Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

turkus21

Do kogo sławnego mówia Wam,że jesteście podobne???!!!

Polecane posty

Gość JA MAM 21 LAT
i mówią ze jestem podobna do Maciusia z Klanu...pewnie przez ten zarost na klacie

Do Salmy Hayek :) Tylko jestem tak ze 20 kilka cm wyższa i trochę szersza :D I dodam, że sama siebie nigdy bym do niej nie porównała :P Ktoś mówił o Monice Bellucci - strasznie podoba mi się ten typ urody :)

Gość jackate24
do henka z poczty bez palca oraz do kupy z pestkami jak nie wierzycie zagladnijcie na moja wizytowke pelno tego mam...

Gość roznie to bywa
moze tutaj mi ktos powie kto grał w nimfomance???? podobno jestem podobna do tej kobiety ale kim ona jest ???? pojęcia nie mam!!!

Mnie raz pewien podrywacz powiedział że wyglądam jak Claudia Schiffer, ale był BARDZO pijany :D A od pewnej fryzjerki dowiedziałam się że wyglądam zupelnie jak Roman Polański. Masakra :D :D :D

Gość Tiilolu
mój chłopak porównuje mnie do Moniki Bellucci, ale słyszałam też od kogoś że jestem podobna do wokalistki z Blue Cafe oraz do głównej bohaterki serialu o kosmitach ,,roswell"czy coś takiego......

Mi kiedyś powiedziało kilka osób że jestem podobna do Christiny Agiulery ... nie wiem czy mam to traktować jako komplement.

Gość majaaa
a mnie do tylu juz osob... najpierw mowiono ze jenifer lopez (moim zdaniem zero podobienstwa... bo bez przesady .. ale milo bylo nie powiem ze nie ) potem do Ally mc biill nie wiem jak to sie pisze :P i nie znam jej prawdziwego imienia i nazwiska... potem do reni jusis (srednio mi bylo wesolo :P) a ostatnio koles powiedzial mojeju kumplowi ze jestem wykapana kelly budny!!! :(;( :P:D ale jaja bez przesady... mam nadzieje ze nie chodzilo mu o charkater :P hahaha nie nie ... to wiem napewno ogolnie kazda jest inna i jakby zerbac jakies ich wspolne cechy to ogolnie zero :P wiec ja juz nie wiem do kogo wkoncu podobna jestem .. do taczera?? ;):D

Gość 3333333333
Halle Barry :)

Gość ja do
Katarzyny Skrzyneckiej

Gość hehehehehehehehehehehehehehehe
wiekszosc z was chyba sporo ponaciągała te swoje "podobieństwo do kogoś' jestem tego pewnien.

No coz, ja jestem podobna do Liz z Atomic Kitten, slyszalam to niejeden raz - obie jestesmy takie troszke \"zabowate\".(oczy) ;) Ostatnio od klienta w sklepie gdzie pracuje slyszalam z kolei ze do Anny - Rosjanki z ostatniego niemieckiego BigBrothera - kto ogladal ten bedzie wiedzial :) (ja tam podobienstwa nie widze). A kiedys slyszalam tez, ze jestem podobna do Izy Scorupco, hahaha, tylko wtedy mialam ciemne wlosy i za cholere nie moglam sie sladu Scorupco w sobie doszukac. Ojej, zadzroszcze wszystkim podobnym do Belluci czy Hayek, musicie byc super laski dziewczyny. A mojemu mezowi wszyscy mowia ze przypomina Matta LeBlanc z przyjaciol

Gość pochłaniacz--
Rany, ale zescie mnie zakompleksiły, Belucci najbardziej;(

Jak chodziłam do Liceum, i miałam proste włosy do ramion + okulary, to mi wszyscy mówili, że jestem podobna do aktorki, która grała w serialu \"Dzień za dniem\" (czy jakoś tak) - miała brata Corky sie nazywał. Potem, jak obcięłam włosy na krótko, to mi ktoś powiedział, że przypominam mu Lindę Ewangelistę (sic!!) - taka modela - no miły komplement, ale w ogóle jej nie przypominam. Potem mówili, że do Edyty Górniak - jak miała takie krótkie włosy. A teraz ostatnio, jak miałam proste długie włosy, i balejaż, to ponoć do Jennifer Aniston. Obecniem mam czarne, długie włosy - i chyba nareszczie przypominam siebie :-)

Mnie mówią że Salma Hayek, Monica Belucci lub Penelope Cruz (ona ma straszny nos!). Ogólnie mówią mi, że niepolsko wyglądam. Czasami wciskałam na imprezach gościom kit że mam hiszpańskie korzenie:). Do tego parę zdań w tym języku (bo znam) i robiło wrażenie:). Eh, blędy młodości...

O jasny gwint !.....Same piekności na tym forum siedzą:D Za marzenia nie karają:D:D:D A samopoczucie trza se jakoś poprawić:D:D:D

Gość Pajla
jak bylam mlodsza i poznawalam kogos nowego to zawsze wypalali ze do Kukulskiej - ale jak miala dlugie krecone wlosy. Teraz tez czasem ktos mnie do niej porówna, ale rzadziej bo zwykle mam proste juz wlosy i ciemniejsze . No wiec teraz twierdzą ze do Hayek /tylko raczej nie ze wzrostu bo mam wiecej cm :)

Gość zielone
do dail'a z brygady rr :-P

Gość ona manson
mi kiedys mowili ze do marilyna mansona jestem podobna a ze jestem jego fanka to i sie cieszylam:) ale dzisiaj to by mnie nie uradowalo...........kiedys siostra tez mi mowila ze jestem podobna do pauliny holtz (agnieszka z klanu) ale z tych pierwszych odcinkow..... to a wiec za piekna to ja nie jestem:] dzisiaj to chyba tylko do samej siebie jestem podobna:)

Gość onaaaaaaaaaaa
Rudi Shubert czy jak to sie pisze.Identico.

Gość bobo 20
Bardzo wiele osób mówiło mi że przypominam Cindy Crawford :)komplement miły i bardzo przyjemny .Mam ten sam wzrost ,pieprzyka w tym samym miejscu ,taką samą fryzurke ,jestem od niej ciut krąglejsza w biuście i talii ale tylko ciut ,no i Cindy jest zawsze uśmiechnięta a ja wiecznie ponura i smutna Cieszyły mnie bardzo te porównania zwłaszcza że zawze chciałam mego piprzyka usunąć i że nigdy nie wierzyłam w siebie :((

Gość Justysiaaaak
wszystkie piszecie ze jestescie podobne do moniki belluci czy kukulskiej. to znaczy, ze wszystkie takie same jestescie czy co? mi juz kilka osob mowilo ze jestem podobna do agnieszki wlodarczyk... ale czy to prawda to nie wiem...moze pod jakims wzgledem ją przypominam :p

Gość miss agent
ja nie żeby się chwalić ale jak kto pyta to odpowiadam...Podobno jestem podobna do Sandry Bullock, naparwdę wiele osób mi to mówiło. Ja nie widzę tego podobieństwa, ale chyba po prostu jesteśmy tym samym "typem" bo każdemu facetowi któremu podobałam się ja i ona siębardzo podoba;) mam tylko nadzieję że nie mam tak porażkowego nosa........................

Gość O nie
Mi powiedzieli ze wygladam i jestem crazy jak FIBI z serialu "Friends" Nieeeeeeeee

Gość Do Foremniak
ja oczywiście nie widzę tego podobieństwa, ale wiele osób mi to mówiło, więc coś w tym jest... inna sprawa, że nie lubię tej suchej jędzy!

Gość Do Foremniak
i najlepsze jest to, że jak robię zakupy w hipermarkecie to widzę jak patrzą na mnie ludzie