Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym

MAJ 2006

Polecane posty

Gość kaczusia18
mi juz sie spużnia drugi dzień ciągle jestem ciekawa czy tak czy nie ale niestety narazie nie mam pieniędzy na test

Gość najpierw
kup słownik ortograficzny a nie test!!! bo jak będziesz w ciąży to dziecko ma przesrane!! matka która wali takie byki!!

Gość kaczusia18
iekawe jakie byki poprostu napisałam że nie mam pieniędzy a jak cos ci nie pasuje to nie gadaj tutaj

Gość byki
dziewczyno to razi!!! spóźnia pisze sie przez ó ale pewnie w swej głupocie nawet nie widzisz błedu , to dlatego nie masz 12 zł na test bo nikt analfabetki do pracy nie przyjmie :P

Gość Kasia C.
serio kaczusia,wstydź się!! wiesz ile kosztuje paczka pampersów?? prawie 40 zł!!...Ty się weź najpierw za siebie,potem za sex,bo z sexu są dzieci,a z dzieci (niektórych!!!) analfabeci

Czemu krytykujecie dziewczyne?? Przecież kazdy ma prawo robic błedy i to nawet te alfabetyczne. Nie którzy na maturze nie wiedzą jak napisać lektura i co naiczyciele błedów nie wytykają jak wy. Kaczusia zrób test, weź od mamy pieniądze nawet np. na ksiązki. Wtedy będziesz pewna czy to ciąża. Zawsze okres może spóźniać się 4 dni albo i więcej jak się stresujesz. Jak bedziesz w ciazy to jest bardzo wspaniały okres. Zobaczysz dasz sobie rede.

Gość kaczusia18
DZIEKUJE CI ZA WSPARCIE A WAM WSZYSTKIM POWIEM ŻEBYŚCIE LEPIEJ PATRZYLI NA SIEBIE BO KIEDYŚ WAM MOŻE SIE TO ZDARZYĆ A POZA TYM NIE BEDE WAM SIE TŁUMACZYŁA.NARA JAK WAM COS NIE PASUJE TO NIE PISZCIE NA TYM FORUMIE.

Gość agula-20
to jeszcze raz ja, robiłam drugi test jestem w ciąży:D najszczęśliwsza pod słońcem termin 9.05.06

Do Was wszystkich!!!! Kochane ja fiksuję równo!!! Opóźnia mi się okres... Wczoraj wieczorem test wyszedł niestety negatywny ale chyba zrobię następny jutro rano :) Nie mogę się skupić cały czas o tym myślę :) Pozdrawiam i jak będę wiedzieć coś to dam znać

Witam, dziś u mnie 27 dc, zrobiłam test, ale niestety jedna krecha. Liczyłam na maj z wielu względów, ja sama urodziłam się 9.05. ale to nie tylko to ... narazie czekam na @ i jeszcze liczę, że się nie pojawi ... gratuluje tym, którym się udało, bo maj to naprawde piękny miesiąc na poród :)

wedlug tego co sobie obliczylam to mam termin na 05.05. ale boje się zapeszac. Zrobilam już 2 testy i wyszly 2 kreski :) . Zaraz po testach pobieglam do gine, a tu zimny prysznic, za wcześnie na potwierdzenie, w środe wizyta i trzymajcie za mnie kciuki

Gość Witajcie....
Dziewczyny, ktorym udało sie zaciażyc i maja termin na maj zapraszamy na topik Termin Maj 2006