Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marela

Kto jest spod znaku BYKA?

Polecane posty

Gość Marela

Czy mamy podobne nastawienie do świata?

Gość mój mężuś
jest byczkiem :)

Gość Marela
I jaki Byczek jest ? :) Byczek bardzo wesoły? :) czy raczej taki stonowany? :)

Gość bla bla bla
byki to najgorzy znak w Zodiaku, nie cierpię byków, są rogate, bezmyślne i uparte, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Gość Marela
Ha !! jak uparte to ich dobra raczej cecha :)

Gość mój mężuś
Nieprawda!!!! Byczki sa wesołe, przyjazne, maja mnóstwo przyjaciół i... kochaja cały swiat, a swiat kocha ich... a najważniejsza ich cecha , a w zasadzie dwoma sa: tolerancja i wyrozumiałość!! Wszyskim byczkom duuuużżżaaaa buźka!!!!! Cmok!!!!

Gość mój mężuś
nie dwoma, a dwie (miało byc ;))

Gość Marela
Byczki są bardzo wyrozumiałe. :) Nie są zawistne, wszystkim pomogą. :)

Gość mój mężuś
To prawda!! Mój mąz to ciepły człowiek, szybko sie adaptuje do nowych sytacji, daje i wcale nie chce brac, jest spokojny, rzadko sie denerwuje (tylko mnie udaje sie go..... wyprowadzic z równowagi ;), ale nigdy nie słyszałam pod swoim adresem żadnego przekleństwa..... Sa też negatywy; STRASZNY bałaganiarz!!!!!! ;)

Gość Marela
Oj !!! bałagan !!! nie, ja taka nie jestem :) Tylko czasami taka super zaradna, a innym razem -odwrotnie nie wiem ja coś załatwić.:)

Gość Marela
Ja BYK jestem majowy :) - dokładnie 7 maj

ja nie wierze w takie \"zbiorowe cech zodiaka\" , nnie czytam horoskopów, ale jestem spod znaku Byka i m.in. obserwuje u siebie takie cechy: BARDZO tolerancyjna, bałaganiara, leniuch, ciepła, towarzyska, MEGA zazdrosna (o faceta-kiedys, teraz an szczęście przeszło), i lubiąca luksusy, poza tym zauważyłam że często wysługuje się innymi np idź mi po to, po tamto , podaj to.... takie nieszkodliwe, uwielbiam spać, kocham zwierzęta, wrażliwa na piękno w każdym wydaniu nawet kobiet:P itp itd

Gość Marela
Pamiętliwe są, ale ogólnie nie potrafią się na kogoś długo gniewać:)

Gość Marela
Tak zgadzam się -Byki są wygodne, lubią się wysługiwać innymi. A i jeszcze -to w moim przypadku -jestem chorbliwie zazdrosna o męża. Jak ma gadać z jakąś panną, to lepiej żebym tego nie widziała:)

Oj pamietliwe pamietliwe;)ale czesto zdarza sie mi odpuscic sprawe nawet po długim dazeniu do jej zakonczenia,ale to tylko w wyjatkowych przypadkach;) Zwierzeta tez lubie ,mam kota ,psa ,rybki i pełno roslin w domu ,kocham przyrode ,wode ,gory ,lasy ,i sporty z nimi zwiazane czy to latem czy to zima,uparty tez chyba troche jestem ,ale kto nie jest? Pozdrawiam

Gość Marela
Ja też mam psa. Ale o roślinki w domu za bardzo nie dbam,aż mi wstyd. :(

Gość mój męzuś
OOOOOOO!!!! tak !!! nieludzko, wprost fanatycznie zazdrosny!!!!!!

Znam też jednego strasznie niepunktualnego Byka i mam nadzieję,że to tylko wyjątek. Umawia się,że wpadnie do mnie o 20.00 a przychodzi o 20.00 dwa dni później...:D A z zazdroscią to także prawda...niestety.

Gość Marela
jej- nie punktualny.Ja to wychodzę z domu na ostanią chwile, na styk lecę do pracy.:)

Gość Marela
Ja też nie jstem zazdrosna jak czegoś nie widze.:) np jak mój facet by mi powiedziął, że ma spotkanie z kimś przy kawie to okey, ale jakbym go tam zobaczyła wściekłosć by mnie wzieła.

Gość Taurus in da house
Też byk ;)

Ja też jestem byczek z 25 kwietnia :) Lubię luksus, otaczam się pięknymi przedmiotami, lubię fajne ciuchy, dobrą kuchnię :) Kocham zwierzęta mam psa ze schroniska, papużkę falistą i kanarka . Lubię sport. Poczucie humoru podobno też mam ;) Uwielbiam muzykę i nie wyobrażam sobie bez niej życia. Jestem ambitna i powoli dążę do wyznaczonego celu. Wady hmm nie wiem czy mam ich więcej niż zalet :P Jestem mega zazdrosna o moja narzeczonego, takiego zazdrośnika jak ja nigdy osobiście nie poznałam :P Bywam leniwa i czasem wysługuje się innymi ale tylko w błahych sprawach. Punktualnością też nie grzeszę. Należę do osób spokojnych i trudno wyprowadzić mnie z równowagi ale jeśli już się wkurzę to lepiej bez kija nie podchodź :D

Gość Marela
No widze, że cechy byczków się tu w większości pokrywają:) Wygoda, luksus :) -tak, to ja też lubię. Niedawno nawet dlatego samochodzik zminiłam, na większy i obszrniejszy. :) A wada moja taka, że nigdy nie potrafęe być przed czasem. Do pracy wstaje najpóźniej jak się da. Budzik w telefonie przestawiam rano z trzy razy. Najpierw z 6.12 na 6.30, aż kończy się o 7.05 , a później to wszystko robię na biegu. :)

Gość Marela
Teraz zauważyłam na forum, że się WODNIKI trzymają razem, to i my się rezem trzymajmy :), hihihi........