Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torturllllka

Jestem grubsza dużo niz 4 lata temu zanim się poznaliśmy - czy to mozliwe ze

Polecane posty

Gość torturllllka

przez to mój facet traktuje mnie jak traktuje?:( nie daje buzi przy ludziach, nie łapie za reke na ulicy, nie kupuje kwiatow, nie sle smsów, uczucia pokazuje tylko w lozku:( boli mnie to :(

Gość a ile ważysz
60 kg?

Gość torturllllka
wiecej :(

Gość po prostu Cię nie kocha

Gość upppppppppp
dlaczego mam jej nie kochac? kocha kazdy kocha na swoj sposob

no coz trzeba bylo nie objadac chlopa i nie wykorzystywac gdy jak razem byliscie na randce w mcdonaldzie to on Ci podsuwal wszystkie najlepsze keski z milosci oczy wiscie a Ty bezkrytycznie wykorzystywalas chlopine , ktory przy Tobie chudl w oczach. jest rownowaga w naturze.

Gość Glory Victis
Sama widzisz problem więc po co pytasz na forum??? Czas schudnąć;)

Gość jestescie nienormalni
myslicie ze milosc ma cos wspolnego z waga??? ograniczebni umyslowo debile

Gość fajna_jola
ja bym odpuściła, niech facet sobie poszuka wieszaka ;)

Gość Glory Victis
Przytyj 20 kilo to zobaczymy czy nadal tak będziesz twierdzić.Facet zakochał się w dziewczynie jąką widział 4 lata temu, możliwe, że teraz by nawet na nią nie spojrzał. A twierdzenie, że waga nie wpływa na uczucia jest zwykła hipokryzją z waszej strony.

Gość fajna_jola
głupoty ten człowiek opowiada, nie czytaj tych bzdur i nie przejmuj sie dziewczyno :)

Gość A O ILE DOKŁADNIE PRZYTYŁAŚ
???

Gość Glory Victis
Jasne nie przejmuj się :) Ale nie chce potem widzieć tu wątka " Rzucił mnie po 4 latach, czyżby dlatego że przytyłam :( ?"

Gość gloria viktis alez ty jestes
idiotka. skoro sie w niej zakochał to nie tylko w niej jako osobie fizycznej ale w jej osobie w ogole. a ty odrazu jakąś skrajność podajesz ze 20 kg tepa jestes i tyle .albo nigdy prawdziwej milosci nie zaznałas i nie wiesz co to dokladnie jest. jezeli miłośc miała by zgasnąć to napewno nie z powodu wagi ty tępa sztuko. idz w chuj

Gość fajna_jola
zgadzam sie, Glory widocznie nigdy nie miała faceta i zazdrości nawet takiego, który wstydzi się okazywać uczucia w miejscach publicznych ;-)

Gość Ja...
też przytyłam a mąż kocha mnie jeszcze bardziej.Całuje przy ludziach,trzyma za rękę na spacerach a o sexie nawet nie wspomnę.Wykańcza mnie w nocy.Twierdzi,że kocha moje ciało.A waże dużo więcej niż 80 kg.

Gość Glory Victis
Po pierwsze jestem facetem :> Po drugie słonko znam problem z autopsji, skąd? Bo wiele się nasłuchałem od kumpli, przyjaciół, wiary na siłowni, ze szkoły itp. Wierz mi, waga kobiety jest bardzo ważna dla faceta i świadczy o jej atrakcyjności. Możesz na mnie pluć wyzywać itp. Wole jej napisać gorzką prawde niż wciskać kit, że wszystko jest wporządku.

Gość fajna_jola
Akurat kolesie z siłowni nie są dla nikogo autorytetem w dzidzinie życia uczuciowego . Mózgi mają zniszczone przez sterydy itp. P.S.Glory Victis ,jesteś z Poznania? :D

Gość nie no waga w sensie liczba
jest niewazna, wazne jak to wygląda i tyle. nawet jak przytyjesz te 10 kg a nie bedzie to wyglądało zbyt źle no to nie warto sie przejmowac sama liczbą!! sa laski, którym te 10 kilo sie rozłoży tak, że ledwo to zauważysz, a są i takie, które jak przytyja 2 kilosy to już mówią, że sie spasła..

Gość jezuuuu a co robi facet na..
.. babskim forum??? ciota jesteś, nie facet :o

Gość Glory Victis
Co robi? Poznaje wroga ;) Zresztą fajnych rzeczy tu moża się dowiedzieć:) A tak wracając do tematu, jeśli kocha naprawde to wiadomo, że nie rzuci odrazu dziewczyny, ale problem z czasem może być coraz większy, bo dbanie o siebie jest w pewnym sensie pokazaniem facetowi, że się go kocha.

