Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mimiii

Sennik..... pomoge

Polecane posty

Gość dumka
jejku, to ja poprosze o konkretne pytania! :)

hmm napisz tak ze np sniła ci sie zdrada czy załozmy kot , niedzwiedz a nie cale historiie !:)

Gość dumka
Ok, to teraz konkret: śni mi się ciąża- wyraźnie przez sen czuję, że mam bardzo ciężki brzuch i wyczuwam ruchy dziecka. Może z tym będzie łatwiej? ;)

a mnie snil sie dzisiaj moj kuzyn - a konkretnie , ze uprawialam z nim seks. Dodam jeszcze , ze to dosc bliska rodzina, wiec, to prawie kazirodztwo. Co to oznacza?

Gość A buty
co oznacza sen o butach-caly czas mi sie snia

Mi sie sni bardzoi czesto ze zdzieram sobie skore z noisa To znaczy odchodzi o na tak jak po opalaniu I co to moze oznaczac?:(

Gość poziomka12345
A mi się sniło, że urodziłam bliźniaki, dwóch chłopców, , drugi sen, jestem w ciązy, wiem o tym, ale nikomu się do tego nie przyznaję. Napisz Mimiii co tzn?

a więc odpowiem na wasze pytanka:) Lisina- sceny prowadzace do stosunku z bliskimi krewnymi sa na ogół aseksualne.Ujawnia sie tu raczej brak serdecznosci miedzy rodzicami i dziesmi lum miedzy rodzenstwem , za czym ty podswiadomie tesknisz, .Kazirodczy stosunek z krewnym moze oznaczac , ze on jest w niebezpieczenstwie i potrzebuje pomocy . Buty:) - pragnienie zwiazania sie z jakims czlowiekiem ( nawet tej samej płci) Wiele snów o obuwiu sygnalizuje zblizajaca sie miłosna przygode ! Tutaj duzo pisze o obówiu musiałbys mi konkretniej napisac załózmy czy sa wygodne czy co tam innego:) spadające jabuszko-Trzesienie ziemi - strach przekazywany przez podswiadomosc do swiadomosci . Ostrzezenie przed nagłymi zmianami , które mogą zaburzyc dotychczasowy tryb zycia. Po trezsieniu ziemi nalezy zawierzyc własnej sprawnosci - trzeba budowac od poczatku , kładac cega po cegle ipróbowac zaczynac na nowo gdzies daleko! trzesienie ziemi moze czasami wskazywac na niecałkowicie dla siebie samego zrozumiała zmiane charakteru , do której nie nalezy doposcic! dla dumki i poziomki 12345! CIĄŻa!!!!!!!!!!!!-moze oznaczac spełnienie zyczenia , oczywiscie tez pragnienie dziecka .Czasami ciaza bywa wskazaniem na duchowe narodziny lub odrodzenie , przynoszace szczescie:) Kuleczka - Nos - Kobiety sniace o nosie sa przewaznie bardzo zadowolone ze swoich partnerów.skaleczony nos lub szczególnie brzydki to jest odwrotnie!! Wampir!!!- Potwór w snach pragnący wyssac całą krew.Kto bedzie widział wampira we snie bedzie wykorzystany na co dzien , nawet tego nie dostrezgajac!!!

Gość snily mi sie...
..moje piersi /to prawda/. Jedna byla wieksza , druga mniejsza. Co to moze znaczyc?

Gość snily mi sie...
a takze woda w jeziorze.Byla tak przejrzysta, ze widzialam piasek oraz wodorosty na dnie.

Gość salllly
Woda w jeziorze,przejrzysta tak , ze widzialam czysty piasek na dnie.

hejka, mam pytanko. Więc co moze oznaczać sen: siedzę sobie w domu, przychodzi kolega mojego brata.Wyznaje mi miłość i pokazuje mój portret, który on sam namalował.Ale ja go nie kocham i karzę mu wyjść. Jakieś pomysły, o co chodzi? bo ja pojęcia nie mam za grosz ;P

Fajna ta Twoja książka. Napisz, proszę, co w niej znaczy słoń zamknięty w klatce oraz śnieżnobiałe zwierzę, podobne do jelenia, ze złotymi rogami.

Gość klan na drzewie
mi czesto powtarza sie sen ze goni mnie niedzwiedz albo jakis czlowiek ja uciekam wbiegam do domu i jak chce zamknac za soba drzwi to on mnie lapie(i wtedy sie budze)

Gość pytajacaaaa
a co oznacza sniacy sie ciagle mój były ze swoją obecna dziewczyna???

a mi sie ostatnio sniło że mnie ktoś przytulił, jakiś meżczyzna. I pamiętam że poczułam się wtedy bardzo bezpieczna, i że bardzo dobrze było mi w tym uścisku.. 🌼

jutro odpowiem na to wszystko , teraz jestem po paru piwkach i chce mi sie spac:) papapa

Gość niewyspanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
DO MIMI prosze cie o przetłumaczenie mi moich snów! 1.sen-sniło mi się że moj chlopak wkładał mi pod pościel pajaka grożnego takiego nie za duzego który miał w sobie jad trujacy-bawił sie nim-ja chowałam sie pod kołdre az sie przelekłam i obudziłam. 2.sen to zdrada mojego faceta-przysniło mi sie to moze dlatego ze miałam te swiadomosc ze pracuje z kobieta w pracy.no i jej imie mi sie non stop wyswietlało.dziwne jakies te sny.jesli mozesz prosze sie o przetłumaczenie kazdego z nich

Gość snily mi sie...
do mimiii--------------------->kiedy wyjasnisz nam znaczenie naszych snow? Prosimy i czekamy.

Gość podciągam topik może
założycielka się odezwie? ;) śnił mi się noworodek(we śnie było to moje dziecko), który spał. Zaniepopkojona długim snem dziecka, podeszłam do niego a noworodek miał otwarte , pomarańczowe (jakby sztuczne) oczy! :o koszmar! :o

Mi się ostatnio śniło, że zostałam ugryziona przez kota. Uczepił się mnie tak mocno, że ledwo można było go odczepić. Jednak krew nie leciała :(