Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

come stai

Przyjaciel potrzebny od zaraz!

Polecane posty

..ooo DAVIDE..:D:D no kochany,jednak jesteś? troszeczkę dramaturgii nie zaszkodzi,wręcz doda pikanterii.

davide-co tam u Ciebie? ..wracaj szybko:0 coś nie możemy się zgrać,albo net mi tak wolno chodzi.

no i znowu sama buuu.. ....do cholery,czy naprawdę nikt tu nie zagląda? davide-na jakim topiku jesteś?zabierz mnie stąd!

Gość remedium
hej, come stai ;) pojawiam się i znikam i znikam to ma być w końcu topik miłosny, czy przyjacielski? zresztą wszystko jedno, jakoś tak tu fajnie delikatnie mężczyzna faktycznie pisze się mężczyzna, a nie męszczyzna, ale wpadka, heh, bardzo przepraszam korektora :P

Witam, witam:D wszystkich przyjacielskich Remedium-z tej miłości może jakaś przyjazń się wywiąże,kto wie ,kto wie? ...to dla Ciebie❤️❤️❤️..a co! ..ale się rozmarzyłam;) wpadaj częściej

Witam,witam:D wszystkich przyjacielskich! Remedium-z tej miłości może jakaś przyjazń się wywiąże kto wie,kto wie? ..zaglądaj częściej,to będzie sympatyczniej❤️

Gość davide
witaj come stai!

Gość remedium
ja tylko tu na chwilę, tak kontrolnie ;) , bo zaraz lecę w objęcia lubego cieszę się, że topik żyje :)

Gość remedium
no może na chwilę zagęgam gęganism chwilowo na przedzie poprzednią grzędę zdjęli, za bardzo się drób rozpanoszył

Gość sam_cham
Panowie - nie dajcie sie nabrac. Kobiety pieprza o przyjazni a w gruncie rzeczy chodzi im zawsze o to samo ... :-)

Gość remedium
mahc_mas :) ... omas ot o ezswaz mi izdochc yzcerz eicnurg w i uinezrpeip o ązrpeip icecf. Ćarban ęis eicjad ein - YTEIBOK !!!

Remedium-coś nie możemy się zgrać,ale damy radę. topik nie umrze smiercią naturalną -niech żyje topik-hip,hip hurra:D samcham-co za propagandę rozsiewasz? :p:p

Gość kjijg
kkihuygtyfy

Gość remedium
come stai ;)

Gość Wesoł
halo, halo, czynne w soboty??

Gość WSZYSCY PIEPRZĄ O PRZYJAŹNI
A TYMCZASEM TO CHCĄ TYLKO FORSY POŻYCZYĆ

Gość remedium
EIN MOLLORT!!!!!!!!!!!

Gość remedium
come stai, widzę, ze Ty tu zaglądasz nocami, a ja nigy o stałej porze a dzis taka piękna pogoda, ze chyba ulegnę mojemu psu i dam się wyciągnąć do lasu, za każdym razem jak przechodzą koło smyczy to mi urządza dziki taniec, bo myśli, że już idziemy, no nie mogę się nad zwierzakiem pastwić, więc lecę pozdrawiam :D

witam,witam trochę mnie nie było...a,tu takie pustki?? ....zaraz topik wróci do życia,pozytywne myślenie to podstawa;) Na początku tak ładnie się rozpisaliście kochani,a teraz co ?? ..chyba mnie nie zostawicie ,prawda? No to juz za klawiaturke..i szybciutko coś naklikać proszę! CZEKAM:D 👄👄👄

Gość aleegria
takich topikw jest bardzo dużo,musi być naprawdę oryginalny,żeby ktoś napisał coś ciekawego. A tak,poprostu nie chce się pisać o tym samym:) pozdrawiam

Gość remedium
Wbrew alergii na nieoryginalne topiki ja jednak zaglądam. Czy wszyscy musimy być tacy oryginalnalni? A nie może byc zwyczajnie? Come stai na wywczasach jakichś byłaś? Mnie się marzy jeszcze w tym sezonie wypad w któreś góry, a najchętniej w Bieszczady, bo już tak dawno nie byłam.

..nie wiem co sie ze mną dzieje.. ryczeć mi się chce,wszystko mnie wqrwia..i wszyscy też. mam ochotę uciec,zapaść się pod ziemię..jak najdalej od tego całego g...a złość,złość,złość i żal-tylko tyle czuję. strasznie mnie to przygniata-skąd ten ciężar?

.............!!juz nie wytrzymam:p niech ktoś mnie uszczypnie,to może wybudzę się z tego koszmaru! :o:o:o

Gość Qrva
..nikogo nie obchodzisz, ..pewnie nikt nie może z tobą wytrzymać jak sie tak dołujesz... ...wez się w garśc!!!