Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca

PRZYSPIESZANIE pomozcie!!

Polecane posty

Gość zastanawiajaca

Czy znacie jakies sposoby zeby przyspieszyc miesiaczke? Moze jakies tabletki albo cos BLAGAM!Okres dodam ze okres prawdopodobnie bede miala 27-go a zalezy mi zeby miec kilka dni wczesniej :(:( !!!

Gość kasiaaaal
podobno mozna jakos przyspieszyc okres ale tez nie orientuje sie dokladnie jak!! A TEZ MNIE TO INTERESI :|

nie ma na to sposobu chyba ze bierzecie pigułki nie polecam domowych zadncyh sposobów, mozna sobie tylko zaszkodzic

Gość zastanawiajaca
ej nooo prosze wasssss bardzo mi zalezy jak zaszkodzi to trudno przezyje

czerwone wino + gorąca kąpiele - to najpewniejszy sposob na przyspieszenie okrecu .Są tez w aptece takie zioła na wywołanie okresu - nazywają sie kwiat czarnej malwy .Porób sobie tez dużo ćwiczeń brzuszków to tez pomaga

Gość eghgngngngn
moja kumpela momentalnie dostała okres jak sie dowiedziła ze facet ja zdradził

Gość zastanawiajaca
o tym wlasnie juz pomyslalam :D robie codziennie brzuszki duzo sie ruszam itp a o tej herbatce pierwsze slysze wiecie moze jak sie nazywa? eghgngngngn >>>> to jest raczej niemozliwe heh bo moj bejbe mi tego nie zrobi

Gość ula232
hej, miesiączkę wywołuje Luteina, lekarz mi ją przepisał, wystarczy brac 2, 3 tabletki dziennie przez 3 dni i po odstawieniu drugiego bądź 3 dnia murowana miesiaczka

Gość zastanawiajaca
a jakies domowe sposoby?? bo do gina nie pojde z takim problemem a mowisz ze to lekarz musi przepisac ( a ta Luteina to tabletki??) aha i czy ta herbatka z czarnej morwy naprawde pomaga>?? prosze o rade

Gość zastanawiajaca
sorry z czarnej malwy :D a nie morwy haha

Gość ula232
właśnie sprawdziłam na opakowaniu, one sa na receptę, hm.... ale wydaje mi sie ze nawet lekarz ogólny przepisze ( chociaż reki nie dam uciąć:))), to są takie małe tabletki, które rozpuszczają się pod językiem ( taki jest sposób dawkowania - podjęzykowo)

Gość zastanawiajaca
tyyy to to moze sa dragi haha bo niektore dragi przyspieszaja ale szukam innych sposobow :P hyh smieje siem

Gość ula232
o morwie nic nie słyszałam, a problemy z miesiączką mam od 5 lat :(

Gość ula232
pewnie masz wesele, albo jedziesz nad morze??:)

Gość ej Mała
nie badz glupia, nie faszeruj sie luteina tak chaotycznie i na lapu capu. to nie sa cukiereczki!

Gość ula232
ok, zmykam, papa

Gość ula232
wiem ze luteiną nie można się faszerować, ale w moim przypadku jest to konieczne, inaczej nie wywołam miesiaczki :(, bez luteiny pewnie bym jej niemiała

Gość zastanawiajaca
nie wesele ;) hehe wygralam 2 noce w hotelu z partnerem ;) to jest 27-29 i przypada mi ze bede wtedy miala 3-ci dzien okresu :(:(;( a trwa mi ok 5 dni wiec akurat jak bym przyspieszyla to by sie skonczyl :P hihi same rozumiecie

Gość ej Mała
Ulka 232, z ta luteina to nie do Ciebie:D tylko autorki, ktora chce sie nia sfaszerowac chyba jednorazowo, bo tak jej okres pasuje. co do brania luteiny, wiem jak jest, bo niestety tez musialam. pozdro

Gość ula232
fajna jest ta kafeteria, chyba częściej zacznę tu zaglądać, trzymajcie sie

Gość ula232
myśle że jak raz weźmie luteinę to nie zaszkodzi. Mojej siostrze miesiączka wypadała w dzień jej wesela i właśnie gin przepisała jej luteinę

Gość zastanawiajaca
okik raz kozie smierc :P skoro nie ma innych sposobow to sprobuje z ta luteina( tylko problem w tym ze lekarzem rodzinnym moim jest moja starsza wiec moze lepiej wybiore sie do gina) :P

podobno jak bardzo,ale to bardzo mocno pociera sie kostki to okres wystepuje wczesniej!Moja kolezanka wyprobowała,tarla tak kostki,że az ie poplakala,a okres na 2 dzien,bo zalezalo jej miec kilka dni wczesniej!Nigdy tego nie probowałam,spróbuje,jak bedzie trzeba,ale sprobowac zawsze mozna :)

Gość jolaaaa
lepiej opoznic albo ominac - ale do tego trzeba brac tabletki... Sposobem tez jest postinor - bo on wywoluje okras w ciagu 3-5 dni, ale to bardzo glupi pomys...

Gość zastanawiajaca
TETLA>>> hehe niezle ! powiem ci ze zrobie z siebie daunka ale wyprobuje :D:P a co! podejrzewam ze u tej twojej kolezanki to byl zwykly zbieg okolicznosci ale bede probowac wszystkiego :) dzieki ;) znacie jeszcze jakies sposoby :D im wiecej tym lepiej

:):):).moze to i byl zbieg okolicnosci,nie wiem:)...ale ona ma co do dnia okres:),ale kto wie:),nigdy tego nie probowałam:),ale wiesz zawsze mozan wyprobowac:)

Gość malenstffo
no, a ja jestem przeciwniczka ingerowania w organizm. rozumiem, jest okazja, ale na sam okres wystarczy stosowanie tampaxow, komfort ogromny, latwosc uzycia.... oczywiscie, ze sa tez inne kwestie, ale to przeciez tylko od was zalezy czy w tym czasie wspolzyjecie, czy nie, zabronione to to nie jest..

kiedys szlyszlam ze mozna przyspieszyc okres o okolo 2 dni kochajac sie z partenerm kiedys sprobowalam i faktycznie dostalam szybciej o 2 dni okre :)