Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona88

Czy slyszeliscie o takich wpadkach Plisssssssss !!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość zaniepokojona88

Hm czy sadzicie ze stosunek w prezerwatywie z ktora nic sie nie stalo po drodze bo zostala sprawdzona po stosunku i chlopak nie mial wytrsku moze zakonczyc sie ciaza ?? ginekolog mowil ze nie i zebym tak nie panikowala bo plemniki nie lataj i na dodatek nam gumka nie pekla ale tak sie naczytlam ze gumki maja te mikropory :( eh na moim miejscu byscie sie przejmowali tylko bez gupich komentow bo dla mnie to wazne :(

Gość przecież plemnik
jest sporo ;) większy od wirusa. A jesli gumki chronią przed wirusami, to i przed plemnikami, na logikę.

Gość BejbeP
nie no wez sie dziewczyno tak nie przejmuj skoro ci specjalistka tak mowila to nie martw sie.....

Gość zaniepokojona88
Czyli ciazy nie bedzie ?????? jejciu tak sie juz martwie a okres mam miec dopiero we wrzesniu :(

Gość jenyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
Dziewczyno nie jesteś w ciąży !!! P.S= i nie pisze się GUPICH tylko GŁUPICH

Gość zaniepokojona88
sorki za bledy ale pisalam to i mialam mysli a jak jestem w ciazy :( i bledy w literowce.....

Gość zaniepokojona88
chciałam jeszcze dodać że czasami wydłubuję sobie syf z uszu i smaruję nim chleb, bo myślę, że to gęsi smalec

Gość WESOŁA DAMA
TO ZA NAUKE CZAS ZABRAĆ SIĘ ,A NIE ZA SEKS. Boże...kto na mają emeryturę będzie robić!!!Dobrze ,że chociaż niż demograficzny nie będzie nam grozil... :D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość do wesolej damy
Jakbys jeszcze nie wiedziala to jest NIZ DEMOGRAFICZNY!!!!!

Gość WESOŁA DAMA
Ale jak takie nieświadome małolaty zaczną się rozmnażać ...to zatrzymają ten proces:D

Gość do wesolej damy
Zebys ty sie czasem nie rozmnozyla

Gość WESOŁA DAMA
BUUUHAHAHAHAHAHAHAAH- u mnie gospodarka planowana ;-) i kontrolowana :p :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

Gość kikalka
a o co chodzi z tymi mikroporami w gumkach?

Gość nie ufaj nikomu
słyszałaś o akcji LPR dziurkowania prezerwatyw? oni mają swoje wtyki wszędzie, i znajdą każdą prezerwatywę.

Gość WESOŁ DAMA
Podobno mają swoich przedstawicieli w kioskach ruchu , których zadaniem jest dziurawić niewidocxznie szpilka gumy :D:D:D:D:D:D:D:D

Gość zaniepokojona88
Nie slyszlam....i zreszta ginekolg mi mowil zebym nie wierzyla w to cio pisza na necie bo nie wszystko to jest prawda. i z kolei moj chlopak nie mial we mnie wytrsyku i jak by ta gumka byla naprawde tak dziurkowana to jak wlalismy wody i odczekalismy to napewno by choc troszke byla mokra ? hm i wiecie co nie kazdy jest tak oswiecony jak wy prosilam o rady :/ to byl moj 1 raz i nie chcialm brac hormonow wiec postanowilam gumke i stosunek przerywany

Gość zaniepokojona88
Do wesolej damy moglabys mi odpowiedziec czy mam sie denerwowac czy nie ? jak ty taka doswiedczona ??

Gość WESOŁA DAMA
zaniepokojona-śpij spokojnie po tym pierwszym razie:) A jak już rozpoczniesz zycie erotyczne to znajdź lepszy sposób niż gumki Pozdro!

Gość dziewczyno ....
88 to Twój rok urodzenia ? masz 17 lat, widać że zielonego pojęcia o antykoncepcji i bierzesz się za seks ? Dlaczego nie poczytasz najpierw, nie wybierzesz takiej metody żebyś czuła sie pewnie ? Wszytsko robicie na odwrót. I fundujecie sobie nerwy, zupełnie niepotrzebnie. Jak chcecie być już dorośli, to zacznijcie myśleć odpowiedzialnie. Seks to nie nowa zabawka.

