Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Gość dobre liceum
to w pierwszej dziesiątce musi być :D Poniżej nic ciekawego.

Hej Haneczko 🌻 A ja własnie wybieram się dziś na działeczkę do brata po swieże warzywa ... Oczywiście będzie tez małe grilowanie. Pogoda jest wyjątkowo ponętna , sporo słoneczka, nie ma upału . Do sprzatania zapału nie ma niestety.

Gość lizamiza
Moge sie przylaczyc?Niepokorna dusza ze mnie,wale prawde prosto z mostu.Nie owijam w bawelne. Jestem wesola i szczera. Pasuje tu?

Ano weszłam i co widzę, różne takie... Lizamiza, właź, czy pasujesz? Spróbuj,, jeśli szczerze i wesoło, to jak najbardziej:) Pozdrawiam wszelkie letnie dusze!

Gość lizamiza
To fajnie Alja ja jestem bardzo prawdomówna.Nie gram,nie udaje,jestem soba. Jak wytrzymacie ze mna to dobrze.

To się zaczernij kobieto, będzie lepiej, napisz coś o sobie, ewentualnie, jeśli masz ochotę. Ja dzisiaj siedzę przy kompie, bo musze kilka rzeczy opracować. Więc będę odzywać się...:)

Ale jeśli ktoś twierdzi, ze jest mega sobą i taki prawdomówny, to i tak wymiękam, bo ... jak tu znaleźć harmonię pomiędzy wyobrażeniami o sobie a rzeczywistością. Jednak, cieszę się z każdych zwrotnych relacji.

Gość lizamiza
Zaczernic sie nie moge bo mi jakiś bład wyskakuje.A co chcecie wiedziec o mnie?Pytajcie a ja odpowiem :-)

Gość lizamiza
Zajrze pozniej do was bo bede miała gości zaraz. Pytajcie jak cos chcecie wiedziec. Ja szczera babka jestem i kłamstwo i fałsz na odległośc wyczuwam.

Gość Senda 41
lizamiza ja też, i coś na najszczerszą to mi nie wyglądasz! Może się mylę??????????????????????????? Mało prawdobodobne.............

Hej,właśnie wróciłam z pracy,dyżur był spokojny ,aż dupsko mnie boli od siedzenia.W domku cisza Julcia z mamą już w Angli u tatusia,nikt mnie nie witał słowami o bacia.Jest mi dzisiaj smutno.Też muszę się wziąć za porządki bo przez te parę dni mieszkanie i ogród są zaniedbane.Teraz mała przez trzy miesiące nie będzie tu grasować i rozrabiać.Ale cóż takie jest życie ,gdy jest hałas chce się ciszy,gdy jest cisza chce się hałasu. Diarra,czy kobiety mające samochód są takie beznadziejne,ale jak to zrobić żeby takie ewolucje z samochodem zrobić.Dzięki za orginalne fotki.Dostałam też humory polityczne ale nie bardzo wiem od kogo,na poczcie nie mam takiego adresu. Trzymajcie się ,znowu będzie gorąco,ale ja uwielbiam taką pogodę.

Lizamiza my też jesteśmy szczere,a po co bajerować,uważać się za kogoś lepszego skoro się nim nie jest.Jeśli chcesz to wchodź w nasze szeregi.

Gość lizamiza
Rozumiem ze nie jestem tu mile widziana.Jestem szczera ale nie bezczelna. Milej zabawy w takim razie.Nie to nie!

Hej, dziewczyny tylko małe wyszykuje do spania i posiedzę dłużej z Wami. Gdzie spędzacie urlopy?

Gość lizamiza
Senda ale dlaczego mnie wywalasz?Czy moja szczerosc jest niebezpieczna?

Gość lizamiza
No Senda gdzie jestes?Uciekasz przed prawda?Nic nie rozumiem

Lizamiza nie rozumiem Cię. Nie wiem dlaczego, piszesz, że Cię wywalam. Patrząc jednak na wpisy to wydaje mi się, że sama nie wiesz czy chcesz tu być. Zapraszam! Napisz coś o sobie i zaczernij się.

Witajcie dziewczyny! U nas piękna , słoneczna pogoda. Życzę Wam przyjemnej niedzieli. 🌻🌻🌻

Witajcie kochaniutki🌻 u mnie też jest piekna pogoda. Mam trochę ciężką głowę po wczorajszym biesiadowaniu, ale było fajnie i to najwazniejsze. Zaraz idę na taras podpiec swoje ciałko. Senda🌻 jak miło cię widzieć. Z tymi pomarańczkami to juz tak jest. Szkoda słow. Same nie wiedzą czego chcę i uczepią sie kogoś jak rzep .... tym razem padło na ciebie ... Lizamiza - nie mamy nic przeciwko tobie i twojemu ciętemu językowi , ale zaczernij się, żebysmy wiexziały , że to ty a nie podszywacze. Inaczej wszelkie dyskusje nie mają sensu i powiem ci jedno, że bycie szczerym to nie to samo co bycie złośliwym ( delikatnie mówiąc). Zdecyduj się co do swoich deklaracji. Zahir🌻 żarty były ode mnie, to jest mój drugi adres. 👄🌻👄 dla wszystkich

Gość lizamiza
Zaczernic sie nie moge bo mi wyskakuje takie cos 'Nastapil blad w czasie wykonywania zadania.Nie okre¶lono identyfikatora użytkownika.' A czy ja cos o zlosliwosci pisalam?Na dzien dobry jedynie senda podwarzyla moje slowa i tyle.Przyjecie niezyt mile ale zobacze co bedzie dalej.

Lizamiza - nie ma takiej mozliwości, żebyś nie mogła się zaczernić, coś robisz nie tak. wejdź w preferencje - kliknij w punkcie \"A\" na słowo \"kliknij tutaj\" , wpisz pseudonim i hasło i gotowe. A może kotś już ma taki nik jak twój i dlatego nie możesz go zaczernić. Wtedy wybierz inny i jak ponownie wejdziesz na nasze forum to powiedz, ze to jesteś Ty i możemy wówczas szczerze porozmawiać jesli chcesz ...

Gość lizamiza
Diarra to spróbuj kliknąc w preferencje. Od rau wyskakuje taki komunikat jak podałam.Nie żadnego punktu A ani B ani C :D

Własnie klikam i ja mam wszystko o.k. tak jak napisałam. Nie che mi się wierzyc, ze nie masz żadnego innego nika ( czarnego) ;0

Gość lizamiza
I gdzie klikasz?Ja na stronie głównej i za nic nie mogę wejśc.No co za cholera jakaś ta kafe!

Klikam a nie na stronie głownej - tutaj u góry strony - tam gdzie jest napisane :s pis tematów ,nowy temat,szukaj ,PREFERENCJE

Lizamiza - gratulejszyn. :) Niestety musze kończyć - goście pod drzwiami :(