Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jesienna Deprecha

Pytanie do dziewczyn, znających się na perfumach!

Polecane posty

Gość Jesienna Deprecha

Chciałam kupić na Allegro perfumy-Davidoff Cool Water. No i mam problem-chciałabym, żeby były oryginalne. No i buteleczki 100 ml są w niebieskich i białych pudełkach, z czego te w białych to z reguły niby testery bez nakrętki. Czy kolor pudełka ma znaczenie? Czy któraś może mi doradzić, komu zaufać na Allegro?

Powiem Ci, ze bardzo ale to bardzo latwo mozna kupic dobra podrobe. Nie tak jak sprzedaja na bazarach ze np. perfumy o zapachu naomi campel, nazywaja sie maomi, czy cos takiego:) Tazke na allegro jest duzo podrobek. Jesli jednak allegrowicz, sprzedajacy, ma pozytywne komenatarze, sporo gwiazdek i sporo juz sprzedanych przedmiotow, mozesz zdecydowac sie na zakup. Ale ryzyko chyba zawsze bedzie:) Sama dobrze wiesz, ze kupujac w perfumerii, masz pewnosc ze to w 100% oryginal:) pozdrawiam

Gość avaa_2
mmm uwielbiam ten zapach. na allegro nieraz można kupić okazyjnie tester wtedy jest to napewno oryginał. czy woda to podróka czy oryginał poznasz po cenie. jeżeli chcesz mieć pewnośc że kupisz oryginał - idź do perfumerii. ja ostatnio zaczynam się przekonywać do podróbek, niektóre firmy robią naprawde świetne podróbki

Gość malgonek
Ja kupuje kopie cool watera z Perfum fm , zapach jest identyczny i równie długo sie trzyma a wydatek 30zł . Na allegro u HrabiegoZenHorsta :)

Gość plum plum
Kupilam na aukcjach kilka flakonikow roznych marek - dotad zawsze byly to oryginaly, a cena co najmniej o polowe nizsza niz w perfumerii. Ostatnio jednak nacielam sie na zapachu raczej niedrogim, bo wygralam buteleczke jednego z moich ulubionych - Naomi Campbell. Zaplacilam 50% tego co zadaja w sklepie. I niestety - podroba juz na pierwszy rzut oka. Poinformowalam sprzedawce - mial 100% pozytywnych opinii, ponad 300 transakcji. Zwrocil pieniadze :)