Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuszmanka

LOREAL DOUBLE EXTENSION co sadzicie o tym tuszu?

Polecane posty

Gość tuszmanka

Co sadzicie dziewczyny o tym tuszu( tj tusz wydluzajacy z baza biala) mam obsesje na punkcie tuszy, a ten nie jest najtanszy i nie wiem czy inwestowac. szukam tuszu wydluzajacego dajacego widoczny efekt, trwalego tj zeby po 10 h nie bylo wrazenia ze juz w ogole nie mam podkreslonych rzes.

ja kupilam juz 4 .On jest niesamowity super wydluza i pogrubia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tylko pamietaj o tym ze jak pomalujesz biala warstwa to od razu pomaluj czarna bo wtedy sa najlepsze efekty!

aha jezeli chcesz miec efekt super wydluzonych rzes to grubo pomaluj biala baza a potem od razu tak jak ci pisalam pomaluj czarna.Rzesy wygladaja po nim jak sztyczne i trzymaja sie naprawde przez caly dzien1

Popieram, tusz rzeczywiście daje wyrazisty efekt. Nalezy staranie pomalować rzęsy białą zbazą, a zaraz potem tuszem, nie czekać, aż baza wyschnie, bo rzesy się pozlepiają. Ja np. maluję najpierw górne rzęsy praego oka białą bazą i zaraz potem tusz, potem grne rzęsy drugiego oka, itp. Choc powiem, że biała baza jest rewelacyjna, natomiast sam tusz taki sobie. Nie najgorszy, ale bez białej bazy wcale nie byłby ciekawy.

Gość sc
a ile on kosztuje?

Gość nodi19
a ta "biała baza" ma jakies witaminki czy cos? działa jak odzywka?

Gość tuszmanka
Moze ktos jeszcze probowal???:)

Gość yyyyyY
uzywalam jakis czas. bylam zadowolona jakis czas. potem przestalam sie zachwycac. zaczal sie kruszyc,rzesy sie giely,robily sie "motylki",nie podwijaly sie. postanowilam zmienic tusz,a poniewaz nie mialam akurat pieniedzy na cos lepszego, kupilam mabelline high sky curves. spodziewalam sie umiarkowanego badziewia tymczasem zaskoczyl mnie maksymalnie i jestem mu wierna do dzis:)

Gość doooorotka
Ja próbowałam. Zgadzam się z przedmówczyniami - pod względem efektu, REWELACJA. Tylko... starcza na max 3 tygodnie, potem gęstnieje i robią się grudki.

Gość Cosmetics shop
biała baza to tylko takie papradełko zawierające mikrowłókna, które przyczepiają się do rzęs i potęgują efekt pogrubienia i wydłużenia, nie ma ona właściwości odżywczych, niestety :-( z resztą się zgadzam, szybko gęstnieje i wówczas efekt marnieje tylko ta cena 44zł, chyba jakaś promocja była, bo cena sugerowana to 49,90 zł Pozdrawiam

Pierwsze slysze, zeby w białej bazie byly mikrowlokienka...ja mialam juz 5 opakowan i tego nie zauwazylam, mikrowłokienka ma Bourjois i inne ale nie ten. Mnie ten tusz wystarczył na 3 miesiace, polecam go bo jest ekstra!!!

Gość dziewczyna z tuszem
Ja zużyłam już 2 opakowania Double Extension lubię testować nowości i teraz nastawiam się na ten polecany Maybelline ale testuję to tylko po to by potem i tak powrócić do Double Extension:) Rzeczywiście da się zauważyć te mikrowłókienka ale to właśnie one powodują powalający efekt. Tusz Loreala starcza na długi, długi czas, nie kruszy się, nie gęstnieje poprostu tusz ideał!!

Gość tuszmanka
Nio ale pojawija sie glszy ze to tusz na 3 tygodnie ,pozniej efekt marnieje, niestetety 50 zl za tusz co miesiac to jak dla mnie duzo.

Gość tuszmanka
a i jeszcze dwa pytanka: czy znacie jakies tusze ktore moga dawac podobny efekt do loreala np wlasnie bourjois?? I czy warto kupowac brązowy kolor tego tuszu( czy braz da rade przykryc dokladnie biala baze i zachowac taki "teatralny"efekt?

Nie inwestowac! Kolezanka perfekcjonistka co do rzes kupila i jest rozczarowana, twierdzi, ze tego bialego nie da sie calkowiecie pokryc, wylazi spod czarnego i juz! Ja mam maskare Coup de Theatre! - Bourjois (Dziewczyna z Sephory mi polecila, i tez wspominala, ze tamta do d... ) Tylko ta kosztuje prawie 4 razy tyle...

A moj ulubiony to Bad gal lash - Benefit, rewelacyjny! On jest bez tego bialego podkladu ale swietny.

Gość slooneczko
Kupilam sobie na poprawienie humou i jestem bardzo zadowolona i uzywam go juz chyba 2 miesiace, moze i troche zgestnial ale nadal ladnie wyglada. Przy takim efekcie wygrubiajacym i wydluzajacym, a czesto uzywam go codziennie moje rzesy sa w bardzo dobrrym stanie, choc naleza raczej do tych problemowych:) Biala warstwa maluje sie zawsze 2 razy, wtedy rzesy sa grubsze. Jak mi sie skonczy to chyba sobie kupie drugi. Mialam tego samego typu z Maybelline, no i co z tewgo ze dalam 30 zl a nie 50 , ale nie bylam tak zadowolona, tam biala baza mi sie bardzo szybko skonczyla.

Gość czarny wlosek
jest suuupperrrrr!!!!!

Gość Nie wiedzialam
To Maybeline ma podobny produkt? Jaka roznica w cenie?

Gość calineczka215
Taki sobie, zadna rewelacja.

Gość Jennyfer
Naprawdę tez tusz DOUBLE EXTENSION LOREAL A powoduje ze rzęsy są jak patyczki po pomalowaniu nim??? Jeśli ktos nie ma z natury podkreconych?

Gość Jennyfer
Nio i.. Nikt mi nie odpowie.. A pomózcie mi dziewczyny wybrac spośród: Double Extension Loreal, lub Vulume Glamour Bourojois, lub XXL Volume=lenght Maybelline. Chce miec dłuższe rzęsy bardzooo:) i pogrubione.Więc który doradzacie tusz?Prosze !

Gość justaa 24
Ja już miałam kilka razy tusz loreala doouble extension i jestem bardzo zadowolona. Byłam jednak kiedyś w drogerii i nie było akurat tego tuszu. Pani poleciła mi nowość wtedy też Loreala ale Lash Architekt ale czarny podobno ulepszony, powiedziała, że napewno będę zadowolona:). Efekt: jest jeszcze lepszy od poprzedniego rzesy sa jeszcze grubsze i nie trzeba nakładać tej białej warstwy. Naprawdę jest uper i jest nawet tańszy:). Z kolei teraz pojawił się nowy loreal też podwójny jakaś Shocking Volume mascara czy jakoś tak i zamierzam następnym razem wypróbować:). Pozdrawiam:)