Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turkus21

Do kogo sławnego mówia Wam,że jesteście podobne???!!!

Polecane posty

Gość Ninka1
nO PROSZE JAKIE CHAMSTWO SIE POROBIŁO!!!! kTOS SIE BRUTALNIE PODPISAL MOJA KSYWKA I NAPISAL TAKIE GLUPOTY ZE POWINIEN SIE ZASTANOWIC JAKI ON JEST GLUPI!

Jak poszłam do liceum to przez pierwsze dwa lata mówili że jestem strasznie podobna do Iwonki z Klanu (nie wiem jak sie nazywa aktorka). Nauczyciele i koleżanki. Aż mi głupio było. Najśmiejśniejsze jest to że ja jej nigdy nie widziałam, za każdym razem jak specjalnie oglądałam Klan to jej akurat nie było. Naszczęsie potem im przeszło i nawet o tym zapomniałam

Gość kosma
do Gabrielskiej Reni Podobny wzrost, waga ciala, szkoda tylko że twarz podobna... (nie podoba mi się Renia...) :):):):)

Gość PĘCHERZYK
Gula, no ta ja Ci kobieto serdecznie współczuję.

a, mi mówią, ze mam usta jak Julia Roberts :) wracałam późnym wieczorem do domu, a młody pijaczek rzucił hasłem " O ja Justyna z Ich Troje " :D nic, ze miałam wtedy czekoladowe włosy :P i pod zadnym względem nie przypominam jej :P

Gość zolta zabka
do Kate Moss. I tez jestem modelka:-)

Pęcherzyk a dlaczego? to ona taka straszna jest, no naszczęście to dawno było :)

Gość do Gula
rzeczywiście Iwonka z Klanu do najpiękniejszych nie należy (jak i Agnieszka Lubicz to ten sam typ) dlatego raczej to nie był komplement ze strony komentujących, sorry ale taka jest prawda i nie chciałam Cię urazić:)

Gość a ja nieraz słyszałam
ze jestem podobna do Jenifer Lopez, też mam prawie taką sama urodę, budowę ciała, jestem ciut wyższa, bo widziałam ja w galerii firgur woskowych w Nowym Jorku, ale powiem wam że również mam niemały tyłek, nie taki co prawda jak ona ale mam i nieraz słyszałam różne komentarze:) poza tym jestem dosyc szczupła

Gość do Cindy Craford

Gość zina
a ja mam byc podobna do Cameron Diaz podobno. a przy okazji to ona mi sie bardzo podoba. no ciekawe

Gość do Martyny Wojciechowskiej
z czasów BB i sesji do Playboya. ... ale zmieniłam fryzurę :D

Gość Luisssa
do Ciary

Gość inessss
a mnie porównują zawsze do tiffany amber thiessen-od niepamietnych juz czasow (nawet mam pieprzyk na policzku jak ona):):).....oraz do yasmine bleeth - to nawet slyszalam przedwczoraj...:) miłe...

ja dawniej słyszałam, że śpiewam jak Antonina Krzysztoń - kiedy byłam nastolatką. niedawno usłyszałam, że mam głos jak Marlena Dietrich... to chyba komplement, prawda? [nigdy jej nie słyszałam] a co do wyglądu, mój facet twierdzi, że ze znanych postaci, to ja wyglądam jak... ... emot na gg :):):):) czasem podobno jak ta babeczka z Mumio. [ale jestem dużo niższa]

Gość do mandaryny
Często mnie zaczepiają :( nie raz się juz tłumaczyłam że to nie ona :( szczerze to mnie to wkurza:/

Nie ma sprwawy, nie czuje się urażona Hehe na szczęście ja wcale nie uwazam że jestem do niej podobna :) No bo ja jak najbardziej należe do tych najpiekniejszych :D

Gość Jeanine 21
bu hu hu, a mnie do nikogo nie porównują :-( Ciekawe czy jestem tak niepospolita czy taka wstrętna że nie ma drugiej takiej jak ja hihihihihih:-) Zaraz zapytam mojego faceta....:-) Pozdrówka dla sobotworów:-) :-) :-)

a mnie kiedys ktos pomylil z zona jednego z Golców- ta co gra na skrzypcach. Jak sie pochwaliłam w domu to tata do mnie mowi \"ale Ci walneli komplement- przeciez ona jest niemila jak noc \" :/. Prawde powiedziawszy mi ona tez sie nie podoba

Gość JESTEM SPORO STARSZA A I TO
...DO KINGI MNIE POROWNUJA ...HIHIHIHI A TO CIEKAWE ...ALE JAKZE MILE ...POZDROWIENIA

Gość kolkaaaaaaa
jak mialam blond wloski to mowili ze do britney spears

mi mowili jak miałą grzywke ze do NATALI OREIRO DZIEKI TEMU MIAŁAM POWODZENIE, NO BO W CZASIE JAK LECIAŁ TEN SERIAL ZBUNTOWANY ANIOŁ WŁASNIE PODOBNIE SIE SCIEŁAM a teraz jestem, podobna do samej siebie i tak sie najlepiej czuje nie lubei byc porownywana nawet z aktorkami czy kimkolwiek chce byc soba i tyle

Gość *santiago*
ja jestem podobna do aktorki Audrey Hepburn i baaardzo mnie to cieszy!!!

Gość jak miałam długie włosy ...
to do Natalii Kukulskiej, a jak takie do ramion to do Alizee