nenemosha 0 Napisano Sierpień 25, 2005 hej,niedlugo wyjezdzam do Anglii na dluzszy czas i zastanawiam sie czy ktos tam kupowal srodki ktore mialaby dzialanie tak jak np.lakcid,clotrimazolum itd.chodzi o to ze czasem zdarzaja mi sie drobne zapalenia ktore mozna wyleczyc jakas mascia.czy ktos ma sprawdzone preparaty??dziekuje za podpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nenemosha 0 Napisano Sierpień 26, 2005 odswiezam prosze o pomoc!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a wiec tak... Napisano Sierpień 28, 2005 ja jestem w anglii i pod tym wzgledem jest ok, apteki w wiekszosci sa samoobslugowe i mozna sobie cos znalesc :] ja ostatnio mialam zapalenie tej intymnej okolicy.. poszlam do apteki i znalazlam na polce Vagisil( krem), pomogll prawie od razu, wiec polecam :) i powodzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
o shit 0 Napisano Sierpień 28, 2005 Nie mozesz wziac Clotrimazolu ze soba? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaroszka-22 Napisano Sierpień 28, 2005 a nie mozesz kupic ich w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bfgfd Napisano Wrzesień 21, 2006 a jak zalatwic sobie w anglii tabletki antykoncepcyjne??????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach