Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonecznikxxx

Kobietki,po czym zorientowalyscie sie,ze zostaniecie mamusiami??

Polecane posty

Gość slonecznikxxx

Gość prawie zemdlałam
zrobiło mi się słabo, okres się spóżniał ale nie wierzyłam,że to to, póżniej mdłości i ...śliczna czerwona kreseczka

Gość czemu sliczna

Gość slonecznikxxx
a brzuszek i piersi????bolaly?

Gość śliczna bo
śliczna bo do dziś mam ten test i ta kreseczka przypomina mi o początkach mojego kochanego dzidziusia...

Gość DomiKa
Jakos sie to czuje chyba intuicja, oczywiscie poza takimi oznakami jak bole piersi, apatyt brak okresu to jest bardzo przyjemne kiedy lezalam u lekarza a on sie pyta czy jestem gotowa na mile zaskoczenie ja mowi ze tak na to on ze jest tu ktos kto za 9 miesiecy pojawi sie w pani zyciu. W tym momencie popatrzylam na ekran a tam byla taka "mala fasolka", ktora juz od tamtego czasu kocham ponad zycie :)))))))))))))))

Gość przyszła mama
ja się czułam tak samo jak na okres-takie same bóle itp.Nie miałam żadnego przeczucia-poprostu okresu nie dostawałam ale wogóle nie sądziłam ze to ciaża. Jesdyne co mnie dziwiło to to że bardzo szybko zaczęły mni eboleć piersi-dosłownie od połowy cyklu Każd kobieta zresztą reguje inaczej-najlepiej zrób test

ja zorientowalam sie po tem. i szyjce :) szyjka od owulacji byla miekka i wysoko jakbym ciagle miala owulacje :) zawsze robila sie twarda i obnizala sie a tym razem nie tem tez wysoka bo 37.3 nigdy takiej nie mialam wysokiej piersi bolaly jak zawsze przed okresem zadnych ciemnych sutkow itp.

Evi?? Ty sobie badaszsama szyjke?? Jestes ginekologiem?? Moje zapędy wgłą siebie to tylko przy wkładaniu tamponu....ale zeby sie znac na szyjce???? Kurde!!Moze ciemna masa ze mnie?? :D Pozdrawiam//Prosze oswiec mnie i daj wskazówki jak sie zbadac.

Gość Pazdziernikowa mama
u mnie pierwszy zorientowal sie maz, bo przypadkowym zobaczeniu moich piersi.. Ja stawialam na zapalenie jajnikow, bo lewy dosc mi dokuczal.

cos Ty ja ginekologiem :-P mam dopiero 19 lat :) heh badam bo duzo o tej szyjce czytalam i wkoncu sama postanowilam sprawdzic czy faktycznie robi sie miekka w czasie owulacji i tak jest naprawde, pozwala to okreslic kiedy sa dni plode i mozna sie starac pozdrawiam

Gość slonecznikxxx
nie wiem czy mam powody do niepokoju..ale raczej nie..... jestem dopiero w polowie cyklu a od kilku dni zaczely bolec mnie sutki przy dotyku,dziewczyny mam powody do niepokoju??

Gość slonecznikxxx
na pweno iepotrzebnie sie martwie... Evi co o tym myslosz?? dodam ze nigdy wczesniej tak nie mialam..

bolace sutki sa jedym z pierwszych objawow ciazy, ale tak nie musi byc na 100% mnie sutki nie bola, jezeli nie bralas tabletek anty wczesniej to moga bolec cie bo jestes w ciazy

kup sobie test ciazowy ja robilam 4 dni przed okresem test od ewyanalityk z allegro i wyszedl cien drugiej kreseczki robilac codziennie przez 4 dni :-P i coaz bardziej widoczna sie stawala wkoncu zrobilam pre-test i byla juz ladna jasno fioletowa kreska zycze abys i Ty mogla ja zobnaczyc

Gość slonecznikxxx
evi____>>>>>>>na pewno panikuje i niepotrzebnie zawracam ci glowke:) te sutki bola mnie troszke przy dotyku nie bardzo tylko sie zdziwilam bo nigdy wczesniej tak nie mialam a jestem dopiero w polowie cyklu

Gość slonecznikxxx
a dzidziusia chcialabym miec ale jeszcze nie teraz:)

Gość slonecznikxxx
a niestety tabletek nie biore:(

nie zawracasz mi glowy :) ciesze sie ze moge w czyms pomoc co do sutkow to hmm dziwne moze jednak jestes w ciazy? :) pozdrawiam

Gość slonecznikxxx
dzieki ze nie przeszkadzam bo naprawde nie mam z kim porozmawiac:)mam 20 lat i moze to lekkomyslne z mojej strony ale mam chlopaka bardzo sie kochamy i wspolzyjemy stosujac stosunek przerywany...w te wakacje mija juz roczek...kurcze,a do miesiaczki jeszcze 2 tyg.w tym m-cu kochalam sie z chlopakiem raczej w dni mieplodne bo teraz mam plodne i na razie nie mamy okazji;)

wiesz to ze masz plodny sluz nie oznacza ze masz jeszcze dni plodne ja stosowalam testy owulacyjne i wiem ze akurat plodny zluz ciagnacy wcale nie byl plodny tylko to co bylo po nim czyli zadki skrzeply taki zoltawy zluz nie matrw sie na zapas :) bedzie dobrze jesli bedziesz w ciazy zobaczysz jak bedziesz sie jeszcze cieszyc

Gość slonecznikxxx
evi------->>>a mam jeszcze jedno pytanie;czy przed spodziewana m-czka mialas jakis sluz?jesli tak to jak on wygladal??

mialam pare dni przed spodziewanym okresem mialam taki bialy jak sniego i bardzo skrzeoply a teraz mam taki rozciagajacy sie jak w dni plodne

Gość slonecznikxxx
dziekuje ci jak bede miala jeszcze jakies watpliwosci to napisze🌻

Gość slonecznikxxx
evi---->>>a oprocz podwyzszonej tempki i tej mieciutkiej szyjki nie mialac zadnych objawow??np bolacych piersi??

piersi lekko kluly mnie tez od jakiegos srodka cyklu ale bolec konkretnie zaczely dopiero teraz :) polecam test z allegro tano bo za okolo 3 zl jeden i szybko wykrywa ciaze

Gość slonecznikxxx
nie bede kupowala testu bo na pewno niepotrzebnie sie martwie;) moze ta wrazliwosc piersi przejdzie???