Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość senda41

41-latki też mogłyby się spotykać na tym forum, co wy na to?

Polecane posty

Dziewuszki witam z wieczorka Diarko-dzieki za fotki, córa sliczna, mama niezgorsza, na dodatek zdolna kobitka haftuje, przetwory robi, a psiaki kochane....Wysłałam swoja podobizne z kom. na poczte, napisz, czy doszła, jak nie, wysle na kom.Babeczki-ponawiam prosbe o zdjecia na moja poczte, która podałam powyzej,Dobrej nocki zycze, papatki!👄🌻

Witam kochanieńkie🌻. Dziś mam wolne , więc ogarniam chałupkę, a po 13-tej idę do fryzjera. W sobotę mam balangę , to muszę zrobić retusz na głowie. Przez następne dni nie będzie czasu. Same wiecie ,że w te szczególne dni rodzinka na pierwszym miejscu. Babcie miały po 7-mioro rodzeństwa i nikt się potem nie migał to i rodzinka duża. ;) Trzymajcie się🖐️ Naszata

Gość Haneczka 4tka
Witajcie Dziewczyny. A ja mam dzisiaj niespodziewane wolne, bo pokłóciłam się z mężem i wróciłam z firmy do domu. Emocje wyładowałam na odkurzaczu i mopie, dzięki czemu moje mieszkanie lśni, pierze się już 5te pracie i czeka mnie jeszcze prasowanko. Przydał się taki wolny dzień... Diarra, obiecałaś zdjęcia i co? Niczego nie dostałam. Wysłałm Wam dzisiaj pare fotek. Proszę potwierdźcie czy doszły. Mam kłopoty z pocztą wychodzącą. W wysłanych jest zapisane ale listy nie dochodzą. We Wrocławiu zimno i czuje się nadejście zimy, w czwartek zapowiadane są nawet ŚNIEŻYCE!!! Ja tego nie przeżyję, bo nie nawidzę zimy i zimna. Jestem ciepło lubna i na zimę najchetniej wyjechałabym na Teneryfę... Super by było-pół roku w kraju, pół roku na wyspach. Fajnie pomarzyć. Zupę grzybowa ugotowałam, teraz pachnie w całym domu. Machnęłabym jeszcze mycie okien ale juz mi mija ochota na sprzątanie, więc raczej nic z tego nie będzie. Życzę Wam udanego popołudnia. Trzymajcie się cieplutko. Hanna

Hani-posłałam 2 moje foto na @-niestety-bez ZCh.👄Swiatowa babeczka z Ciebie-gratz!🌻

Witaj Haneczko🌻🌻. Zdjęcia doszły. Dzięki. Wyglądasz bardzo ładnie. Zygmuś mniej ładnie , ale to dla tego że przez niego spać nie mogłam w Augustowie. To on prowadził dysco w SPA, o którym pisałam w lecie.😠Rano wyglądał gorzej niż ja się wtedy czułam (a o to naprawdę było trudno).:) Nie przesadzaj z tymi porządkami , bo się mężuś przyzwyczai i będzie cię częściej denerwował. U nas również zimno-z miłością patrzę na zimowe kapotki. Córcia weszła pod kołderkę i ani myśli z tamtąd wyjść. Ja właśnie wróciłam od fryzjera. Retusz wrzuciłam na włosy , bo w sobotę idę na bal i muszę prezentować się godnie.:D Teraz idę z rodzinką okopać róże i zrobić nowoczesne chochoły(czy tak się to pisze? ), bo mrozy już się pojawiły . ********* Zjadłabym tej zupki. 🌻 Naszata🖐️

To ja raz jeszcze. Net, ależ z Ciebie dupeczka fajowa. My góralki mamy jakieś dobre geny i super się trzymamy. A wogóle Twoja twarz wydaje mie się znajoma , ale to może złudzenie. Nie chodziłas przypadkiem do 4go LO im KEN w Bielsku?????? Naszatka, cieszę się, że fotki dotarły, ja na codzień zapominam, że mam cyfrówkę, przypominam sobie o niej tylko przy wielkiej okazji.... Zrobiłam wielkie prasowanie i to z przyjemnością, bo jak prasuję to obowiązkowo przy \"M jak miłość\" i zawsze w towarzystwie butelki białego wina. Mogłabym tak ze trzy godziny.. Ja dzisiaj całe popołudnie spędziłam w ubraniu i grubym szlafroku. Mimo, że u nas grzeją, to telepotało mnie z zimna. Dopiero żelazko mnie rozgrzało. A musiałam trochę dom przewietrzyc bo córci na kolację usmażyłam rybke, więc trzeba było wywiac co nieco.... Teraz też siedzę w polarze, blisko kaloryfera ale wciąc niedogrzana,. Oj dziewczyny, cięzki okres przed nami. Trzymajcie się wszystkie cieplutko. Net, wiem , że u Ciebie halny, przywiąz sie do kaloryfera i nie daj się zwiać. Dobranoc wszystkim. Hanna

