Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marela

Kto jest spod znaku BYKA?

Polecane posty

Gość Marela
A tak pytam, bo chcę sprawdzić,czy BYCZKI charaktery mają podobne:)

ja jestem spod znaku Byka :) jestem uparta, zawzięta, czasem nerwowa i wesoła :D Pozdrawiam ;)

Tez jestem spod znaku byka ale - majowy byczek;):) Co do upartości: z moich obserwacji wynika ze kwietniowe sa bardzo uparte ja osobiscie nie jestem ani zazdrosna ani uparta chodz powiem to co mysle i dopnę swego:):) Mam silna osobowość:):)

Gość Ania-ha
Byczki są bycze, wiem co mówię, ba sama jestem Bycza ;)

ja jestem byczkiem.I wiem ze byczki uwieliaja wygode i luksusy;] No i uparte tez sa ale zarazem bardzo wesole i otwarte na swiat.Pozdrawiam byczki:*

Gość Marela
Właśnie zapomniałam, ja byczek majowy też bardzo wesoła jestem.:) Troche mi z wiekiem przechodzą wariactwa,ale i tak mam dobry humor:)

Gość dov
ja tez jestem byczkiem z 21 kwietnia pozdrawiam

Gość Marela
dov i nic więcej o sobie :(

Gość BlackRose
DAVE GAHAN jest spod znaku Byka !!!!!! :)

Gość Marela
Któż to?

Gość dov
Zgadzam sie z Robalem ktory napisal : "wolę zmarznąc czekając niz spocic się biegnąc". Mysle ze te slowa doskonale opisuja moj charakter, wyznaje zasade:spiesz sie powoli. Jestem spokojna, powolna, wszystko milion razy analizuje, mam ogromne problemy z podejmowaniem decyzji :) Jestem wrażliwa, mam dobre serce (tak mówią), kocham przyrode, piekne krajobrazy, sport. Pozdrowienia dla Robala, ktory ma urodziny w tym samym dniu co ja.

Gość Marela
ROBAL - urodziny ma w kwietniu, a kto obchodzi w maju? :) dov -ja też wszystko muszę przemysleć kilka razy zanim podejmę trafną decyzję.

Gość Marela
Tak mało tych byków :(

dov ----> to jest już nas troje na tym forum z 21 kwietnia Ja też mam dobre serce, za dobre i dlatego często dostaje po dupie, wiecie co mam na myśli, ludzie mnei wykorzystują bo czasami po prostu nie umiem odmówić pomocy jestem uparta, bywam złośliwa, lubię wygodę (choć sie nie czesto do tego przyznaję) ..........................................cdn

Gość DALIDA
Ja to jestem taka, że nie potrafię się wpierdzielić w kolejkę. Ogólnie kolejek nie lubię, wole odejść i zrezygnować z czegoś.:)

Gość dov
Dalida - ja mam tak samo jak ty - wolę odejsc zrezygnowac z czegoś niz walczyć, nie mam natury wojownika, wynika to z braku odwagi ale tez z lenistwa i wygodnictwa:) Wiesz, wiele przez to tracimy. gagatexx - tez bywam uparta i złosliwa. Dodam jeszcze że bardzo bliska mi osoba tez ma urodziny 21 kwietnia dokladnie tego samego roku co ja i moge powiedziec ze jestesmy troche podobni do siebie...

Byłam wczoraj na festynie, ludzie ganiali i pchali się po jakieś głupie gadżety, to nie dla mnie :) Ale smutna z tego powodu nie jestem. :) Dla mnie zyskiem jest to, jak sobie coś przelicze, tu coś kupię taniej, tu coś zamienie na inne i tańsze itp Dlatego lubię duże sklepy, tam sobie poszukam to i owo i nie biorę nic z biegu. No oczywiście mam i swoje sprawdzone marki, wtedy trzeba się pogodzić z ceną, bo warto. :)

Gość bykowa
Ja tez jestem spod znaku Byka, ale nie wierze w podobieństwa osób spod tego samego znaku zodiaku. Jedyne co moge stwierdzic to to, że mam bardzo podobne cechy do abiki (pozdrawiam). Ale generalnie to ostatnio mam depreche wiec jaka bym nie była z charakteru to jestem obecnie odbierana jako mruk, pesymista i odludek. No i jakie te rozważania maja znaczenie? hmm... wszystko zależy od sytuacji życiowej człowieka (sprytnie sie dostosowuje, przybiera maski). Jedno jest pewne: WRAŻLIWOŚĆ to dominująca u mnie cecha bez względu na okolicznosci.

