Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Witajcie kobietki :) wczoraj tyle napisałam i niestety jak widze mój wpis mi wcięło :( , napisałam troszkę chociaż byłam tak padnięta, bo pracowałam do 20.00 ... dzisiaj z pracy wrociłam o 18.00 i jak tak dalej pójdzie to naprawdę orła wywine. W domu nic nie zrobione, okna nie umyte. świąt nie wyprawiam, bo będę miała dyżur ( ten przyspieszony ) więc będę jak ta k....a na telefon :P Na sniadanko pewnie pójdę to ojca alo do brata, a resztę czasu pozostawiam na odpoczynek. Upiekę serniczek, pieczeń z jajkiem i wystarczy ... Pogoda przepiękna ale nawet nie mam okazji się nią nacieszyć. Pozdrawiam was i ślę całuski , bo już teraz tylko wyrko mi pachnie :)

Witajcie, ja dzis nemocna-grypsko zoładkowo-jelitowe sie przyplatało -i jakby tego było mało-jeszcze migra....umieram po trochu...buuuuu.To tyle na ten moment...trzymajcie sie ciepło.

Gość ketsisu
ketsisu Kolejny koń - Dereszka, bardzo Was proszę o rozgłoszenie tego na wszystkich mozliwych forach... Notka na tej stronie była napisana 22.03, a więc mamy czas tylko do 1 kwietnia... błagam http://centaurus.org.pl/czeka.html

Witajcie Dziewczynki. Dzisiaj wiosna gdzieś odeszła, nie ma słoneczka i dosyć chłodnawo. netka, wspólczuję bo wirus nieprzyjemny ale za to odchudzający. zawsze mozna w nim znaleźć jakąs pociechę! Diarra, ja mam to niestety często, napiszę epistołe a jak próbuję ją wkleić to gdzieś mi wcina tekst, szlag mnie trafia potem przz dwa dni nie chce mi się pisać. Wczoraj tak miałam , co prawda na innym forum. Rozpisałam się jak szalona a tu dupa! Dzisiaj już czytałam o nieudanym pomysle jakim są sądy jednorodzinne i że zdaniem prognostyków pomysł ten upadnie. Nawet czytałam porady w ne icie co robić, żeby takiego sądu uniknąć. Chore to wszystko. Ale przynajmniej masz świąteczne gotowanie z głowy, sernik wystarczy. Ja przygotuję parę potraw ale też absolutnie nie zamierzam szaleć z ilością bo kto to wszystki pochłonie. Wogóle świąteczne obżarstwo bardzo mi nie odpowiada i nie cierpię tego jak któś mi wmusza jedzenie, bo tyle narobione. Moje dziecię się odchudza , mąż także więc bez histerii. mam znajimych, z którymi przestałam się spotykac min dlatego, że nie sposób się było z nimi gdzieś umówiwć w ciągu dnia, bo obiad w ich domu był porą zaporową. Tak, jakby nie mozna go było go zjeśc o innej godzinie albo nie jeść wcale> Nie rozumiem ludzi, dla których jedzenie jest w zyciu najważniejsze. Oczywiście, jest duża przyjemnością, ale tak to z przyjemnościami jest, że nalezy je odpowiednio dozować. To miłego nieobżerania się Wam zyczę. Pozdrawiam. Hanna

A ja jeszcze chorsza...na tyle tylko dzis mnie stac.Pozdrawiam.

Witajcie kobietki 🌻 wreszcie odpoczynek :) ciesze się bardzo. Pogoda piękna, to może wreszcie humor mi się poprawi. Haneczko 🌻 nie wiem co to są sądy jednorodzinne , ale myślę, ze miałaś na mysli sądu 24-godzinne . To prawda, ze pomysł jest niefortunny, bo te sprawy i tak były rozpoznawane bardzo szybko, a teraz kosztem tych poważniejszych wszyscy są zajęcie szykowaniem tych bzdetów. Jest to bardzo duże utrudnienie dla wszystkich od początku do końca. Już i tak duzym dla nas obciążeniem jest jak wpływają wnioski o areszt, ten sam sposób załatwiania, a teraz jest po 2,3 wnioski dziennie w trybie przyspieszonym i trzeba wszystko rzucić i je rozpoznawac. A pijaczki i tak mają wszystko w d... i dalej będą jeździć po alkoholu. Dzisiaj okazało się, ze ja będę miała tygodniowy dyzur zaraz po świętach . Wspólczuję koleżankom spraw w czasie świąt albo tym co będa miały w majowym weekendzie. Będzie na 100% straszny wysyp spraw. Ale póki co rozpoczął się weekend i mam w planach wielkie sprzatanie chatki, mycie okien itd. :)

Witajcie kobietki 🌻 wreszcie odpoczynek :) ciesze się bardzo. Pogoda piękna, to może wreszcie humor mi się poprawi. Haneczko 🌻 nie wiem co to są sądy jednorodzinne , ale myślę, ze miałaś na mysli sądu 24-godzinne . To prawda, ze pomysł jest niefortunny, bo te sprawy i tak były rozpoznawane bardzo szybko, a teraz kosztem tych poważniejszych wszyscy są zajęcie szykowaniem tych bzdetów. Jest to bardzo duże utrudnienie dla wszystkich od początku do końca. Już i tak duzym dla nas obciążeniem jest jak wpływają wnioski o areszt, ten sam sposób załatwiania, a teraz jest po 2,3 wnioski dziennie w trybie przyspieszonym i trzeba wszystko rzucić i je rozpoznawac. A pijaczki i tak mają wszystko w d... i dalej będą jeździć po alkoholu. Dzisiaj okazało się, ze ja będę miała tygodniowy dyzur zaraz po świętach . Wspólczuję koleżankom spraw w czasie świąt albo tym co będa miały w majowym weekendzie. Będzie na 100% straszny wysyp spraw. Ale póki co rozpoczął się weekend i mam w planach wielkie sprzatanie chatki, mycie okien itd. :)

Dziś skończone porządki. Paniusia wyczyściła mi głównie kieszenie , ale co było zrobić gdy za każdym schyleniem łupie w plecach. Ale i tak musiałam poprawić po swojemu. Same wiecie... . Kto zrobi tak dobrze jak my??? Słońce dobrze dopiekło . Wyszłam na spacerek krótki by zaprawę mieć na weekend. Przede mną dwa dni w pracy. Jak wszyscy do garów to ja do roboty:O , ale za to mogę się czasem wymigać od porządków...:D Diarro🌻 - ty to chyba nigdy się nie obrobisz. Albo nadrabiasz przed urlopem , albo nadganiasz po nim.. Wieczne utrapienie . Tak jest gdy oszczędza się na etatach...Współczuję ci..

Dziwczyny jeszcze 60 wpisów i będziemy miały 11000. Może jakieś panie z początków topika się odezwą??

Naszatko, Diarra jest panią od początku topiku i cały czas się odzywa. :D A i ja... druga weteranka... pojawiam się i znikam... :D Jutro też zamierzam zabrać się za porządki, oby było tak pięknie ciepło jak dziś. Pozdrawiam... 👄

Chodziło mi o to że niewiele nas. Choć może lepiej iść w jakośc niż ilość:D Czekam na dziecię powracające z kościoła i zaczynam się denerwować . Ile można się modlić o tej porze????

Ja stawiam na jakość. :D Dziecię po kościele poszło na randkę. A komórki nie ma?

No ... Wróciła. Uff. Tatuś zgarnął po drodze... Niby człowiek nie myśli o złym ale.....

Odzetchnęłam. Adrenalinka mi podskoczyła. Muszę się wyluzować. A wypić nie mogę:O

Całe szczęście! Ja też zawsze wpadam w panikę, gdy moje dziecię późno wraca do domu.

Dzięki. Woda do wanny się leje . A lody z wisienkami w pucharku...🖐️

Witajcie kobietki 🌻 Ja jestem od początku i mam nadzieje, ze pomozecie mi jeszcze dłuuuugo, dłuuuuuugo pociągnąc ten topik :) Dzisiaj na Mazurach prawdziwe lato , cieplutko , bez wiatru , jest ślicznie. Moje dzieciątko wzięło się za mycie okien, jedno juz gotowe, drugie jest w trakcie mycia, ja już susze firanki na tarasie. A sama zaraz ruszam na jakieś zakupy. Dzieciątko tak dzielnie szoruje, bo chce ponadplanowo na torebkę. Tak więc musi zapracowac. A wczoraj byla u fryzjera, włoski podcięte, ufarbowane na ciemny brąz - wyglaa świetnie , ale musiałam dać na te zmiany 80 zł. No, ale w końcu wiosna i 18 lat na karku ( 14 czerwca). Ja po zakupach też biorę się za sprzatanie i mysice reszty okien, w tygodniu absolutnie nie będzie na to czasu. To prawda Mirindko, ze u mnie w pracy beznajdzieja jeżeli chodzi o wyjście na prostą. I tak już z koleżankami się smiejemy, ze dobrze chociaż że mamy znajomych psychiatrów :P jakby co to pomogą. Ja o swoją córcię też ciągle się denerwuję jak jest poza domem , wiadomo, złe towarzystwo nie próżnuje .... Pozdrawiam. miłego dnia :)

Powitanko:) jak dzis cudnie!!!!A ja nadal choruje, choc moze ociupinke mi lepiej, ale praktycznie cały czas czuje sie nietego.Ja pomyłam juz okna, została mi zmiana poscieli na najblizszy tydzien, łazienka i moze szafki kuchenne-ale niekoniecznie-w zalezności od nastroj;).Poczytałam dzis troche madra ksiezke na balkonie w pełnym słoncu, bez rekawków-ale dawało!Dekoldzik mam \'\'chwycony\'\'.To na tyle,miłej niedzielki i dzisiejszego popołudnia i wieczorka, pa!

No co ja tu widzę, zmowa dezerterów :( Dzisiaj taki sympatyczny dzionek a was nie ma ... Miłej niedzieli zycze :)

Wpadam tylko się przywitać😘 wczoraj miałam pełną chatę gosci ,dziś ciąg dalszy dzamprezki-kinderbal.!Chata bedzie zagrozona ,7 dzieciaków pełnych energii:) Ale co tam!przezyjemy!9 lat temu ,moje młodsze dziecię miało 2 godziny za mnie ,uspioną,lekarze recznie rodzili łozysko. Dzisiaj ma 9 lat i jest tz \'\'mamin-cyckiem\'\' i niech ten stan trwa jak najdłuzej. Miłej niedzieli.

Czołem Dziewczyny. To nie bral chęci powodował, że mnie nie było ale po prostu moje dziecię za nic w świecie nie chciało mnie do kompa dopuścić, więc nie pisałam. W piatek wieczorem bylismy w gości u przyjaciół, sporo winka pekło, więc w sobotę wstałm o 12.30 i pół dnia chodziła śpiaca. Zaliczyłam z córką zakupy w Tesco a pod wieczór machnęłam okienko w dużym pokoju. A dzisiaj leniwy , słoneczny dzionek, za chwilę zawozimy córkę na zajęcia a my wybierzemy się na Ostrów Tumski na spacerek. dawno nie byłam i mam ochotę się przejść. Sprzatanie zostawiam sobie na połowę tygodnia. Miłej niedzieli Wam zyczę. Hanna

Witam południem 🌻 Alis - gratulacje dla córci i dla Ciebie. Wszystkiego najlepszego na drugie tyle do pełnoletności. Mnie to już w czerwcu czeka i nie wiem co to będzie z imprezką. U nas moda na imprezki lokalowe :( Zobaczymy. Moje dziecko wczoraj umyło trzy okna, zaskoczyła mnie totalnie, ale bardzo pozytywnie. Dzisiaj kuzynostwo zabrało mnie na wycieczkę do lasu i nad jeziorko. Było cudownie, ptaszki śpiewają ,słońce grzeje, żaby kopulują ... Przywiozłam trochę wiosennych kwiatków ( kilka nawet posadziłam w ogródku) i pare gałązek brzozowych - do świąt będa listeczki. Odpoczełam wyśmienicie. A teraz jestem tylko śpiąca , chyba od nadmiaru powietrza. :)

Witam po południu. Diarra, mam to samo co Ty. Spacer w pełnym słońcu był cudny ale wyczerpujący. Obeszlismy cały Ostrów Tumski, katedrę, Kawałeg ogrodu botanicznego, potem deptakiem nad Odrą i muszę przyznać, że wiosną Wrocław jest naprawde piekny a zwłaszcza jego historyczne miejsca. Wędkarze łowia ryby, łódeczki pływaja po Odrze, statki wycieczkowe też niedługo rozpoczną sezon. na Ostrowie Tumskim jest też ekskluzywny Dom Papieski w którym jest po prostu luksusowy hotel dla kościelnych vipów, centrum konferencyjne itp. A w środku urocza restauracja i kawiarnia. Postanowilismy wejść na kawę, dają tam różniste jej wersje, ja piłam mrożoną z gałką lodów, znajomi late i torcik bezowy (ja nie). Na korytarzu fortepian, pan grał, solistka śpiewała arie, czułam się jakbym nagle znalazła się w zupełnie innym świecie. Wystrój knajpki bardzo piękny, stylowe meble, naprawdę miło było godzinkę posidzieć. No i pełno ludzi bo to obchody śmierci papieża więc przy stolikach słychać było różniste języki. Więc jak będziecie we Wrocławiu to koniecznie ostrów Tumski zaliczyć musicie. A teraz robię sobie mocną kawę bo wieczorem spotykam się z przyjaciółką celem konsumpcji naleweczki, którą dostałam od znajomej (nalewka domowej roboty ma się rozumieć) i nie będę zbytnio odpoczywać po tym spacerze. Miłego wieczoru wam wszystkim zyczę.Do usłyszenia, Hanna

Witam. Wczorajszy dzień częściowo spędziłam w pracy. Potem pizza z dziećmi -by nie stać przy garach i spacerek nad morzem . Dawno nie byliśmy , a pogoda zachęcała do oddychania jodem . Musiałam jeszcze odwiedzić rodzinę . Tych dni z wolnym czasem jest stanowczo za mało . Nigdy nie mogę zdążyć ze wszystkim co zaplanowałam . A zdążyć mogłabym tylko z turbo doładowaniem , a tego mi się nie chce . Wieczorem obowiązkowe Ranczo i pierwszy łyk drinka od 3 tygodni . Czułam sie jakbym z pustyni wróciła . Łyk mi wystarczył. Dziś słonko znowy świeci , więc muszę coś w ogródku zrobić- jakieś kwiatki zasadzić czy cóś. Trzeba pogodę wykorzystywać. Alis🌻 dla córci . Oby w szczęściu rosła nadal ❤️. Czy nie zauważyłaś że te \" łożyskowe \" dzieci mają niesamowite szczęście . Mój młodszy urodził się tak samo i też na brak szczęścia nie narzeka.

Powitanko! U mnie recesja chorobowa, ale jeszcze nie do konca. Wczorajszy wspaniały dzionek spedziłam w samochodzie zamiast na swiezym powietrzu, bo musiałam pojechac 200 km stad do swoich rodziców-nie bedziemy razem na swiatka, wiec byłam wczoraj. Przywiozłam taka mase wałówki,ze juz mało szykowac musze na swieta i przed oraz słoiki z przetworami. Kochani sa, wiele im zawdzieczam fiz. i psych. Dzis wszystko od nowa.Rankiem biegam na zabiegi , potem obowiazki domowe. Dzis o 18 prosze za mnie trzymac kciuki i to mocnooooo-opowiem niebawem,zeby nie zapeszac. Pozdro, zycze milusiego dzionka.

Dzień Dobry w poniedziałek. Cieplutko, słonecznie i wiosennie. Na wrocławskim Rynku restauracje stawiaja juz letnie ogródki a to dla mnie oznacza prawdziwe nadejście wiosny.Zazdrośnie patrzę na turystów beznamiętnie snujących się po Wrocławiu, ja niestety tak rzadko mam na to czas. A szkoa. Netka, ja kciuki trzymam juz teraz ale jak nie wpadniesz wieczorem i nie opowiesz to Ci aortę przegryzę. Ale generalnie widze poprawę nastroju u Ciebie, to miłe. Ja myslę o odkurzaniu i myciu podłóg i niestety dzisiaj albo jutro muszę to uczynić. A nie nawidzę. Naszatka, zazdroszczę Ci tego spaceru nad morzem a tak a propos jak masz do niego daleko??? Cóż dziewczyny, zaczął sie wielki tydzień a Wy nawet nie napisałyście czy palmy poświęcone. Ja byłam \"blisko\" kościoła ale jajka na pewno pójdę poświęcić. Choć ja nie kościelna to spróbuję dziecię wyciagnąć. Życzę wam udanego popołudnia i całuję. Hanna