Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamileczka2222

pogrążone w TĘSKNOCIE za ukochanym...

Polecane posty

otulona snem - witay a twoj men na ile wyjechal? dacie rade musicie!!!!!!!!! moego nie bylo rok temu na swieta,na sywlestra,na nasza 1-wsza roczna rocznice:(( tak mi bylo przykro. tylko ryczalam i nic wiecej ale gdzyby nie znajomi to bym zeswirowala!!!!!

Gość pomocy888
glupie ale niestety jakas nie umiem sobie tego przelozyc... dostalem od znajomej esa o dziwnej tresci bede miec cos dla Ciebie na uspokojenie ciala i duszy (wykonczonych chwilowa niemoca) o so chodzi....co przez to ma na mysli ;) zaden es nie mial w sumie glebszego tematu...nagle cos takiego i nie wiem o co jej biega.. ??

otulona snem o boshe!!! a nie mozesz tam zamieszkac z nim??? jessu podziwma cie!! serio!!!! ja bym tak nie mogla:/

Cloud_In_The_Sky - a ile juz tesknisz i ile jeszce bedziesz czyli na ile wyjechal i ile juz nie ma twpjego facet............chyba nic o tym nie pisalas, mnie tez sciska jak mysle o moim facecie,najgorzej jest wieczorem:(( stram sie nie myslec o zlych rzeczach tylko o tym co bedzie jak worci...........:)) otulona_snem - oj kto nie ryzykuje tez nie czuje smaku zyai,jak on jest tyle czasu za granica, 17 lat to jedz.............kocha cie a to duzo daje,w dwojke dacie rade!!! pkoonacie wszuystki iwszystkich,ktorzy stana wam na drodze;)

🌼 otulona_snem - wiem wiem slodz mi tak dalej heheh ale secio takie sa fakty no popatrz na to realnie.......... jedz do niego oczywiscie jak wszystko tutaj w polsce pozakanczasz bo na bank masz jakies sprawyy,czlowiek ot tak nie moze wyjechac i popros faceta aby juz cos namierzyl ,jakas robote aby mial na oku jak bedziesz jechala do niego,Pomysl sobie,bedziecie miec dziecko,tam sie urodzi i bedxzie mialo obywatelstwo no,.np.niemieckie,dzieckko za granica ma super:)) zreszta WY bedziecie miec super:) 🌼

Cloud_In_The_Sky - hehe patrz jaki zbieg okolicznosci,ja swojego dopiero za 2 miechy zobacze a nie ma go dopiero albo juz 2 tyg. a ty za 2 tyg.ujrzysz swoje serce a nie ma go juz 2 m-ce hehehe Oj kobietko dasz rade!!!! :) a co to bedzie jak sie ujrzycie ulalalalla :D

eeeeeeeee to pocieszcie sie,ze ja dopiero moje serduszko zobacze za 2 miechy a nie wiem kiedy zadzowni bo tam budka zepsota jest :(((((((((( jak byl w grecjii to codziennie rozmawialismy,wczoraj zadzownilam do niego z domowego na komorke,na holenderski nr,to mnie ochrzanil bo rachunek bedzie gigant ale musialam jego glos uslyszec;) juz z tydz,nie gadalismy:((,tylko eski..........

Gość Tęskniąca
Otulona_snem bedzie dobrze wytrzymałas tak 2 latka wytrzymasz i dłużej, wkońcu kiedyś edziecie już calutki czas razem i nikt ani nic was nie rozdzieli ;) Angel... Czytam czytam ten topik od początku ale coś straasznie duzo tych stron nie mam pojęcia ile mi to zajmie.

otulona snem- no mam cieko:( ale pocieszam sie,ze to tylko 2 miechy ,nie to co za 1-wszym razem jak byl w Grecjii az 8 ,mozna bylo oszalec!! osobno swieta, sylwester, roczbnice itp.:((( ale tearz musi byc lepiej,w koncu on pracuje dla nas,na nasza przyszlosc.Ja moge pod koniec tego miecha jechac z kolezanka za granice do anglii ale facet nie chce zebym jechala ................

Tęskniąca - to czytaj tylko ostatanie strony..........nie ma juz zalozyczielki topicu i duzo dziewczyn nie ma,tesknie za nimi ale coz............WAS poznalam:))))) PS.Nigdy nie sadzilam,ze tutaj powroce.....

oki kobietki snijcie o swoich ukochanych............ide puniac bo siora chce wejsc mi na kompa :/ buuuu buziaczki for all 😘 i 3ymajcie kciuki bo jutro egz,mam :((( moze dzis tu jeszcze wejde,nie wiem jak nie to jutro:)))

Gość Tęskniąca
Angel to słodziutkich snów...Oby Ci sie Twoja kochana połóweczka przysniła =** Został tu ktoś jeszcze?

Gość Tęskniąca
o0o fajnie Otulona_snem że jeszcze zostałaś ;) wiesz co ? właśnie sie męcze nad zarezerwowaniem nicka i cały czas jest wpisane hasło jest błedne =/

Gość Tęskniąca
Heheh już kombinuje i kombinuje na wszelkie sposoby ale te teskniace w różnej postaci są chya pozajmowane ;) ale nee dam za wygrana ;)

Gość Tęskniąca
no pewnie że sie nie poddam, wiecie co dziewczyny? najgorzej to mi wypełnić jakoś ten czas bez misia, niby powinnam wyjść do ludzi spotykać sie ze znajomymi ale bez niego to mi sie nie chce =(

Gość Tęskniąca
Bez ukochanej osoby to normalnie jak bez nogi, hehe. Mojemu to ja nadodatek obiecałam że nie bede imprezować,tzn. żadnych całonocnych imprez