Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość italiano

Czy ktoś zna język włoski?

Polecane posty

Gość hej akapulka

Gość a co na atostrady włoskie się
wybierasz ? Tu krótki kurs: Io curvici polonia, quatro euro pour sexo oralo e condomo

Gość tu rozcraci ghiry
e mio cutasso in vagina te

fascynuje mnie ten język, i nie jestem,aż tak zdesperowana j/w ..jeżeli się wybiorę to,po to,żeby wydać kasę zwiedzając non capisco vulgaro:p

Gość alessandra
witaj..ja też zaczynam sie uczyć... ..kto wpuścił tutaj tego półmózga,od atostrady??????? pozdro

Gość A ja nie
znosze Italiancow i ich jezyka

..tacy debile są wszędzie,gdzie się nie ruszymy,zawsze jakis się znajdzie ...to takie wrzody na culo;)hehe ..również Cię pozdrawiam👄 OLAĆ debili!

Gość cutasso e vagina
molto piace grande jebanto orgazmo maximo

Gość alessandra
..ja bardzo lubię włoska piłkę,o piłkarzach nie wspomnę, kocham JUVE❤️

Gość italiano copulanto ge ...
polacco copulanto bene benissimo Io bouno tua killero in modo bello

Gość A ja nie
Ojej jakie tu oburzenie, ze nie lubie Italiancow!!! Ano nie lubie ich i mialam "przyjemnosc" przebywac w ich towarzystwie. Jesli ktos dluzej tam byl, zwlaszcza na poludniu Wloch , to zrozumie. Niestety przykre ale prawdziwe, ze oni uwazaja sie za kogos lepszego i Polakow traktuja jak smieci. Zrazili mnie do siebie na stale.

Gość A ja nie
A gdyby im tak rece poucinac, to juz by sie biedaki nie dogadali nawet miedzy soba. Wiec jesli ktos sie uczy tego jezyka,to polecam przy okazji ich wlasny jezyk migowy hahahahahahahahahahahahaha

..co za wysiłek intelektualny, trochę czasu ci zajeło i tak wiekszości non capisco, wiec możesz mnie obrażać ile chcesz:D pozdrawiam👄

..to było do tego debila wyzej- copulanto coś tam,coś tam... Papierowe-witaj Ja nie mam takich doświadczeń,związanych z włoskim, ale Ty-możesz sobie coś przypomnieć ,ja-przy okazji się czegoś nauczę,bedzie sympatico:D A ja nie-rece od gadania to już mnie bolą..narazie inaczej nie potrafię;) Napewno nie wszyscy sa tacy jak piszesz,im bardziej na południe ,tym większy temperament. Zależy od Ciebie na ile komus pozwolisz,znajdz jakis kraj w którym dobrze traktuja Polaków:)oj chyba ciezko bedzie. ..sami sobie na to zasłuzylismy.. pozdrawiam:D:D

Gość alessandra
Italiano-masz rację,chyba nigdzie dobrze nas nie traktują. Włosi-faktycznie trochę przesadzają,ale my jestesmy madrzejsi od nich. Polak -wie gdzie lezą Włochy, a zapytać Włocha o Polskę??

ja dopiero zaczynam sie uczyć,a tez nie mogę znalezc czasu,żeby non stop kuć.Sama napewno wiesz,ze trzeba wszystko na pamięć,mam troche przyspieszone tępo i ciężko nadrobić zaległosci. Motywacja zawsze jest wieksza,jesli od tego zalezy Twoja przyszłosć ,a tak dla przyjemnosci-różnie bywa:D ..a mnie bardzo ciągnie..moze kiedys pojadę i na własnej skórze doświadcze gościnności włochów;)

Gość A ja nie
Ja wiem, ze Polacy wyrabiaja sobie opinie, ze tez nie jestesmy zbyt tolerancyjni itd. Sorry ale ja im nanic nie pozwalalam mimo to na ulicy slyszalam a soba tylko gwizdy i syki, bezczelne gnojki na motorynkach masowo wyrywaja kobietom idacym chodnikiem torebki z reki (wszedzie pelno zlodziei i oszustow). A swoja glupota, to naprawde sie osmieszaja. Kiedys pewna kobitka zapytala mnie czy my sie nie boimy wojny w Jugoslawii bo przeciez to tak blisko. Ja wiem, ze nie jestesmy krajem bogatym ale bez przesady. Kiedys tez jedna kobieta (bylo to w 2000 rokuwiec telewzory juz mielismy), chciala mi na sile pokazac jak wyglada kolorowy telewizor no bo w Polsce nie ma. Ach, czasami szkoda slow.

Salve bambini:D A ja nie- od wielu,wielu osób słyszałam,że włosi nie widza nic poza czubkiem swojego nosa. ..ale nie tylko oni nie wiedza nic o Polsce,inni uważają,że u nas to już niedzwiedzie polarne:D ..z przykrością stwierdzam,że nasza ojczyzna niestety nie potrafi sie zareklamować w świecie. ..z drugiej strony-włosi nie przywiazuja takiej wagi jak my-do edukacji i stąd ich matołkowe podejście do wszystkiego. nigdy tam nie byłam,więc nie będę pdważać Twojej opinii;)

chwilkę mnie nie było ...i topik umiera śmiercią naturalną ..a taki fajny❤️ Nie pozwolę na to! AIUTO! JEST TAM KTO????????

Gość leggo
..i tak wszyscy cię oleją:p hehe