Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biore cilest

Strach przed odstawieniem pigulek!

Polecane posty

Gość biore cilest

Biore cilest ponad rok i ostatnio bardzo zwiekszyl mi sie celulit,czuje sie ociezala choc niewiele jem. Waham sie przed odstawieniem tych pigulek. Boje sie ze po odstawieniu utyje,zapryszczeje i zmaleje mi biust. Czy tylko ja mam takie objawy? Jak wasz organizm zareagowal po odstawieniu pigulek?

Gość Magie
Ja brałam Microgynon21 przez około 4 lata . Odstawiłam go i nic się nie zmieniło oprócz tego że powróciły bóle miesiączkowe :(

Gość polska krowka
Po dwoch latach odstawilam, to drugi miesiac, jak na razie nie mam zadnych dolegliwosci. Czuje sie i wygladam tak samo jak na pigulkach, poza tym, ze mam o niebo wieksza ochote na seks :-).

mnie tez strach obleciał przed rzuceniem piguł i skonczylo sie na tym ze biore inne:O nie moge to jesszcze nie ten czas ,jescze nie wystarczająco mnie wykończyły:P

Gość nodi19
ja brałam Diane-35 kiedy byłam z chłopakiem, ze wzgledu na działanie anty i na ładną cere. Kiedy brałam te tabletki miałam fajny, pełny biuścik. Potem odstawiłam na 2 miesiące, bo chłopak wyjechał i biust zmalał ALE do końca nie jestem pewna czy dlatego, że schudłam, czy też dlatego, że odstawiłam tabletki. Jednak po 2 miesiącach odpoczynku od hormonów, znów zaczne brać.

Gość aaaa ja
ja brałam 2 lata pigułki, od roku nie biore, jak odstawiłam poczułam ulge, moj organizm miał zwyczajnie dosc, nie utyłam, nie zaszłąm w ciaze:), wygladam ok, ale psychicznie poczułam sie lepiej

Gość aneta31
witaj, odstawilam w tym miesiacu pigułki. tez cilest, tylko, ze brałam go 3,5 roku. za tydzien powinnam dostac okres. mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze, ze sie pojawi w terminie. czuje sia bardzo dobrze, jedyną odczuwalna roznica byl lekki bol jajników mniej wiecej w polowie cyklu, czyli przy jajeczkowaniu. a poza tym...jakos tak lzej i spokojniej - nie zastanawiam sie kolo południa czy oby na pewno wzięłam pigułkę ;) pozdrawiam

Gość asia1984
ja brałam Diane przez 3 lata. Odstawiłam pół roku temu. Nic mi nie było, nie przytyłąm, nic z tych rzeczy. A jaką mam ochote na seks:)

Przez 2 lata brałam Diane35 od ponad roku nie biorę a po odstawieniu nic się nie zmieniło, okres dostałam w terminie i nie wrócił ból miesiączkowy.

Gość lexi
przez dwa lata brałam cilest... po odstawieniu miałam poziom hormonów przekwitającej kobiety, a miałam 29... okres dostałam po 60 dniach:(