Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

come stai

Przyjaciel potrzebny od zaraz!

Polecane posty

Gość davide
21-wystarczy? czy za stary???

Gość davide
nie znam tej historyjki-oswiec mnie!

Gość śmietankaaa
jak dla mnie ok. ale wedlug mnie taka przyjazn miedzy chlopakiem a dziewczyna to zadkosc. bo jakby nie bylo to w koncu przyjazn miedzy chlopakiem a dziewczyna......

Gość davide
ludzie???????????????? spicie?????????????? chociaz byscie mnie raczyli poinformowac?? lub grzecznie sie ze mna pozegnac:( co tu sie dzieje???/

Gość remedium
jakie jest prawdopodobienstwo, że relacja między kobietą, a męższczyną pozostanie czysta, jeśli tylko,oni dwoje bedą przebywać ze sobą na bezludnej wyspie latami? oczywiscie sa fantastyczne związki, w których jest i miłości przyjaźń, pełna pełnia ale ja teraz raczej zdążam do samej przyjaźni ;)

Gość davide
trele morele a ja wierze w przyjazn a jak baba bedzie gruba...i nie mila,to co niby ten facet i tak...ma cos miec z nia do czynienia...??/ a baba ma fajny charakterek!

Gość śmietankaaa
REMEDIUM sorry ale ty troche gadasz jak nawiedzona 'przyjazn miedzy kobieta i mezczyzna'. troche zwolnij i wyluzuj. wedlug niektorych taka przyjazn istnieje a wedlug innych nie i jak dla mnie jest ok

Gość poprawna pisownia
jeszcze nikomu nie zaszkodziła...zainwestujcie w słowniki

Gość davide
czysta przyjazn-miedzy zakonnica i ksiedzem-mozliwe?! albo miedzy osobami bedacymi w zwiazkach...no kurcze nie mowcie,ze to nie mozliwe??/

Gość remedium
jestem faktycznie nawiedzona, bo mnie taka rzecz spotkała,ale życzę Wam powodzenia, bawcie się dobrze ;)

Gość davide
poprawna pisownia...slowniczek mi nie pomoze:( no chyba,ze kazdy wyraz bede zagladac do ksiazki

Gość davide
remedium❤️ wybacz~by moc znow zaufac:D

Gość śmietankaaa
DEJWIDKU mi sie nie wydaje co by mozliwa byla przyjazn miedzy ksiedzem a zakonnica. to chyba nierealne. oni nie maja nawet czasu na jedzenie a co dopiero na pielegnowanie przyjazni......

davide-jesteś jeszcze? czuję ogromną pustkę duchowo-psychologiczną nie wiem czy mnie zrozumiesz,znałam kiedyś kogoś kto ją wypełniał ..i poprostu zapadł się pod ziemię,nie wiem gdzie jest teraz. ..i to mnie trapi dlatego pytałam czy jest ktoś,kto nadaje na tych samych falach? to się trafia raz na całe życie,i nie można tego przegapić.

Gość remedium
niema czego wybaczać, trzeba po prostu zwrócić wolność dobranoc moi mili

Gość davide
come stai...napisz cos wiecej.....co sie stalo?

Gość onaaaaaazaniebiona
hej:)moge sie wlaczyc?wrocilam z imprezy i jem i bym pogadala:)ja mam przyjaciol i nigdy mnie nie zawiedli:)jest mozliwa taka przyjazn serio:)

Gość davide
zaraz wracam piszcie,odpowiem potem,bo tu rozmowa toczy sie...o rany.......jak krw z nosa

Gość davide
widze,ze nawet po krotkiej nieobecnosci nikugo ni ma...! to i ja znikam🖐️ sam nie bede gadac! jeszcze tak kiepsko nie jest!

to ja zmykam. Dzięki ogromne,za tak liczne klikanie o tak póznej porze:D zaraz muszę wstawać więc zdżemnę się troszeczkę. BUZIAKI:D Davide-do jutra..cdn.

...no kochani..takie pustki tutaj?? Remedium,Davide-zapraszam,zapraszam:D ..każdy mile widziany/czytany/

Gość frodo
boję się pisać..

Gość sam_cham
Na tych samych czyli jakich ? Jesli o mnie chodzi - ostatnio nic nie nadaje - oszczedzam energie ...

..no właśnie sam_cham nie nadajesz,dlatego nie wiesz na jakich..proste ,prawda? ..ja nie oszczędzam energii,chętnie sie z kimś podzielę:D

Gość ćwiek
chcę wyssać twoją energię

Gość duchovny
mialam przyjaciela,właśnie wśród duchownych,ale sie wystraszył, chyba myślał,że będzie coś więcej ... w sumie,nie wiem co myslał-dla mnie był przyjacielem,wsparciem,rozumieliśmy się bez słów i to mi wystarczało. CS-masz rację,to sie zdaża tylko raz w życiu:) a szkoda

Gość davide
come stai-przestan dramatyzowac❤️