Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania 26

Jak często w czasie ciąży na początku bolał was brzuch?

Polecane posty

Gość Ania 26

I do którego tygodnia pojawiały się te bóle?

mnie bolał kilka tygodni od początku ciąży - około 10 tygodni, ale kiedy około 5 miesiąca znowu zaczął mnie boleć brzuch i się \"stawiać\" to musiałam brac no-spę na rozluźnienie, najlepiej powiedz o tym lekarzowi

Gość Ania 26
Dzięki za odpowiedzi.

Gość Hana
Mnie bolał najbardziej przez pierwsze 2 m-ce lekarz kazał brać nospę w razie naprawdę wielkich bóli i zabronił współżycia. To normalne wszystko w środku się rozciąga. Pozdrawiam

mnie bolało i wyladowałam w szpitalu z podejrzeniem zagrożenia poronieniem także jak boli to do lekarza!!!!!!!!!!!!!! u mnie dochodzily bole krzyza i w pachwianch jestem w 8 tyg ciaży na szczescie okazało sie że mama tyłozgięcie macicy i dlatego tak boli i bedzie bołało do 4 miesiąca coraz bardziej:(( ale to u mnie tak sie skończyło ale zawsze tzreba wykluczyc najgorsze!!!!!!!!!!!11 TAKZE DO LEKARZA

Mnie bolało przy każdym silniejszym poruszeniu. Tez mam tyłozgięcie i lekarz nie kazał mi się niepokoić, bo szyjka była zamknięta i nie było plamień. Nospa plu leżenie. Teraz też czasem zaboli, no i nadal mam ew. brac nospę, ale i obserwować już brzuch, czy nie twardnieje. NA samym początku ciąży takie pobolewanie - odczuwalne w pachwinach - oznacza naciąganie się wiązadeł podtrzymujących macicę i to jest odczuwalne jako \"ból\". MAcica też rośnie, rozciaga się i co wrażliwsze mogą to czuć. Aczkolwiek za każdym razem nalezy mówic o tym lekarzowi. On wtedy oceni, czy są powody do niepokoju, czy nie.