Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mauttra

Wymyśliłam 2 kombinacje imion dla mojej dziewczynki.

Polecane posty

Moja corcia ma na imie Aleksandra Maja mialo byc odwrotnie a;e wydaje mi sie ze tak lepiej pasuje. Jesli chodzi o Twoj wybor to ja jestem za druga propozycja ale oczywiscie decyzja i tak nalezy do Ciebie. A tak na marginesie to przeciez kazdy daje dziecku na imie jak chce i dla niego imie jego dziecka jest najpiekniejsze:-) Z nasza Ola chrzcila sie Kornelia Amelia ciekawa kombinacja aczkolwiek sama bym sie na taka nie zdecydowala.

Gość Mayttrra
Mi też bardziej podoba się druga opcja Dominika Amelia brzmi fajnie ale przecież edę mowiła na nią Dominka Dominisia a nie Amelia, Amelka. Imię Amelia mi się podoba ale na drugie. Nie chce żeby moje dziecko popadło w jakieś kompleksy z powodu swojego imienia.

Gość Dagusia 22
Moja córcia miałaby na imię Oleńka. Ale to będzie synuś więc będzie miał na imię Hubert.

Gość nie podobają mi się oba
i zagdzam się ,że co druga dziewczynka to Oliwia:o

powiedz co ci sie podoba zamiast tego co nie.wszystkim bedzie przyjemniej i cos wniesiesz do rozmowy.

Gość inga maria
tak na imie ma moja pieciomiesięczna córeczka i to polaczenie niech kazdy mowi co chce mnie sie podoba najbardziej:) Powodzenia dla przyszłej mamy

Gość kaaaaaa
Mam termin na 5.09 a więc niedługo - również miała byc Dominika - stwierdzilismy, że Weronika lepiej brzmi !!! Pozdrawiam! kasia