Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikaaaa

NIGDY NIE KUPIE JUZ-CZYLI KOSMETYKI BUBLE ??

Polecane posty

Gość itakitak
badziewiem jest spray przedłużajacy świeżość włosów Avonu,krem Ziaji rozświetlający (czerwony pojemniczek)do cery tłustej i mieszanej a takze wszelkie pudry rozświetlające do twarzy czy ciała Avonu-zero efektu

Gość Goniakowa
A ja właśnie umyłam włosy szamponem garnier fructis - tym nowym reklamowanym ostatnio bardzo mocno - i... wyglądam jak pudel :( Faktycznie unosi włosy i dodaje puszystości - nic tylko loki sobie zapleść i pobiję najlepsze afro na świecie :(

Największą porażką jaką kupiłam okazał się samoopalacz do ciała w sprayu Avon „pocałunek słońca”. Dobrze, że użyłam tego tylko do nóg, skóra po paru dniach wyglądała obrzydliwie zrobiły się nierówności w opaleniźnie, poza tym zapach samoopalacza na skórze był nie do zniesienia, po prostu śmierdział czekałam tylko z niecierpliwością kiedy się zmyje.

*Pianka do golenia Venus-jakas wodna,zaraz spływa *Balsamy 4 pory roku-nie działają i dziwnie pachną *kremy do twarzy Avon Naturals-nadają się do pięt

Gość yyyeeee
nie zgadzam sie ze kremy Avonu Naturals nadaja sie do pięt-one nawet do tego sie nie nadaja:(

Gość a może do pupki nadają się
te kremy z avonu?

Gość a może do pupki nadają się
tylko nie jestem pewna czy lepiej posmarować nim tyłek czy wsadzić sobie go w dupę:P

- szampony i odżywki Advance ... (nie pamiętam dokładnej nazwy) z AVON - tragedia, nie sposób rozczesać włosy - szampon L`oreal Elseve fioletowy - efekt push-up = efekt kołtun - tusz Beyond Colour AVON - kruszy się i sypie już po 30 min., wszystko wpada do oczu i ostatecznie jest efekt misia pandy z uszkodzonym wzrokiem - AVON - mleczko/żel do twarzy z witaminami - piecze, szczypie i śmierdzi - płyn do higieny intymnej VENUS - uczulił - cienie Miss Sporty - twarde jak głaz, kolor znika z szybkością błyskawicy

Gość dezodorant novea
dezodorant nivea deo pure po paru razach sie posul i pol butelki poszko do kosza

Gość makuka
serii sunsilk, która ma prostować włosy...na prawde po żadnym specyfiku włosy mi się tak bardzo nie kręciły szamponów z Avonu...dostałam po nich łupieżu serii garnier czysta cera, dostałam po tym takiego wysypu pryszczy jak nigdy maści benzacne, tak mi to cholernie skórę wysuszyło... Nic więcej sobie teraz nie przypomnę chyba

Bez sensu ten topik, to ze ktos mial uczulenie nie znaczy ze nagle wszyscy tak maja... Mnie po fructis zaczely wypadac wlosy a dla mojej siostry to jeden z niewielu szamponow, ktore moze uzywac... Dla jednych cos jest lepsze dla innych gorsze, trzeba wyprobowac na swojej skorze i koniec

Gość nie rozumiem was
wiekszosc osob jest niezadowolona z avonu ale wczesniej tyle bylo negartwynych opiniach o tych produktach ..przeciez to sama chemia swinstwo ... moj bubel sprzed miesiac od czasu do czasu uzywalam balsam 4 pory roku ... teraz prowdopodobnie zmienili sklad bo zapach po rozsmarowaniu jak u dentysty :D

Gość myccha
krem do depilacji "joanna" okropnie pachnie blee

Gość kondonierka
mleczko do ciala nivea - jak posmarowalam nim cialo to tak pozatykalo mi pory ze po 2 dniach mialam pryszcze na dekolcie, plecach i... nogach!! podklad maybeline fresh mate - zle sie rozsmarowuje zostawia smugi i plamy

1- mleczko prostujace Loreal\'a 2 -szampony SUNSLIK(straszny łupież) 3 -mleczko wygładzające fale i loki fioletowy SUNSILK

Gość zaciekawiona*
podklad l'oeral true match--jejjuuuu dla mnie to totalna porazka -NIGDY WIECEJ !!

Gość Daktylka
Ludzie! Przecież każdy kosmetyk należy dobrac indywidualnie do skóry,do cery,rodzaju wlosów itd.Nie zgadzam się,że kosmetyki AVON-u są do kitu!Od kilku lat ich używam i naprawde z powodzeniem,a zależy to w dużym stopniu,u kogo te kosmetyki sie kupuje:bo jak na rynkach,bazarkach,czy przez internet,to to nie ma sensu.Ja mam swoja sprawdzona konsultantke,która zawsze mi doradzi,da próbki,czy w razie czego odbierze kosmetyk,jeśli mi nie odpowiada, i zwróci pieniądze(bo nie wiem,czy wiecie,ale w AVONIE kosmetyki można zwrócić i dostanie sie zwrot pieniędzy,jeśli jest sie uczulonym,nie zadowolonym itp. i ma się swoja konsultantkę!!!).Żadna perfumeria,czy drogeria tego nie stosuje,więc jeśli kupicie,np. krem Diora,czy Lancome'a,a okaże się,że jesteście uczuleni,to możecie je tylko zużyć do kolan,lub stóp.Pozdrawiam.

Odradzam piankę do depilacji Veet. Chyba są jeszcze w sprzedaży. Miałam po niej czerwone kropki😡 a akurat były wakacje😭. Nad jeziorem nie ściągałam spodni żeby nikt tego nie zobaczył. Nie proponuję też z Avon ''balsam osłabiający odrastające po depilacji włoski'' z serii Skin So Soft. Skóra mi się po nim łuszczyła.

Gość Bonnie-M
Moje kosmetyczne buble: 1.Kosmetyki z AVON'u 2.Żele pod prysznic Luksja owocowe. 3.Kremy do depilacji Kolastyna i Tanita. 3.

Moje kosmetyczne buble: 1.Kosmetyki z AVON\'u 2.Żele pod prysznic Luksja owocowe. 3.Kremy do depilacji Kolastyna i Tanita. 3 najważeniejsze...:)

Gość 53-latka
Uważajcie na maseczki z Avonu!!! Maseczka, która miała nawilżyć moją przesuszoną cerę tak mi poparzyła twarz, że przez dwa tygodnie nie mogłam wyleczyć. Trochę w tym mojej winy, że dałam sobie wcisnąć, bo już wcześniej miałam trzy różne kremy z Avonu (dostawałam w prezencie) i po każdym się strasznie drapałam. Jedna znajoma powiedziała mi, że kosmetyki tej firmy nie nadają się dla zbyt wrażliwej cery i dla starszych - możliwe.

Gość kerda
ja dorzucam puder prasowany Astor anti shine - niby transparentny a pomaranczowo-brzoskwiniowo-swinski

nigdy więcej nie kupie nic w oriflame- mam po tych kosmetykach uczulenie i dziwne wysypki. nie wiem jak innym ale mi zupełnie nie pasuje...

Gość Ulvena
Ja NIGDY nie kupie nic Avonu, szczególnie kremu! Właśnie siedze z uczuleniem na twarzy, piecze mnie strasznie od kremu Avon. Wypróbowałąm 6 kremów i po każyd taki efekt!