Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiajaca

PRZYSPIESZANIE pomozcie!!

Polecane posty

Gość załamanaaaaaaaa.........
podnosze...................

Gość domowe sposoby
własnie kto wie?? może jakies ziołą?

Gość mała miiiiiii
Może i glupi pomysł,ale ja jak chciałam opóźnić okres o dwa trzy dni to piłam ocet z wodą ... ... łłłeeeee ale pomogło. pół szklanki wody i lyżka octu.

Gość klóska
Znam wypróbowany sposób na przyspieszenie (i to nawet o tydzień) okresu. Ale nie radzę go nadużywać. Jest to masaż receptorów jajników i macicy znajdujących się na stopach (można zobaczyć gdzie one się znajdują najlepiej na stronach: refleksologia lub refleksoterapia). Masaż odpowiednich receptorów w czasie okresu powoduje, że następny będzie dużo szybciej (u mnie o tydzień). Napewno jest to szkodliwe dla organizmu (bo masażu stóp nie powinno się wykonywać w czasie miesiączki), ale czasem są sytuacje, że jest to w życiu potrzebne. Polecam, sprawdziłam, ale zalecam ostrożność. Pozdrawiam

Gość zielona.
kupiłam dzis kwiat czarnej malwy. okres mam dostac 17, niestety 15 wyjezdzam nad morze...aw moim przypadku dwa pierwsze dni sa koszmarne...czasem jade do spzitala po zastrzyk bo tabletki nie pomagaja... nie wiem jak czesto pic te ziołka i po ile kwiatuszkow dawac by zdalo egzamin... ktos cos wie.? i o ile dni moze przyspieszyc max.?

Gość asiaa28
dziewczyny z innego topicu radza zeby pic malwe 3 razy dziennie przez 2-3 dni

Gość Alba10000
Czarna malwa jest bardzo skuteczna i nieszkodliwa.

Gość zuuula
okres przyspieszają tabletki antykoncepcyjne,plastry...ja właśnie biore by przesunąć okres bo na wakacjach wybieram sie na wycieczkę zagraniczną....w tamtym roku zadziałało przesunęłam o tydzień,