Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika_______

Jak to jest być brzydką dziewczyną

Polecane posty

Gość dwanascie groszy
Widac ze kobiety walcza bardziej zazarcie miedzy soba, niz mezczyzni, hmmm dlatego na przyjaciol wybieram sobie...atrakcyjnych facetow :D A i jeszcze- chyba jestem atrakcyjna co? bo mnie czesto zaczepiaja na ulicy :D :D :D Bawcie sie dobrze mile panie

Gość notka
nabijasz się z nich czy prosisz o rade?

ty wiesz co dwanascie groszy...trochę w tym prawdy. na wyjścia z przyjaciołkami szykuję się znacznie dłużej niż kiedyś miałam w zwyczaju na randki, niż teraz na randki z mężem, albo spotkanie z kumplami...hmmm...ziarno prawdy w tym jest.

Gość niewiem
jak to jest bo jestem ładna,mam faceta a i tak na mnie lecą:o to nieraz gorsze niz bycie nieatrakcyjną....

Gość dwanascie groszy
ochhhh coz za kokieteria :P ........................ milo ze sie zgadzasz :) pozdrawiam :)

Gość KOBIETA WCALE NIE MUSI BYĆ
ŁADNA. TYLKO ŻEBY ZWIERZĘTA JEJ SIĘ NIE BAŁY I TROCHĘ KASKI MIAŁA

Gość iiiiiiiiiii
no jak?

Gość ---------------------------
az żal dupę ściska ze złośći...jak mozna byc tak ładnym...no jak ?

Gość maleńka brzydula
Beznadziejnie, bo nie ma się do kogo przytulić, nie ma się pracy, bo nie ma się prezencji itpee, itdee. Jedyne, co się ma, to chyba depresję i myśli samobójcze.

Gość fajne te laski
w sumie to moglabym tam tez wyslac swoje zdjecie....ktos mi powie co mam zrobic zeby moje zdjecie tez tam sie pojawilo???

Gość fajne te laski
chodzi mi o podany powyzej link:)

Gość --------------------------
do fajne te laski ---- nie wiesz jak wysłac ? kurcze, jednak wole byc brzydka i miec poukładane pod sufitem :)

Gość asasa
oj............

Gość ----------+------------

Gość no właśnie jak to jest
jak wy wszystko gemeralizujecie... no bo wiadomo ładna=głupia pusta itp... heheh śmiać mi się chce bo ja jestem bardzo ładna widze to choćby na ulicy jak faceci gapią sie na mnie , z każdej grupy nawet tacy którzy idą z panna a i widze wzrok panienek wzrok pełen zazdrości , nie jestem jakaś piękna mam tylko 161cm jestem szcupła wg. "koleżanek" aż za bardzo, mam krzywe nogi to fakt kłopoty ze skórą itp. ale śliczną buźkę a poza tym mam to "coś" co sprawia że faceci głupieją , radość życia i poczucie humoru oraz własnej wartości i duuużo sexappelu poza tym nie wstydze się swojego ciała choć mam małe piersi 75B i troche cellulitu > nie wiem dlaczego tak jest miałam mase kompleksów ale wyleczyła mnie z tego o dziwo ulica, komentarze nieznajomych osób, gwizdy może to takie płytkie ale coż i oczywiście zachwyt moich facetów nade mną. wiem że nie zamieniłabym tego na nic innego! WOLĘ BYĆ ŁADNA i dziewczyny głowa do góry nie popadajcie w kompleksy i przede wszystkim bądźcie pewne siebie , oczywiście nie aroganckie czy zarozumiałe, życzę powodzenia i pozdro

Gość podnosicielka

Gość Coś powiem Wam
brzydkim na pocieszenie. Wiecie jaka jest różnica między pięknem a brzydota? To pierwsze przemija!!!!

Gość Atrakcyjna 40-stka
A ja byłam ładna jak byłam młoda .Teraz mam juz 40 lat i niedługo nikt sie za mna nie obejży..Dbam o siebie , jestem dośc atrakcyjna ale niestety czasu nie da sie zatrzymać ..... wiec co za róznica czy sie jest ładnym czy brzydkim? I tak faceci oglądaja sie za ładnymi , a żenią sie z brzydalami..

Gość święta Franciszka
Te brzydkie maja lepiej. Ładna zawsze ma jakies kompleksy . Znam wiele pieknych i samotnych kobiet i brzydkich , które sa na loozie, maja wiele przyjaciół , szalone pomysły i wogóle fajniejsze zycie...ehhh

Gość ulalek
mam kolezanke, ktora w moim otoczeniu uchodzi za brzydule,,,,ja tak nie uwazam tzn nie osadzam ludzi po wygladzie..taka ja stworzyl Bog i basta...ale powiem Ci cos....on z ta swoja brzydota miala wiecej randek w swym zyciu niz ja , (uwazam sie , i mam potwierdzenie wsrod otoczenia, za w miare ladna dziewczyne:))...a sprawa wyglada tak ,ze dziewczyna sama szuka faceta i kreci sie wokol nich jak satelita....nie jest to w mojej naturze i to z,e nie chodze na randki wcale mi nie przeszkadza...kazdy robi jak uwaza....zal mi jej troche jednak , w tym randkowaniu ujawnia sie taka desperacja..ehhh..a tam ..niecvh szuka dalej:):))...nie bedzie przeciez siedziec w domu..:)

Gość sratata
a gówno prawda brzydkie maja gorzej, nie nawidze jak ktoś sie na mnie gapi, mam taka specyficznie brzydką twarz, patrza sie na mnie z zalem to jest wkurwiające aha izaden chłpopak jeszce do mnie nie zagadał czy co, jestem niesmiałai patrza sie na mnie z zalem albo obrzydzeniem życie jest okropne