Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość greta1974

wywalic tesciową z naszego domu???

Polecane posty

Gość zięć i syn
ja piernicze jacy Wy jestesci chorzy ile w Was nienawisci jaka prostolinijnosc, jakie proste myslenie , ciemnogród do bólu , stereotyp na maksa ha ha ha jesli synowa (bardzo młoda) i tesciowa(tez młoda) si ę dogaduja to juz cos nie tak ludzie Wy się cofacie i nie wiecie co to fajna atmosfera w domu bez zgrzytów jak sie wszyscy rozumieja dogaduja, typowe myslenie stereotypowego Polaczka. Żałujcie ,że nie macie fajnej atmosfery w domku mówie Wam jest czego pozazdroscic i powodzenia Wam życze w tych przepychankach z Matkami, Teściowymi itd. , ale mimo Waszej wulgarności szkoda mi Was i jak domniemam po wypowiedziach kiepskich zgrzytliwych sytuacji rodzinnych

Gość eddddr
taa poczekaj az ci się umrze to żona w minute zapomni o tesciowej i pamietaj - młodzi powinni miec swoje zycie a nie wakacje z mamusią, zakupki z mamusia, staranka o dziecko z mamusia

Gość zięć i syn
eddddr no wiesz widocznie jej to pasuje skoro jak mi sie nie chce to mnie namawia do odwiedzenia moich rodzicow, a na tamten swiat sie jeszcze nie wybieram, Wy ludzie z ciemnogrodu nie zrozumiecie nigdy dokonca dobrych stosunkow miedzyludzkich

Gość tyyyr

Gość dorocia123
Mam chłopaka i jesteśmy bardzo szczęśliwi ze sobą problem polega na tym ze moja przyszła teściowa mnie nie nawiedzi i nie wiem co z tym zrobić?? cały czas powtarza ze ona rozwali nasz związek... czasami mam ochotę zostawić chłopaka żeby ona w końcu dala mu spokój ale wiem ze jak to zorbie to skrzywdzę jego i siebie. proszę pomóżcie mi co mam w takiej sytuacji zrobić??