Haniu, dzieki, ale nie jestem góralka, nie chodziłam tu do LO, tylko 200km stąd....ale miło,ze Ci kogos przypominam,mam nadzieję,ze źle się nie kojarzę, Ty mi tez kogos przypominasz, a moze po prostu znam Cie z TV, albo z Wro?U nas dzis nie wieje, ale zimno na dworze, buziaki przesyłam 👄 dla Ciebie i reszty topikowych babeczek : )

Cześć babeczki🖐️ . Otworzyłam oko a tu leje , zimno i nieprzyjemnie .Boże jak nie chce mi się wywlec moich zwłok z domu. Czy człowiek nie mógłby pobyczyć się na Haiti???????????? albo nawet we własnym , ciepłym łóżku??????????? życzę wam miłego dzionka.;) Naszata

Cześc dziewczyny!!!! We Wrocławiu jeszcze 10 minut temu świeciło piękne słońce a teraz juz niestety schowało się za chmurki. Wysłałam wam kilka fotek z sobotniego wypadu do Międzygórza. Haneczko twoje fotki dotarły , dzieki.🌻🌻🌻🌻

Witajcie kochane🌻U mnie na szczęscie swieci, ale zimno jak fiks.Pozdrawiam wszystkie, Bea-dzieki za fotki : )

Witajcie Babeczki❤️. U nas dalej wieje i leje. Właśnie wróciliśmy z cmentarza i gorąca herbatka oraz kąpiel wszystkim się przyda. 🌻 Beo. Fotki świetne. Dziękuję. Wyglądacie wspaniale , a i plenery znakomite. Uwielbiam bajki we wszystkich formach więc może kiedyś dotrę w to miejsce. Mam nadzieję , że się wysypiasz.. :D dla wszystkich. Naszata

Witajcie!!!! Na dworze chłodno i bardzo wietrznie , chwilami świeci słońce a chwilami pada deszcz. Na cmentarz wybieram sie wieczorkiem, bardzo lubie chodzic jak jest zmrok i pięknie widac te świecące znicze. Miłego i rodzinnego dnia .Buziaki Beata.

Witam moje drogie.🖐️ Właśnie wróciłam z cmentarza. Ja też lubię chodzić po ciemku , ale rodzinka nie. Od rana była ładna pogoda więc skorzystaliśmy.Mimo słoneczka zmarzłam , bo kilka godzin na dworze , a jak się stoi w miejscu -to ziąb. Miłego wieczoru.🌻 Naszata

Słońce świeci, ŚNIEG pada - czy komuś chciałoby się wyjść z domu? Uśmiechnijcie się dziewczyny ❤️ Naszata

Cześć kobietki!!!!!!!! Zima zawitała do Wrocławia, temperatura minusowa i śnieg!!!Moja Alcia już planuje wyjazd na narty,:):):):) Nie chce jeszcze zimy:(:(:(

Cóż, Nasztko, z domu niestety trzeba było wyjść bo do pracy. Poranne zimno mnie przeraziło ale byłam na to przygotowana bo zobaczyłam za oknem biały snieg. Niestety do zimna dołączył wściekły wicher, co juz zdecydowanie mniej mi sie spodobała. Po raz pierwszy w rekawiczkach i szaliku. I to poranne skrobanie samochodu...Fuj! Wczorajsze świeto właściwie przesiedziałam w domu, wstałam po 11.00, kawka i poranne lenistwo, po południu byłysmy z córką w kinie na \"Statystach\", polecam, super film. Ja pewnie odbierałam go zupełnie inaczej w związku z pracą w branzy, ale myślę , że na tym subtelnym filmie wszyscy będą się dobrze bawić. cały czas wydaje mi się, że dzisiaj jest poniedziałek, troche ten dzień rozbił cały tydzień. Zaczęłam zywo marzyć o ciepłym puchowym płaszczu i zamierzam ten pomysł niedługo zrealizować. A na razie na zimne wieczory polecam herbatke po rosyjsku z konfiturą, winko grzane albo goracego mężczyznę, który mógłby sprawic wiele przyjemności. Ja dzisiaj skorzystam raczej z grzanego wina!!! Piszcie co u was? jak świateczne rozjazdy? To miłego popołudnia. Hanna

Gość -41-
witam , postanowilam zameldowac sie na waszej stronie,poniewaz w pazdzierniku mialam 41 urodziny.Czytajac wypowiedzi zauwazylam,ze pare pan jest z wroclawia.Mam rodzine we wroclawiu.Ja mieszkam w niemczech,mam prawie 16 corke i jestem szczesliwa 41-latka.Pozdrawiam .

Gość -41-
mialo byc 16-letnia

Witaj 41🌻 w naszym gronie. Ja jestem wesołą matką 16-latki i 15-latka. Mieszkam w Gdyni i do Wrocławia mam pewnie tyle co Ty . Hanuś❤️ na film pewnie pójdę w niedzielę bo mnie Martyna wyciąga. Dobrze , że wiem , że warto. Narobiłaś mi smaku na tego grzańca. Mam w domku to wieczorem zrobię mimo ,ze mnie potem zgaga dopada. Beo❤️ moi też przypomnieli sobie o nartach , ale nam w góry daleko i tylko w ferie jeździmy 🖐️ Naszata

Mimo,ze jestem na tym topiku od niedawna-równiez Cie witam 41🌻wśród nas, mam nadzieje,ze dobrze się będziesz tu czuła....pozdr. ;)

Naszatku, dzieki za zapytanie o moje samopoczucie.Trudno cokolwiek dzis wyrokowac, moje podejscie do zycia zmieni sie koncem miesiaca, kiedy mojemu panu uda sie cos-tam zrealizowac z listy warunków, które ma do spełnienia wobec mnie....a tak to jakos płynie.....Moze sie tez zdarzyć, że moje zycie ulegnie całkowitej reorganizacji....okaze sie niebawem...pa!🌻

Mam problemz netem :( Nie wiem nawet czy to co piszę pojdzie. Pozdrawiam. 🌻

Cześć dziewczyny!!!!!!!! Witam w naszym gronie -41- i od razu proponuje zaczernić swojego nica, bo podszywaczy u nas pod dostatkiem. Po śniegu nie ma już śladu ale jest zimno.Brrrrrrrrr!!!!!!!! Miłego dnia .Buziaki Beata.

cześć Beo❤️ . U nas śniżyca!!!!!!!!!!!!!!!!! Ito dziwna , bo z śnieżnych kulek gradu.

Witajcie ponownie🖐️. Teoryjko 🌻–coś dla ciebie Kilka dni temu zamówiłam na wymiar okap nad kominek. Jechaliśmy po niego jakieś 50 km. I do głowy nam nie przyszło zmierzyć go przy odbiorze. Kiedy go założyliśmy okazało się , że nie pasi jakieś 5 cm w dowolnych miejscach. Rano przyjechał po niego właściciel firmy. Jeszcze do teraz próbuje wyjechać z naszej ulicy. (stromizna i letnie opony). Ciekawe czy my wyjedziemy??? Jak się sprawuje psina?? Beo🌻 –jak spanie?? Diarra🌻 –co z netem?? Haneczko🌻-czy grzaniec pomógł-ja skończyłam na piwku Zahirku🌻 - odezwij się :D :D :D Naszata :D :D :D

Witam kobitki ponownie!!! Mój sen naszatko jakoś se poprawil, ale to jeszcze nie to co być powinno.

Beuś 🌻 uśmiechnij się . U mnie słonko świeci. Ciekawe jaką jeszcze będziemy mieć dziś pogodę. Dzieci w szkole , a mamusia bawi się na kompie . Gary , prasowanie i szycie leży odłogiem , a ja mam zabawę.

Naszata, i bardzo dobrze. Kto powiedział, że musisz sprzatac i myć gary??? Nie musisz i ja Ci to mówię!! Ile osób mieszka z Tobą w domu??? Podziel to przez liczbę osób i nie będziesz wtedy zapracowana. Wiem, że trzeba o to walczyc, bo moja córcia jak słyszy o myciu garów to krzyczy w niebogłosy ale nie ma zmiłuj się. matka ma prawo do odpoczynku i cała rodzina MUSI o tym wiedzieć. U mnie np w niedzielne poranki nie ma dyskusji: to czas dla mnie na manicure, pedicure, maseczkę, itp i rodzina wie, że dopiero po południu może liczyc na jakieś wyjście ze mną. Nie zamierzam rezygnować z siebie dla przyjemnosci innych, chyba , że jest jakas musowa konieczność. Nie dajcie sie dziewczyny zjeść swoim rodzinom i dzieciom. Moja dwunastolatka chetnie wlazłaby mi na głowę i często uważa , że moim obowiązkiem jest służenie jej ale ja wybijam jej to systematycznie z mózgownicy. Net, a co z Tobą? Dlaczego znowu jakiś cholerny facet ma decydować o Twojej przyszłości i Twoim zyciu. Oj, nie podoba mi się to. Z fotografii wyziera osoba baaardzo delikatna, wręcz eteryczna. Net, bież życie za nogi i decyduj sama. Diarra? Gdzie jesteś. Brakuje mi Twoich opowieści. Naszata, nie piłam grzanego winka za to białe reńskie o nazwie Revians, polecam, delikatniutkie i pyszne. We Wrocławiu można je kupić wyłącznie w Carrefourze! Własnie przed chwilą dowiedziałam się, że koleżanka zachorowała na białaczkę. Niesprawiedliwe, bo przeszła już chorobe o nazwie szpiczak mnogi (tez nowotwór szpiku) i wydawało się , że już jest sukces atu bach nawrót w postaci białaczki. Do tego małe córcie do wychowania. Dziewczyna jest dzielna ale znowu czeka ja ciężka walka z choroba. Więc dziewczyny cieszmy się z każdej chwili w zdrowiu, spokoju i błagajmy niebiosa, żeby nic tego nie zmieniło. Trzymajcie sie ciepło. Pozdrawiam was wszystkie. Zbuntowana dzisiaj Hanna