Ja też jestem wrażliwa, nie trzeba długożebym się rozryczała i tego się wstydze :(

Gość bykowa
Aha, jeszcze podpisałabym sie pod wypowiedziami ROBALA (też kocham zwierzeta i przyrode i nie jestem bardzo zazdrosna), Amadei (nie moge zyć bez muzyki i sztuki w ogóle) oraz Mareli (budziki to przekleństwo! jestem megaśpiochem!) :)

Gość Joahna
Urodzona 1maja a moje cechy to: -uwielbiam sie wyslugiwac innymi, -lubie luksus, -balaganiara, -uwielbiam rozpetywac konflikty, w mysl zasady bez prowokacji nie ma informacji, -wspolczujaca lubie zwierzeta, -bardzo cenie sobie ognisko domowe i wszystko ma byc tak jak sobie zaplanuje, bo jak nie w zadnym razie sie nie podporzadkuje innemu stanowi rzeczy -strasznie uparta, potrafie sie bronic, nawet jesli wiaze sie to z przemoca, -z natury spokojna, ale jesli ktos mnie rozjuszy to koniec gotowy guz na jego lbie, strasznie pamietliwa, -uwielbiam gotowac dla mnie to wewnetrzne przezycie, zamykam sie wtedy w kuchni i przygotowuje rozne smakolyki, uwialbiam jesc, -bardzo wierna, ale to chyba dlatego ze brzydze sie zdrady, -skupiam wokol siebie wiele osob ale z natury jestem samotnikiem, -luksus to moje drugie JA :) To chyba wszystko, wiekszosc to pewnie cecha znaku a niektore to cechy charakteru :)

Gość Marela
No tak, gotowanie natomiast to nie jest moja dobra cecha. Jak coś ugotuje to już ugotuje :) Niektórzy chwalą moje potrawy,ale ja się tym nie zachwycam, bo to są raczej proste rzeczy. Za to lubię grzebać się w papierkach. Rozliczenie podatkowe wyliczam całej mojej rodzinie, ale księgowość mnie nie interesuje:)

Gość bykowa
Ja z kolei uwielbiam gotowac. Marzy mi sie restauracja albo knajpka, choc prowadzenie jakiegokolwiek biznesu to nie moja działka. Ze mna jest tak, ze zawsze dobra byłam z przedmiotów scisłych, poszłam na studia ogólnie mówiac humanistyczno-społeczne, a marzy mi sie działalnośc artystyczna. Dlatego do tej pory (mam 24 lata) nie moge sie określić, co robić w zyciu. Czuje konflikt miedzy predyspozycjami, powołaniem a pragnieniami.

Gość Dagna
Hej Byczki, Ja jestem z 20 maja, czyli ostatni dzien byka. Ale czesciowo dziele cechy bycze. Jestem uparta, ale nie pamietliwa. Zazdrosna prawie w ogole nie. Za to lubie wygody, choc nie wysluguje sie innymi. Lubie zwierzeta, ale kwiaty doniczkowe moglyby dla mnie nie istniec;-)

Gość Dagna
A i najwazniejsze! Uwielbiam sztuke, piekno i wszystko, co sie z tym wiaze. Temu poswiecilam swoja edukacje. To mnie wiaze z byczkami;-) Pozdrowienia dla wszystkich B.;-)

Gość Marela
O!!!! Myślalam, że wszystkie byki są zazdrosne.