Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałabym

MAJ 2006

Polecane posty

nie testujcie tak szsybko!! ja zatestowalam 10 dni po owulacji i wyszedl taki cien drugiej kreski tylko dopiero teraz wyszy wyrazne 2 kreseczki polecam test ewyanalityk z allegor tanie i dobre :)

Do chciałabym: to jest bardzo prawdopodobny objaw ciąży. Zanim zrobiłam test, przez kilkanaście dni jadłam non stop, nawet nocami, choć nigdy wcześniej mi się to nie zdarzało. Trzymam za Was kciuki dziewczyny! :)

Gość chciałabym
hej dziewczynki:) testy od ewy mam tylko miałam nadzieję, ze wykrywaja bardzo wczesna ciążę:) dzisiaj z tym głodem troszke sie uspokoiło na szczęście:) ale i tak mam nadzieje, ze to pierwsze objawy:) dzieki za pocieszenie:)

Witaj : to ja ..do petry:) Dziękuję za odpowiedz:) Ja po 2 latach poszam do gina na badania ,bo wkoncu odstawiłam tabetki i po pierwszym swoim okresie -okazalo się ze mam\" cos ala torbiel ciałka żółtego\" niby pozostałosc - tak przypuszczał, Kontrolował mnie przez 2 następne cykle- usg dopochwowe aby sprawdzic czy mam jajeczkowanie....Okazalo się ze niby jajo rośnie ale zdycha zanim dojrzeje...:( No i zaczął podejrzewac endometrioze- a ta zas może powodować bezpłodność.....:( Przewalone ,zawsze byłam okazem zdrowia a tu szok. No i po 3 miesiącach po wykonaniu badan hormonalnych mialam troche podwyższone ca 125 i stwierdzil ze to moze byc endometrioza ale aby sie przekonac musi laparo mi wyciąc ten torbiel. Torbiel rosnie ok 2-3 mm na miesiąc:( W polowie wrzesnia mam zabieg i troszkę sie ty martwię co będzie pozniej...leczenie i co dalej....:(

No przeciez bedzie dobrze,słuchaaj kochana -jesli jestes z Poznania lub okolic,to tylko prof.Drews zrobi to IDEALNIE!!! Odrazu po laparo to pewnie jakies farmakologiczne leczenie wspomagajace,a potem do dzieła.Zapraszam Cie tez na topic \"trzydziestokilkuletnie spodziewające się dziecka\":D:D:D:D:DPozdrawiam!

Gość chciałabym
jutro kolejne testowanie :) mam lekkie pobolewanie jajników, ale to pewnie tylko mój umysł wiec staram się nie nastawiać :) trzymajcie kciuki :) ja też będę trzymać :)

Nooooooooo............ta podnieta po przebudzeniu! Eh....uwielbiam to,to oczekiwanie jest lepsze niż Boże Narodzenie w dzieciństwie.........Nie uwazacie? Oczywiscie dajm zaraz znac rano.Pa!🖐️

Gość chciałabym
niestety dzisiaj znowu negatywny :( na pewno jeszcze za wcześnie ;) nastepne testowanie w poniedziałek, bo na weekendzik sie ulatniam, trzeba się w końcu troszke odstresować :D petra nadal trzymam kciuki:)

U mnie tez dupka:D I tez zanim przeczytałam Twoją wypowiedź,to nastepne testowanie postanowiłam zrobic w poniedziałek!!! A zatem miłego weekendu i DO PONIEDZIAŁKU!!!!

Gość chciałabym
u mnie znowu nic :( temperaturka spadła do 36,5 i według moich obliczeń @ dostane w środe najdalej w piątek :( petra mam nadzieję, że Ty masz lepsze wiadomości!

Hej! jESZCZE SPOKO,RANO NICI,ALE SOBIE OBLICZYŁAM,ZE JESLI JUTRO JEST TYDZIEN JAK GIN POTWIERDZIŁ PEKNIECIE PECHERZYKA,TO JESZCZE MOZE BYC NIEWYKRYWALNE.TEMP 37,1.I TY KOCHANA MASZ JESZCZE SZANSE.JA TESTUJE W CZWARTEK ... DOPIERO:D, bo zbancze na testy.Całuje!!!

hej moge sie przyłączyć??? wczoraj zrobiłam sobie teścik i wyszedł pozytywny :D:D ciesze sie niesamowicie i nie moge jeszcze uwierzyć , poł nocy nie przespałam z tego wszystkiego, dzwoniłam do gina i kazał mi brac luteine do wizyti czyli za dwa tygodnie. Nie wiem jak wytrzymam przez ten czas:) Termin pewnie bede miała koniec kwietnia, początek maja :)

Roza!! Gratulacje!! Baardzo chetnie Cie tu witamy!! Bardzo Ci zazdroszcze,ze masz to juz OSIĄGNIĘTE!! Wiem jak sie czujesz,bo mam juz jedno dziecko,ale teraz walka o drugie baby przesłoniła mi swiat!! Roza napisz szybciutko prosze,w którym dniu cyklu \"wyszedł\" Tobie test pozytywny i czy robiłas wczesniej tez testy.POZDRAWIAM!! Ciebie i pozostałe dziewczyny-zwłaszcza \"chciałabym\" !!!

Gość chciałabym
GRATULACJE Roza_ !!! 🌻 Ja to już mam nikłe szanse, bo tempka dzisiaj spadła do 36,3, wiec lada moment przyjdzie @. petra, ale za to Ty masz wielkie szanse i myślę, ze w końcu Ci sie udało :D nadal trzymam kciuki :) Pozdrawiam dziewczynki :)

Czesc ciotka! Fajnie ze jestes!! Wiesz co? mi tempka spadła na 36,8 rano,wiec zaczelam tez swirowac,ze to ci nicio.....

Petra test robiłam w 28 dc i wyszedł negatywny, drugi zrobiłam w 32 dc i były tłuste kreseczki :D:D. Nie robiłabym drugiego testu gdybym nie czułaze coś sie dzieje. Po prostu piersi mnie zaczęły boleć, a nigdy mnie nie bolały przed @, byłam rozdrażniona i b. głodna :) choć ja od zawsze mam apetyt:)

Roza_ !! Dziekuje Ci !! Sorki ze Cie pomecze szczesliwa ciezaroweczko,ale napisz jeszcze czy mierzyłas sobie temerature przed testowaniem,i w ogole w cyklu?

Nie meczysz mnie:), ja nie mierzyłam temp, bo nie jestem systematyczna, ja wogole nic nie liczyłam :), ale w przed dzień testu rano zmierzyłam temp i miałam 37,3, na początku myslałam ze nic to nie znaczy jak nie mierzę a teraz wiem ze sie utrzymywała bo test pozytywny wyszedł :) Tak myślałam ze to ciąże bo biore luteine od 16 dc i nigdy mi sie tak nie zdarzało zawsze @ jak w zegarku była.

A jak długo sie staralisie? czy ta luteina jest profilaktycznie pottzebna kazdej starajacej sie?

Udało sie za drugim razem :D, nie luteinę biore bo mam wtórny zanik miesiączki i biorę ja od 16 dc przez 10 dni, poprostu muszę przytyc bo jestem za chuda dlatego tak sie u mnie dzieje z @, miałam to zrobic od listopada, no ale cóż jestem w ciąży :). Luteina też pomago na zagniezdzenie sie zarodka i podtrzymanie ciąży w pierwszych tygodniach jeżeli sie ma za niski progesteron, ale moja gin kazała mi brać na wszelki wypadek , napewno to nie zaszkodzi .

DZIEKI ROZA!!zobzczymy co ze mna bedzie,w kazdym razie z pierwsza corka udało sie za pierwszym razem,ogólnie z natury jestem taka,ze musibyc \"mówisz-masz\" , bo bardzo szybko sie nakrecam i mocno przezywam porazki,tak wiec trzymajcie za mnie i ja za was tez szczesliwe JUZ i szczesliwe ZA CHWILKE:)

Gość chciałabym
no niestey mi sie nie udało :( dzisiaj dostałam @ :( petra mam nadzieję, ze Tobie sie lepiej powiedzie :)

chciałabym tak mi przykro, ale zobaczysz uda sie napewno, trzymam kciuki 🌻🌻

Gość bezinteresowny
chciałabym... może w "czymś" pomóc? hihihi

Gość chciałabym
Roza to dopiero mój pierwszy cykl starań, więc jeszcze sie nie załamuje :P bezinteresowny dziekuje, ale pomocy nie potrzebuję :)

Ja chyba już moge się wpisać na majówki ale tak ostrożnie. Dzisiaj test wyszedł pozytywnie, a ja boje się, że te kreski rozpłyną się w powietrzu. Czekam do pierwszej wizyty na którą muszę się zarejestrować.

Ja dziewczyny testuję najwcześniej 3.09(15dpo)lub w poniedziałek 5.09(17dpo) Aktualnie tempka ładna od dziesięciu dni nie spada poniżej 37 Trzymam kciuki za was:D Matitka,a Ty kiedy będziesz miała termin? Bo ja jakby co na 13 maja:D:D:D:D:D:D:D

Gość Anic77
Witajcie!! Mi dziś teścik wykazał dwie kreski.Według moich obliczeń termin będzie ok. 11 maja.Mam mieszane uczucia. Z jednej strony się bardzo cieszę, najwyższy czas na mnie:). Jednak z ojcem dziecka jestem 4 miesiące, to bardzo krótko. Bardzo się kochamy i oboje cieszmy na fakt zostania rodzicami, choć to spadło na nas jak grom z jasnego nieba;).Nie mieszkamy razem, ale mamy w końcu 9 miesięcy na uregulowanie swoich spraw.

Gość kaczusia18
JA JUTRO MAM DOSTAĆ OKRES ALE ZAWSZE TAK BYŁO ŻE DOSTAWAŁAM WCZEŚNIEJ. POPROSTU PODEJRZEWAM ŻE JESTEM W CIĄŻY CZEKAM NA JUTRZEJSZY DZIEŃ Z UTĘSKNIENIEM JUTRO SIE WSZYSTKO OKAŻE.JAK COŚ TO POMOŻECIE MI W PEWNYCH SPRAWACH?? NO I MAM OBJAWY JAKBYM BYŁA W CIĄŻY....UROSŁY MI PIERSI, SĄ WRAŻLIWE, MAM DUŻE BRODAWKI, DUŻO JEM, CO ZJEM TO CHCE MI SIĘ ŻY...AĆ NO I ITD. ODP JAK NAJSZYBCIEJ!!!! PLIS

Gość agula-20
mi też wyszły dzisiaj dwie tłuściutkie krechy:) jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście:):) już jem jak głupia, i w ogóle. Pierwszy test robiłam w 28 dc i wyszedł negatywny, drugi w 34:) mam nadzieję że wszystko będzie dobrze, termin 9 maj pozdrawiam