Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młoda mamusia***

Dziś wyszłam ze szpitala... mam córeczkę!!!!!!!

Polecane posty

Gość fiore_re
mi się podoba imię Brygida pozdro

Gość niezapominjaka
Hania Kamila

Gość SAFFI
GRATULACJE!!! NIECH SŁONECZKO ROŚNIE ZDROWO A I TY SZYBKO WRACAJ DO FORMY!!! POZDROWIONKA

Wszystkiego najlepszego sierpniowa mamusko cudownosci i radosci co dnia... 🌻

pozdrawiam serdecznie !!!🌼🌼🌼 moja corcia ma \"juz\" pol roku a ja wcale nie chce,zeby rosla dalej..to sa najpiekniejsze chwile w naszym zyciu.pomyslec,ze kiedys nawet nie lubilam dzieci!a teraz swoja mala caluje i tule non stop.cale szczescie,ze z niej tez taka przytulanka,bo nie wiem czy umialabym sie opanowac;-) przypuszczam,ze gdybym miala chlopczyka,to bylby najpiekniejszy na swiecie..ale mam dziewczynke tak jak Ty i wydaje mi sie,ze to jest najlepsze!taka mala cudowna istotka,ktora jest Moją Córką. ucaluj malutka w pietke!

Gość Mjeciu
Nie łam się.

gratuluje i pozdrawiam :D mi podobaja sie krótkie imiona - Ida, Maja no i oczywiscie Nina

Gość a co sądzisz
o imionach Lidia albo Marianna?

Gość Daffodile
Mloda szczesliwa Mamusiu..Kornelia ladniutko...:) A jak wspominasz sam poród???( ja narazie jestem na etapie staran o dzieciaka ale jestem straszne ciekawa jak prze to przeszlas) Pozdrowienia dla Kornelki🌼

Gratuluję córci!!!Moja córcia ma już 3 tygodnie.To najpiękniejsza chwila w życiu kobiety,patrzeć na tę małą cząstkę siebie i już nikt Ci w życiu tego nie odbierze!A kretyńskimi wpisami sie nie martw,zazdrość ich zżera:).A kilogramy po ciąży???Mi zostało 1,5 kilo do zrzucenia i póki co jestem szczęśliwa:).Życzę szybkiego dojścia do siebie i zdrówka dla Ciebie i malutkiej🌻🌻🌻🌻.

Gość jak to w ogóle brzmi...
Kornelia Wasiak....... nie obraź się, ale do takich pospolitych nazwisk nie daje się takich wymyślych i wyszukanych imion :o

zadna Gosiu25 zazdrosc. Tylko po co z tym sie tak obnosic. Codziennie wiele kobiet rodzi dzieci i to zadne swieto. Na mozg wam sie juz rzuca, myslicie, ze jak jestescie matkami to wam jakies szczegolne prawa sie nalerza, ze kazdy ma sie wam wpas klaniec. Troszke pokory i skromnosci moje panie. Ja tez jestem matka, ale naszczescie mi nie odwalilo, jak wam. Tez przeszlam porod i nie wykrzykiwalam calemu swiatu o tym, bo co to kogo obchodzi. Nie oburzajcie sie, ze ktos na was wsiada bo ma racje. Mimo wszystko pozdrawiam i zycze zdrowia i wiecej rozumu.

Gość ale autorka ma dopiero 21 lat
więc co się dziwić :P

Gość mamusia Filipa
uważam że nie powinnas dawać tak córci na imię- masz proste nazwisko -wasiak- a kornelia to dośc wyszukane imię i - wg mnie oczywiście- brzmi trochę smiesznie takie zestawienie ale to tylko moja prywatna opinia no i nade wszystko- serdeczne gratulacje- mój brzdąc ma już 3,5 roku i zaczyna przedszkole!! kiedy to zleciało ????? dużo zdrówka i buziaki dla malutkiej

Gość kazdy droga koalo
ma inna recepte na zycie. zatem pozwol ludzia robic to co sprawia im przyjemnosc poki nie zrobia ci krzywdy. bo to ty sprawiasz komus przykrosc rzucajac sie na biedne dziewczyny jak charpia. zamiast zajmowac sie cudzym rozumem zastanow sie nad soba...

Gość ty powyzej
sama sie nad soba zastanow. Pewnie nastepna gowniara. Koala ma racje i rozum, czego wam niestety moje drogie brakuje.

Gość puste babusy
zajmijcie sie czyms pozytecznym, a nie tylko monotematyczne pierdoly popychacie. dziekuje bogu, ze jeastem facetem bo gdybym mial byc taki ograniczony jak wy to strzelilbym sobie w leb.

Gość krrra
to wy jestescie ograniczeni, stad sie bierze nietolerancja. boze, jacy wy jestescie wspaniali, madrzy, normalnie modlic sie do was powinno zakichani chrzescijanie!

Gość jak zwylke....
jak zwykle zawsze jakies pojeby się trafią ,ale pojebów nie rodzą sami się sieją ! Najlepsze życzonka dla młodej mamuśki!!!!:)

do pani o wielkim rozumie przykro mi ze wzgledu na pani dzieci.jesli nowourodzone dzieciatko nie jest nawet dla wlasnej matki najwspanialszym cudem,to czym sa dla niej ludzie,zycie w ogole?chyba jakims nudnym,monotonnym,nic nie znaczacym czyms. zaden wstyd kochac,wzruszac sie,cieszyc sie.jesli nie po urodzeniu dziecka to kiedy??????????nie mowie,ze pani nie kocha swoich,ale..jak moze pani mowic,ze to nic specjalnego?!

Gość co to sie dzieje ze na każdym
topiku się kłócą. Ludzie, czy Wy nie potraficie uszanować zdania innych. Rozumiem wymianę myśli ale wyzywanie się od pojeb... to już chyba przesada.

Gość arctica
ludzie dajcie zesz mlodej mamusi spokoj😠 ludzie na kafe wciaz narzekaja albo stawiaja kloce:o jedna chciala sie podzielic swoja radoscia to musicie ja zjechac ze sie chwali! A co do imienia - to jej i tylko jej sprawa, miala dac moze corce na imie Latryna?! (bez sciemy, jest takie imie:P) bo mniej wyszukane?! mozecie mowic jakie imiona sie wam podobaja, ale wybor nalezy do rodzicow i nic wam do tego:P

Gość ula28
SERDECZNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! Mnie niedługo tez spotka to szczescie wiec ciesze sie razem z Tobą...co do imion radzę poczytac ich znaczenie bo to sprawa na całe życie...ja waham sie pomiedzy Kariną a Edytką... bądzcie zdrowe!!!