Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marela

Kto jest spod znaku BYKA?

Polecane posty

Gość Dagna
Marela ---- bo ja jestem taki ostatni byk;-)

witam bycza rodzine!!! Jestem bykiem z 9 maja.Lenistwo, luksus,owszem,ale za cholere nie jestem pamietliwa.....no moze z naprawde drobnymi wyjatkamiale w moi przypadku to kazda kobieta 9bez wzgledu na znak) bylaby....lubie zwierzaki,lubie ludzi,jestem wesola i towarzyska.moze czesc tych cech to faktycznie jakas zbieznosc ze znakiem a moze czesc nie?? pozdrawiam!!!

Gość Marela
No to już bliżej mojego dnia urodzenia. Ja 7 maj. :) Na pewno cechy ludzi spod znaku byka mogą być bardzo zbliżone, ale na pewno nie są takie same.

Gość Marela
hej , jużnikogo nie ma?? :)

Gość hakabi
Jestem również spod znaku Byka - 8 maj. Moja siostra również urodziła się 8 maja, ale jest 5 lat młodsza. Zaznaczam, że jesteśmy diametralnie różne. Po prostu ogień i woda. Całkowite przeciwieństwa.

Gość Marela
Z tego samego dnia i tak bardzo różne. To ciekawe. Musicie coś mieć wswpólnego :)

Gość Marela
a macie jakieś swoje ulubione znaki?

Gość Marela
Moim znakiem ulubionym jest jest :Baran, Skorpion :)

hej,hej-pozdrawiam. ja również urodziłam się 21 kwietnia(74)....i jestem typowym Bykiem-też lubie luksus,choć w sytuacjach trudnych potrafie sie bez niego obejść.Moim błedem jest to że zbytnio ufam ludziom-i zbyt łatwo im wybaczam.............a samej sobie często nie potrafię.Staram się być dobrym człowiekiem,uwielbiam ludzi-i mam do nich duże szczęście.Uwielbiam być przy mężczyźnie,przy którym czuje sie być bardzo kobieco,bo bez tego usycham i marnieję.Lubie troszczyć się o swego partnera i go dopieszczać,ale jestem bardzo ostrożna, bo łatwo się zadurzam.... :-(( ale nie potrafie rozmawiać o swoich uczuciach-zwłaszcza z tą najbliższą osobą.

Gość mała minia
byk pozdrawia byczki :D