Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość angi

POMOCY!!! Pozytywny wynik ciazowy a w rzeczywistosci brak ciazy

Polecane posty

Gość angi

BLAGAM dziewczyny, czy ktoras miala taka sytuacje,ze wynik testu wyszedl pozytywny a w rzeczywistosci okazalo sie,ze nie bylo ciazy????? Po 17 dniach od wpadki zrobilam test ciazowy,wyszla jedna wyrazna linia,ale druga bylo ledwo widoczna. Po 24 godz.znowu sprawdzilam i druga linia byla bardziej widoczna. Wiem,ze nie powinno sie brac tego pod uwage jesli minelo dluzej niz 15 min ,ale to nie daje mi spokoju. Jestem przerazona!!!!! 15 godz po wpadce wzielam postinor, okresu po nim dostalam po 4 dniach, no ale przeciez okres w ciazy sie zdarza. BLAGAM WAS dziewczyny, czy wam z testem to samo sie przytrafilo i nie bylyscie w ciazy???? Nie chce mi sie jesc i chodze do wc co 2-3 godz. sama nie wiem,czy to czesto. Normalnie oszaleje!!!!

spokojnie ;) to chodzenie do wc to dopiero jest czeste w pozniejszym etapie ciazy, kiedy plod uciska na pecherz :) a nie lepiej jest powtorzyc test? czasem test wychodzi pozytywny, kiedy sa problemy z tarczyca... powtorz test, to sie wyjasni. albo lepiej idz do ginekologa .