murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Po twoich dotychczasowych fikołach oceniam, że spokojnie dasz radę. A jaki jest Twój flagowy nick? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, murb napisał: Potwierdzam. To może być piękny duet. Oczywiście po do warunkiem, że nie jesteśmy tą samą osobą. Jeśli tak - lizanie odbytu będzie wyjątkowo trudne. I na to są sposoby. Ktoś to wspominał o wycinaniu sobie żeber. Można też spróbowac chwytu z lusterkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ile razy mam ci napisać, ze nigdy nie napisałem, że biegałem dwa tygodnie po operacji lakotki? Sto? Tysiąc? Milion? Chyba jednak postawię na zero. Pisz sobie Pisałeś I biegałeś ale po forum hejtując wtedy Brum Ty jednak jesteś głupi i poddaję się, bo ręce opadają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Koralgor napisał: A kto tego nie robi? Pfff urodziliście się wczoraj? Ja nie rozmawiałam ze sobą używając dwóch różnych nicków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Poważnie? Dla zmylenia przeciwnika. Idę zrobić 10 pompek z/w Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: A jaki jest Twój flagowy nick? Pieprz w dopie i Caryca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Fifofa napisał: To jest kwestia umalowania. Urody se nie umaluje na licu. 🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec najfajniej sie robi monologi piszac do siebie w stylu lerzaka tylko Magdalena wtedy jest troche zaniepokojona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: A jaki jest Twój flagowy nick? Pieprz w doope Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, murb napisał: Grono Twoich fanek się rozszerza jak wszechświat. Coś chyba drga w Twoich neuronach bo dopuszczasz opcje - to jednak dwie różne osoby. Przypomniałam sobie tytuł książki Małeckiego. On dopieszcza te opcje. Głaska je czule. Czekał na ten moment jak kobiety wzdychające za nim rozmnożą się przez pączkowanie całe życie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Pisałeś I biegałeś ale po forum hejtując wtedy Brum Ty jednak jesteś głupi i poddaję się, bo ręce opadają. Bez przesady. Jaki tam hejt. Samą prawdę pisał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 118 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, murb napisał: A jaki jest Twój flagowy nick? Na pewno któraś z koleżanek odpisze szybciej niż ja dodając stek bzdur do mojego CV. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: Grono Twoich fanek się rozszerza jak wszechświat. Coś chyba drga w Twoich neuronach bo dopuszczasz opcje - to jednak dwie różne osoby. Przypomniałam sobie tytuł książki Małeckiego. Nie do końca. Przede wszystkim, jeżeli będziecie tu normalnie udzielać się to się zastanowię. I pamiętaj, że ja jestem normalny. Ale jezeli ktos mnie wku... Nie będę czytal, obawiam się, że to nie książka, a arszenik. Także jak widzisz w twojej dobre intencje nie wierzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Castor Fiber napisał: XXI wiek i takie określenia jak „pedaI”? Jaki wsiun i prostak. Zgłoszone. Pokraka by takiego określenia nie użyła. Pokraka ma klasę i szkoda, że praktycznie jej tutaj nie ma. Widocznie ma dosyć wojenek i person latających za innymi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pieprz w dopie i Caryca Dzięki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec (edytowany) 6 minut temu, murb napisał: Urody se nie umaluje na licu. 🥹 pamietam jak pisalas ze jestes calkiem calkiem ale pewnie nie jestes taka babka co by sie bila o takie sprawy na smierc i zycie huh Edytowano 25 Marzec przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Na pewno któraś z koleżanek odpisze szybciej niż ja dodając stek bzdur do mojego CV. Już wiem. Nie było nic więcej prócz nicków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 4 minuty temu, Koralgor napisał: A kto tego nie robi? Pfff urodziliście się wczoraj? Ja tego nie robiłem. Mimo, ze bylem o to oskarżany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: Urody se nie umaluje na licu. 🥹 Umaluje potrzeba tylko ci chlopa dobrego. Nie chce tutaj zdradzać szczwgułòw dla podręcznych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Upośledzenie umysłowe... Współczuję, że tyle czasu z różnych nicków poświęcasz nam, rozmawiając ze swoim mężem przez forum A może Doktor to ty?. Komentarz zgłaszam i będę cię zgłaszać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: pamietam jak pisalas ze jestem calkiem calkiem ale pewnie nie jestes taka babka co by sie bila o takie sprawy na smierc i zycie huh Jesteś piękna a nie całkiem całkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Ja tego nie robiłem. Mimo, ze bylem o to oskarżany Wiesz czego ja jeszcze nie robiłam? Nie zasypiałam z myślą o Tobie. Dzisiaj będzie ten pierwszy raz. Awatar już wydrukowany, świece stoją i się palą. Miiiłość rośnie wokół nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Fifofa napisał: Umaluje potrzeba tylko ci chlopa dobrego. Nie chce tutaj zdradzać szczwgułòw dla podręcznych. Muszę coś wyznać. 🥹🥹🥹 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Pisałeś I biegałeś ale po forum hejtując wtedy Brum Ty jednak jesteś głupi i poddaję się, bo ręce opadają. Nie, nie pisałem. Pisałem o rehabilitacji na jesien, we wrześniu bo operację mialem w lipcu i ze po wszystkim pomału przygotowuje sie do treningów. I tak bylo. Zaczynając od basenu poprzez siłownię i od marca bieganie. Jestes upośledzona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Koralgor napisał: Wiesz czego ja jeszcze nie robiłam? Nie zasypiałam z myślą o Tobie. Dzisiaj będzie ten pierwszy raz. Awatar już wydrukowany, świece stoją i się palą. Miiiłość rośnie wokół nas. Możemy się połączyć przed snem i robić to razem? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: Jesteś piękna a nie całkiem całkiem. Potwierdzam. Nie widziałam jej, ale ktoś mi tu powiedział. Malowany chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, murb napisał: Muszę coś wyznać. 🥹🥹🥹 Musisz więcej wisienek jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, murb napisał: Jesteś piękna a nie całkiem całkiem. *ty jestes miało byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: Możemy się połączyć przed snem i robić to razem? Nie widzę przeciwskazań. Podstawię lustro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Na pewno któraś z koleżanek odpisze szybciej niż ja dodając stek bzdur do mojego CV. Przecież nie masz CV, bo siedzisz w domu, a hejtowanie na forach( wyzwiska od kureff ) do stażu pracy się nie liczy. Poza tym co to jest praca na pół etatu kiedyś w sklepie. Studia? Na co, jak siedzisz w domu i robisz kanapki? Bez ambicji cytując twoją psiapsi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach