Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Diarro🌻 cieszę się, że zdjęcia dotarły. Mąż mój był dziś na grzybach, ale jego zbiory były takie średnie. Dziś mam kiepski dzień, tak mnie głowa boli, tabletki pomagają tylko trochę. Beatko🌻 dziękuję za zdjęcia, miło mieliście, ale bardzo mi się podobały te metalowe łóżka.

Zapraszam do wzięcia udziału w konkursach www.badzok.pl Od wrzesnia liczne nagrody, sondy ankiety. Grajcie i zbierajcie punkty poprzez zapraszanie znajomych Wam osób warto!!! Rejstrując sie podajcie mój meil ( osoba ,która was poleciła).

Senda ale od ciebie nie dostałam żadnych fotek!!!! Nadal czekam.

Beatko🌻 jak wcześnie wstajesz!;) Pozdrawiam Was serdecznie i gorąco ...................... Zatrzymaj się! Pamiętajcie: Naucz się sztuki robienia sobie malutkich wakacji - zwalniania, by spojrzeć na kwiat, pogadać z przyjacielem, poklepać psa, by odpowiedzieć na pytania dziecka, przeczytać kilka linijek dobrej książki. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻

Diarra wkleiłam zdjęcie ale jak przesłać je na forum,ups jaka ja tępa jestem. Perełka czuje się już lepiej może małą dostanie dziś do karmienia,ale Zuzia bilirubinę ma jeszcze wysoką 9 a norma u noworodków jest 3,ale mam nadzieję ,że w tym tygodniu wyjdą do domku. Pogoda u nas jest byle jaka,wilgotno i pochmurno u nas też już grzybki,ale takiego wysypu to jeszcze nie ma,może z mężem wybierzemy się w środku tygodnia ,o po niedzieli to lasy przeorane wszesz i wzdłóż. Ja też dzisiaj trochę z ciężką głową bo po pracy poszłam na zabawę pod chmurką,nogi mam ciężkie i obolałe bo wyskakałam się za wszystkie czasy.Spróbuję wysłać parę zdjęć na poczte ale bądźcie cierpliwe,pamiętam o wszystkich.

Zahirku fotki Zuzi dostałam, dzięki jaka ona prześliczna . A te kudły jakie wspaniałe. Pozdrów prosze Perełke.

Zahir dziękuję za zdjęcia Zuzi, jest śliczna, a włoski ma super ! Niech jak najszybciej ma dobre wyniki i idzie do domku. Bea od Ciebie nic nie dostałam, od Sendy również... :( :( :( Diarra ja też chciałabym mieć bliżej do Ikei, bo choć pod \"nosem\" mam jej magazyn to najbliższy sklep dopiero w Warszawie. Pozdrawiam, miłej niedzieli 🖐️

Hej dziewczeta🌻👄🌻 Własnie skończyłam czyścić kolejne grzyby. Dzisiaj znowu tata zadzwonił skoro świt o 8.00 i dał nam 10 minut na ubranie się i wyjazd. Oczywiście zebrałysmy się w oznaczonym czasie i przy przepieknej pogodzie ( po lesie od rana w krótkim rekawku) spenetrowalismy kolejne połacie lasu. I znowu pełne kosze grzybów. Razem z Madzią miałysmy 53 prawdziwki i tylko kilka robaczywych. Do suszarki wszystkie nie weszły. Te wczorajsze zrobiłam w sosie z cebulką i ziemniaczkami - pychotka. Dzisiaj miłaysmy tylko dwa kleszcze , ale oba wędrujące :) Zahir 🌻 córcia Perełki jest prześliczna , naprawdę cudeńko :)

Zahir:) jesli chodzi o to wstawianie fotek , to robiłaś wszystko dobrze, ale po wstawieniu fotki musiała się pojawić taka informacja , że masz wybrać sobie link do tej fotki - to były takie adresy jak w pasku przeglądarki . I trzeba było wybrać jeden z nich i to ten trzeba było skopiowac jako link do tej fotki . Spróbuj jeszcze raz , bo to przydatna sprawa gdybyś chciała coś nam kiedyś ( albo komu innemu na forum) pokazać . A ten link, który podałaś jako fotkę małej Zuzi mogą sobie inni skopiowac i popróbowac z wklejaniem fotek. :)

Dzięn doberek!!!!!!!! Czas zacząć nowy tydzień. Ostatni tydzień wakacji.

Witajcie słońca🌻👄🌻 Dzonek zapowiada się ładnie. Świeci słoneczko. Zaczyna się ostatni tydzień urlopu :) Miłego dnia i tygodnia 🌻

Witajcie dziewczynki. Oj dzisiaj rankiem poczułam zapach jesieni w powietrzu. Słońce juz też takie jesienne, zamglone. Dzieciaki zaczęły ostatni tydzień wakacji, jakaś taka nostalgia przedjesienna mnie ogarnęła. I te grzyby, które zbieracie... ja jeszcze z ubiegłego roku mam zamrozone podgrzybki, tak sosi z ziemniaczkami to pychotka.\\ \\Wczoraj byłam na 18tce u córki przyjaciółki, było bardzo miło, obżarłam się jak mopsik. Nie wspomnę o dwóch butelkach wina, które razem z przyjaciółką wypiłyśmy... ciężko m było rano wstać. Ale imprezka była udana. szymcia ani Alja się nie odzywaja, ciekawe co u nich... Wrocław trochę pochmuny ale słoneczko niesmiało przebija się przez chmurki. Życzę Wam wszystkim miłego dnia. Trzymajcie się. Hanna

Witajcie dziewczyny!🌻🌻❤️ Zajrzałam na stronę główną i patrzę ostatni wpis 12.02 i myślę sobie to napewno Hania i nie pomyliłam się. Haniu🌻 to najczęściej Twoja pora dnia, jeśli chodzi o wpisy. U nas też troszkę czuć jesień, rano było bardzo zimno, teraz słoneczko \"walczy\" z chmurami. Oj........ szkoda, że to koniec wakacji, jaka szkoda:( Dziś odebrałam tatę ze szpitala, już czuje się znacznie lepiej. Zahir🌻 a jak tam Perełka i jej Zuzia, pozdrowionka dla nich. Bea🌻 zaraz wysyłam zdjęcia, przepraszam, że tak późno. Diarra🌻 chętnie wybrałabym się z Tobą na grzyby, oj bardzo......:o

No to czekam na te fotki. Ja tez chętnie wybrałabym sie z Diarrą na grzyby.

No i sie doczekałam. Dzieki . A te twoje dziewczynki to cudniaste.

dziewczyny. Wysłałam zdjęcia z Kudowy. Kto nie dostał, nich pisze. nad Wrocławiem własnie rozpętała się burza, leje i jest ciemno jak wieczorem. współczuję tym, którzy teraz wędrują po mieście... bea i Zachir, zdjęcia dostałam , dziękuje i odwdzięczam się. To miłego popołudnia. hanna

Haneczko ,fotki dotarły. Wielkie dzięki. Córcie masz prześliczna .

Własnie za oknem burza a ja musze iść do Rynku. Straszetnie mi sie nie chce.

Cześć słońca🌻👄🌻 A u mnie słońce cały dzionek z jedną małą przerwą ( jakieś 10 minut) kiedy to lało jak z cebra. Teraz świeci słoneczko , ale taka jesień - że hej. Zaraz wybieram się na spacer - na cmentarz do mamy. Kupiłam piękne żółtobordowe chryzantemy - za pare dni jest 10 rocznica jej smierci. A spacerek dobrze mi zrobi. Po drodze zajrzę do apteki po wapno - w lesie \"przetarłam\" się po krzaczorach i mam poparzoną skórę , piecze, swędzi , jakieś bąble. Chyba się zaraz wścieknę. Podejrzewam, że jest to wawrzynek wilczełyko - przeczytałam o tym dzisiaj przypadkowo w kolorowej gazecie i bardzo mi to pasuje do tego co było w lesie. Podobno jest bardzo niebezpieczną roślina, każda z jej części jest bardzo trująca i nawet dotknięcie do skóry powoduje coś takiego jak ja mam na sobie. :(

Diarra🌻 i co Ty na to wspólne grzybobranie. A to taka sobie refleksyjna myśl. Naucz się brać... Można znaleźć wielkie szczęście w dawaniu. Lecz nieustanne dawanie może wyczerpać serce i umysł. Naucz się brać choć trochę - choćby chwilę w ogrodzie, w galerii, w kawiarni. Doceń to. Pozwól, aby ptaki i żaby, dzieła sztuki, muzyka i książki, a także nie wymagający przyjaciele przywracali Ci siły. Ludzie potrzebują ciągłego odnawiania się. Pam Brown Haniu🌻 odnoszę wrażenie , że mnie bardzo ignorujesz:o, mam nadzieję, że jednak się mylę🌻

Gość Senda41 troche
przewrazliwiona jestes. RZadko piszesz a potem lzy bo cie ignoruja. A co bys chciala? Aby z radosci na kolana padaly bo sie pojawilas?

Miej odwagę się ujawnić, nie się czepiasz:p, a przewrażliwiona nie jestem, daleko mi do tego, nie wkurzsz mnie:classic_cool: