Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość temperatura

jaka jest temperatura przed okresem???????????????????

Polecane posty

Gość temperatura

spóźnia mi się okres już 3 dzień temperatura to 37.2 stopnie, jak to jest z tą temperaturą :(

Temperatura przed okresem jest niższa. przynajmniej u mnie była tak ok.36,4. Moze lepiej zrób sobie test ciążowy. pozdrawiam.

Gość temperatura
dzięki aniu ;(, oprócz tego bolą mnie piersi i ta temperatura ;(, czy taka podwyższona temperatura przed okresem może oznaczać ciąże?????????????????????

Gość temperatura
biegne jutro po test, chyba dzisiaj już nie zasne

Gość temperatura
raczej zła zresztą sama nie wiem

Gość temperatura
i koniec ze studiami, z pracy pewnie też mnie wyrzucą itd.

Nawet nie wolno Ci tak myślec, nie jestes pierwsza dziewczyna ktora urodziłąby dziecko na studiach, ja robie studia podyplomowe i wcale sie tym nie przejmuje. A jezeli chodzi o prace to ja tez pracuje, ale kazda kobieta kiedys sie decyduje na dzieciatko, a poza tym po 3 miesiacu nie maja prawa cie zwolnic, nawet gdyby skonczyla ci sie umowa!!!! Głowa do góry, na pewno dasz radę! Pomysl o Maleństwie, które być może rosnie ci pod Serduchem i jest całkowicie zależne od Ciebie, jak juz je zobaczysz na USG i usłyszysz jego serce, to zapomnisz, ze kiedys myslalas, ze ciaza to zła wiadomość!!! A jezeli można zapytać, to ile masz lat? Studiujesz dziennie?

Gość temperatura
a latek to mam 26, i studia zaoczne ;(.

Gość temperatura
i zrobiłam test. jestem w ciąży,

Gość temperatura
co teraz kobitki ;(

Gratuluje!!! Terazm masz sie tylko cieszyc i myslec, ze wszystko bedzie dobrze. wiesz juz, ktory to tydzien i na jaki miesiąc wypadnie poród? trzymaj sie dzielnie.

Gość temperatura
nic jeszcze nie wiem dopiero zrobiłam sobie test, poryczałam sie i tyle jak do tej pory

Gość Danuska
ja tez mam temperature 37,4 od 3 dni spoznia mi sie okres dzis zrobilam test i wyszed negatywny czy mozliwe ze zrobilam go za wczesniel?? :(

Danusia, zrob test jeszcze raz, najlepiej 2, innej firmy, ja robiłam pre- Test i Quick

Gość Danuska
ANIA 26 MYSLISZ ZE TO COS ZMIENI??

Gość Danuska
JA ROBILAM BOBO-TEST

Gość Danuska
ANIA26 DZIEKI :))

Gość Gosia21_
Dziewczyny?:( Nikt nie pomoze?:(

Gosia 21 a jesteś po terminie miesiączki? jeśli nie to nie ma powodów do obaw, jak masz bazową temp (tą sprzed owulacji) ok 36.6 to tą fazę drugą możesz mieć powyżej 37 st. Chyba że miesiączka Ci się spóźnia, to zrób test.

o, nie doczytałam, dopiero 3 tyg temu odstawiłaś tabletki, więc jeszcze nie panikuj, poza tym po odstawieniu organizm też musi jakoś sam dojść do siebie i swojej własnej fizjologii :) może stąd te piersiowe objawy i wzrost apetytu, a na test chyba za wcześnie, chyba że bardzo boisz się że zaszłaś w ciążę podczas brania tabletek, wtedy test już cos pokaże

Gość Gosia21_
Laurka - wlasnie niemozliwe jest zebym zaszła :-) Ale te objawy...:o

Gosiu może to właśnie reakcja organizmu na odstawienie pigułek, kobiety to bardzo różnie znoszą... jeśli masz podejrzenia to zrób test, polecam Quick Vue, jakmasz obawy do poprzedniego cyklu z tabletkami, to test już to wykaże, ale myślę że nie powinnaś sie martwić, ja miewam tego typu objawy już jakieś 10 dni przed @ a i lodówke wtedy bym tez wyczyściła i musze sie pilnować a pierwszego dnia @ wszystko mija jak ręką odjął, więc może u Ciebie jest teraz podobnie:)

Gość no...gratuluje...
ja tak bardzo by m chciala byc juz w ciazy...

Gość Gosia21_
Czekam dalej na okres :(

Gość iwcia2602
hej razem z mezem staramy sie o dzidzie dwa tygodnie przed okresem mialam tem. ponad 37 a dwa dni przed spadla do 36.8 okres mialam normalnie jestem teraz 3 dni po okresie a temperatura 36.9 drugiego dnia 37 a trzeciego 37.1 dodam ze kochalismy sie dwa dni przed okresem i bralam tabletki CLOSTILBEGYT ktore normuja cykle i pomaga zajsc dodam ze dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze napiszcie czy to moga byc objawy przez te tabletki czekam