Gość WESOŁA DAMA
zaniepokojona-możesz spać spokojnie po tym pierwszym razie...Ale ten stres powinien Cię czegoś nauczyć.Jesli zamierzasz rozpocząć współżycie ,to pomysl o innym zabezpieczeniu niż gumki Pozdro!

Ludzie, czy wy nie zauważyliście jej postu gdzies tak po srodku strony? Przeca to jakiś prowokator kolejny, znudzony zyciem i przegrany najwyraźniej :D

Gość zaniepokojona88
Ktos sie podszywa pode mnie :/ ale coz na swiecie tez sa malo zyczliwy ludzie :( ja bylam u gin i powiedzial ze na 1 raz gumka i globulki starcza a potem jak bede chciala to da mi tabletki i mam isc po recepte w czwartek hmm tylko ze ja globulki nie moge uzywac bo strasznie mnie piecze bo mialm uczulenie i dostlam jakies tabletki i przeszlo :) i wiec byla gumka z srodkiem plemnikobojczym a ze ja jestem panikraa wiec jeszcze stosunek przerywany :) i po stosunku troszke sie przestraszylam i chcialm Postinor a gin mowil ze przesadzam i sie zachowuje jak dziecko ale ze to moj 1 raz to dal mi taka ksiazake Antykoncepcja na 6 :) i tak sama sie zastanawiam jak moge byc w ciazy skoro nie mialam kontaktu ze sperma niom ale cos przyznaje ze zachowuje sie jak dziecko :P:P i mysle ze to cos mnie nauczy :) i dzieki za poztywne komenatrze

Dziecko. nie zabieraj sie za seks. To jest zyczliwa rada. Poczekaj jeszcze troche z seksem bo po Twojej reakcji widac, ze nie doroslas.

Gość zaniepokojona88
Poprostu sie boje troszke :( bo jak cos zawiodlo to nie wiem jak to bedzie :/ choc moj men mowi ze dziecka mi nie zrobil i ciagle mnie pociesza ale nie wiem czy moge mu zaufac :D:D ale sama wiedzilam ze wytsrk mial poza mna :P:P

Gość wszystko jest si..nic sie nie

Gość Ola_24
Zgadzam sie z komenatrzem zaczynajacym sie od "dziewczyno..." !!! Jesli majac 17 lat chcesz juz byc taka dorosla, to najpierw sie porzadnie zabezpiecz i zastanow co robisz (czy bedzie Cie ew. stac na dziecko,bo przeciez nie ma 100% antykoncepcji), a dopiero pozniej uzywaj sobie zabaw dla doroslych

osobiscie uwazam ze mocno przesadzasz, naprawde ja uzywam prezerwatywe bez stosunku przerywanego i jakos jeszcze w ciaze nie zaszlam wiec i ty sie nie musisz martwic poza tym pisalas ze on nie mial wytrysku wiec skoro nie mial wytrysku to gdzie te plemniki niby???? ponoc jest ich troche w takim plynie z penisa ale wierz mi ze prezerwatywa wystarczy poza tym jak juz sie tak boisz to sobie kup test ciazowy mozna robic po 6 dniach juz i kosztuje kolo 10zl i po problemie tez mialam 17lat kiedys ale nie bylam taka glupiutka! wystarczy troche pomyslec........

Gość zaniepokojona88
Dziekuje za wszystkie komentarze i te negatywne bo z nich wlasnie wyciagne wnoski juz za 3 dni bede miec tableteczki i mam nadzieje ze nie za pozno :) a za te poztywne jestem bardzo wdzieczna bo choc troszke mi sie polepszylo z tym testem to poczekam jeszcze z 4 dni i bedzie 15 dni po stosunku i moze byc bardziej wiarygodny :) hm jak przestlam juz myslec o ciazy to nagle wszystkie objawy mi minely :P troszke bola mnie plecki i podbrzusze ale ginekolog jak bylam u niego podejzewa lekka nadzerke i dlatego tak mnie boli prawie caly czas od okresu eh :( niom chyba jestem troszke glupiutka :P lub bardziej przewrazliwiona :/ niby czym moglam sie zaplodnic :P