Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec O czym gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie, nie pisałem. Pisałem o rehabilitacji na jesien, we wrześniu bo operację mialem w lipcu i ze po wszystkim pomału przygotowuje sie do treningów. I tak bylo. Zaczynając od basenu poprzez siłownię i od marca bieganie. Jestes upośledzona. A ktoś masował czule to kolanko? Takie kolanko potrzebuje czułych głasków. Powiedz nam doktorze... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec (edytowany) 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Współczuję, że tyle czasu z różnych nicków poświęcasz nam, rozmawiając ze swoim mężem przez forum A może Doktor to ty?. Komentarz zgłaszam i będę cię zgłaszać. A potem pytasz, kto usunął temat i wskazujesz mnie, mojego małża i Pieprz. Upośledzenie umysłowe... Przykro mi, że ty nie masz męża, ale nie musisz non stop mi o o tym przypominać Edytowano 25 Marzec przez NieTakiKróliczekZły... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 124 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Poza tym co to jest praca na pół etatu kiedyś w sklepie. Madziu, obawiam się że masz poważne zaburzenia neurologiczne. Przebadaj się. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Еlciаа napisał: O czym gadacie? Ze ten film co polecilas to jakos bardzo dlugo sie rozwija akcja (nie opuszczaj mnie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec (edytowany) 4 minuty temu, Koralgor napisał: Wiesz czego ja jeszcze nie robiłam? Nie zasypiałam z myślą o Tobie. Dzisiaj będzie ten pierwszy raz. Awatar już wydrukowany, świece stoją i się palą. Miiiłość rośnie wokół nas. Wybacz. Nie jestem z zawodu psychiatrą. Edytowano 25 Marzec przez Doktor ZG Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie, nie pisałem. Pisałem o rehabilitacji na jesien, we wrześniu bo operację mialem w lipcu i ze po wszystkim pomału przygotowuje sie do treningów. I tak bylo. Zaczynając od basenu poprzez siłownię i od marca bieganie. Jestes upośledzona. Doktorze kiedyś pisałeś, że jesteś dżentelmen. Jak to nazwać? Pijany jesteś? Dostaniesz bana i znowu będziesz ryczał.. Masz 38 lat serio? Nie cytuj mnie, i skończ wyzywać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Koralgor napisał: Ze ten film co polecilas to jakos bardzo dlugo sie rozwija akcja (nie opuszczaj mnie) Oglądałaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Еlciаа napisał: O czym gadacie? Okaże się. Głównie pozwalam paniom improwizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie, nie pisałem. Pisałem o rehabilitacji na jesien, we wrześniu bo operację mialem w lipcu i ze po wszystkim pomału przygotowuje sie do treningów. I tak bylo. Zaczynając od basenu poprzez siłownię i od marca bieganie. Jestes upośledzona. Myślę, że to może chodzić o sam fakt biegania. Magdon "biegał" nażarty i w trampkach Bunia po fotach też nie wyglądał na wysportowanego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Okaże się. Głównie pozwalam paniom improwizować. Czyli nudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Wybacz. Nie jestem z zawodu psychiatrą. W moich fantazjach mozesz byc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Madziu, obawiam się że masz poważne zaburzenia neurologiczne. Przebadaj się. Polecasz kogoś? Bo gdybyś czytała uważnie gospodyni domowa, to mnie nic nie boli. To ty ciągle piszesz, że jesteś chora i masz gazy Daj spokój, z czym do mnie i do ludzi Borynowa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 5 minut temu, Doktor ZG napisał: Nie do końca. Przede wszystkim, jeżeli będziecie tu normalnie udzielać się to się zastanowię. I pamiętaj, że ja jestem normalny. Ale jezeli ktos mnie wku... Nie będę czytal, obawiam się, że to nie książka, a arszenik. Także jak widzisz w twojej dobre intencje nie wierzę Doktorze, jestem szczerze wzruszona.. I generalnie to mi chyba nie zależy tak bardzo na tym co sobie jeszcze na mój temat wymyślisz. A nawet chyba pracuję nad tym, żebyś nie zmieniał zdania na mój temat. Powieści Małeckiego są dobra literaturą. Wolisz czytać wpisy na forum - Twoja sprawa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Oglądałaś? No wlasnie ogladam, ale cos powoli sie to rozkreca. Fajnie, ze znani aktorzy sie pojawiaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Myślę, że to może chodzić o sam fakt biegania. Magdon "biegał" nażarty i w trampkach Bunia po fotach też nie wyglądał na wysportowanego. Nie znam nikogo takiego. Mój mąż nie udziela się w internecie i skończ prześladować ludzi bezrobotna utrzymanko wulgarnego chada, bo się ośmieszasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, Еlciаа napisał: O czym gadacie? tym razem to nie jest konflikt na tle religijnym tylko z jakiegos innego powodu takze bibed chyba nie przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Koralgor napisał: No wlasnie ogladam, ale cos powoli sie to rozkreca. Fajnie, ze znani aktorzy sie pojawiaja Obejrzyj do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Czyli nudy. moze po prostu nie rozumiesh. ja w sumie tez ale zawsze cos innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 5 minut temu, Еlciаа napisał: O czym gadacie? Prześcigamy się w umizgach do Pana Doktora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: Doktorze, jestem szczerze wzruszona.. I generalnie to mi chyba nie zależy tak bardzo na tym co sobie jeszcze na mój temat wymyślisz. A nawet chyba pracuję nad tym, żebyś nie zmieniał zdania na mój temat. Powieści Małeckiego są dobra literaturą. Wolisz czytać wpisy na forum - Twoja sprawa. Szanuje bardzo. Za to ja przeczytam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Myślę, że to może chodzić o sam fakt biegania. Magdon "biegał" nażarty i w trampkach Bunia po fotach też nie wyglądał na wysportowanego. W sumie to ja juz jej tłumaczyć tego nie będę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Tu się zrobiło takie stężenie chorób psychicznych, że chyba muszę wyjść, bo zaraz rzygnę. Jak bardzo można się upodlić skamląc o odrobinę atencji przed facetem, który odrzucił zaloty... Zgloszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: tym razem to nie jest konflikt na tle religijnym tylko z jakiegos innego powodu takze bibed chyba nie przyjdzie Właśnie libed, robił mi na 2 forach największą reklamę niż wszyscy inni razem wzięci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Doktor ZG napisał: W sumie to ja juz jej tłumaczyć tego nie będę. A co tu tłumaczyć? Że biegałeś po 2 tygodniach od operacji? Skończ kłamać płaczku 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 6 minut temu, starra mendah balkonova napisał: *ty jestes miało byc. Nie jestem piękna. Według standardów Widmo wyglądam jak cwel z cyc/kami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zgloszone. Zamkną temat. Nie zgłaszaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: W sumie to ja juz jej tłumaczyć tego nie będę. Ona ma uszkodzony mózg i to nie są żarty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 25 Marzec 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Współczuję, że tyle czasu z różnych nicków poświęcasz nam, rozmawiając ze swoim mężem przez forum A może Doktor to ty?. Komentarz zgłaszam i będę cię zgłaszać. I tak trzymaj Madziu. Zgłaszaj do końca swoich dni! Taką cię właśnie zapamiętamy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Trzeba naprawdę nie mieć życia, żeby szukać w sieci obcych facetów, kiedy sama poznała kogoś z odzysku, bo chętnych do ręki było brak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach