Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88

Czy slyszeliscie o takich wpadkach Plisssssssss !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Kathia
dziwi mnie, że tak szybko dostałaś receptę na pigułki. mnie lekarka na początku bardzo gruntownie przebadała (hormony, próba wątrobowa, cytologia, usg, ekg), trwało to kilka tygodni. ale może ty jesteś wyjatkowo zdrowa...

Gość zaniepokojona88
Ja juz mialam badania tylko ze przez ta nadzerke nie chcialam brac bo jak 1 raz sie dowiedzilam ze to mam to nie przytomna wyszlam z gabinetu bo sie dziwilam ze mnie takie cos spotkalo ale juz jest oki :/ mialam USG cytologie badanie krwi i jeszcze kilka rutynowych czy macica jest dobrze umiejscowiona i mam sie zastanowic do czwrtaku czy chce brac te tabletki i zreszta tak je zaczne brac dopiero 9 wrzesnia bo wtedy sie spodziewam okresu oby przyszedl :)

Gość zaniepokojona88
Jutro robie tescik z rana :] jejciu w nocy pewnie nie bede wogole spac bo bede myslec mam nadzieje ze wyjdzie ze nie jestem w ciazy ciom jak myslicie moj chlopak ma jutro mecz :( i tylko ma zadzwonic do mnie jak bede go robic zebym mu powiedzial zaraz jaki bedzie wynik i zebym przypadkiem nie zemdlala to bedzie ciagle mnie zagadywac :) on uwaza ze dziecka mi nie zrobil i jest pewien tego co mowi i przez 2 lata jeszcze nigdy nie rzucal slow na wiatr i mam nadzieje ze teraz tez !!!!

Gość plum plum
Tak, slyszelismy. Gumka nie musi wcale peknac, zeby zawiesc. Zawartosc moze wydostac sie gora, na przyklad w pozycji na jezdzca - po prostu ja z niej wycisniesz, to tylko plyn.

taaaa... jasne po co jeszcze uprawiać sex po wytrysku????? po wytrysku to jedynie co sie robi to ostrożnie wyjmuje penisa żeby nie zostawić gumki w środku co i tak jest mało prawdopodobne bo w końcu gumka jest jak wiadomo obcisła - nie luźna jak tu plumplum myśli

Gość plum plum
Czasami facet nie jest pewien, ze to juz. Rzadko, bo rzadko, ale zdarzylo sie. Takze przestroga - to sie moze zdarzyc po cichu i niemal niezauwazalnie. Na szczescie wszystko skonczylo sie niewinnie uff:) Jest nauczka - tylko ze teraz jeszcze bardziej trzeba uwazac :-(