Gość dużo tzn. ile
???

Gość piq
TAAAAAK???? A jak facet się nie goli i człapie po domu w kapciach to znaczy,że mnie nie kocha?? Są inne sposoby okazywania uczuć niż atrakcyjny wygląd.Mój mąż po chorobie wyłysiał a ja uwielbiam brunetów to mam się z nim rozwieść mimi że jest cudownym człowiekiem i ja go kocham????? Lepiej wynocha z naszego topiku bo psem poszczuję!!!!

Gość a jak....
kobieta biega po domu,sprząta,zmywa,pierze,prasuje jedną ręką poprawia zeszyty dziecku a drugą głaszcze psa.Jest spocona ,rozczochrana,makijaż jej się lekko rozmazał to jej mąż ma myśleć że już go nie kocha???? Pierdoły stulecia!!!!!

Gość mam przykre doświadczenia
mam przyjre doświadczenia w tym temacie niestety przytułam bardzo i co mój slubny nie okazywał mi uczuć czułam sie nie kochan nie potrzebna tak służaca w domu . On nie okazywał uczuc a ja stres topiłam w jedzeniu i doszłam do wagi 120 kilogramów koszmar . schudłam zminiłam się bardzo wizualnie nie jestem juz ta osoba w rozciagnietym wytartym dresie ............... mój slubny robi maslane oczy jest zazdrosny teraz jest czyste szaleństwo nawet na zakupy chce chodzic za rączkę .

Gość tsaaaaa
Śmieszy mnie ta hipokryzja bab na tym forum. Zadane zostało pytanie, Glory Victis szczerze odpowiedział jak wygląda sytuacja ze strony facetów i już go atakuje jakieś stado zapuszczonych bab udzielających rad w stylu: "niczym się nie przejmuj - tyj dalej ... on nie jest ciebie wart ..." Do: torturllllka Nikomu nie zaszkodzi, żeby się wziąć za siebie dla własnego zdrowia i dobrego samopoczucia, więc Tobie też nie - najlepiej zacznij coś robić razem z chłopakiem :).

Gość piq
do tsssa-Ja wyglądam jak przed 8 laty.Mój mąż przytył,wyłysiał ma modny 3 dniowy zarost,którego ja nie znoszę i co według ciebie przestał mnie kochać.Ja wiem jaka jest przyczyna ale obcy ludzie wyciągają właściwe tobie wnioski.A może ktoś jest chory i konsekwencją tego jest jego wygląd.Nigdy o tym nie pomyślałeś????

Gość Glory Victis
Tak jestem z Poznania:) Nawet nie pytam skąd zgadłaś. Nikt tu nie ma pretensji o wygląd który jest wynikiem ciężkiej pracy itp przecież czy ja napisałem, że kobieta ma być zawsze umalowana itp ? No chyba nie powiecie mi że jej nadwaga jest wynikiem cięzkiej pracy. W 90% przypadków jest wynikiem LENISTWA. Btw macie takie same prawo mieć pretensje do facetów jeśli nie dbają o siebie.Mamy równouprawnienie. Jeszcze małe wyjaśnienie dlaczego w ogóle udzielam się w tym topiku. Kiedyś też miałem problem jeśli chodzi o wygląd, oczywiście "poprawni politycznie" przyjaciele mówili że wszystko jest oki, ale co z tego skoro dziewczyny w których się kochałem zawsze dawały mi kosza? Ale podjąłem walke zmieniłem to co trzeba było zmienić i dopiero po tym kobiety zaczęły widzieć we mnie faceta którego można pokochać. Gdybym słuchał tych swoich "przyjaciół" To teraz pewnie bym pisał w topiku " Dlaczego jestem sam/a? "

Gość pewnikiem...
Skoro nie jesteś sam to pewnie cię pokochały za wygląd jak sam pisałeś a nie dla twoich wartości jako człowieka.Współczuję

Gość Glory Victis
A nie przyszło ci do głowy, że można kochać i za wygląd i za wartości? Zresztą te dziewczyny to nie były jakieś puste lalki z dyskotek, przeważnie studentki, zarówno ze wsi jak i z miasta.Mi kiedyś koleżanka powiedziała takie zdanie która zapamiętam do końca " Bo widzisz kobiecie jest trudno przyznać się nawet przed samą sobą, że głownym wyznacznikiem doboru partnera, jest rzecz tak krucha i ulotna jak wygląd" Bo to przecież nie pasuje do was, prawda? Bo wy patrzycie na wnętrze człowieka prawda? Szkoda tylko, że wasze słowa nie znajdują potwierdzenia w życiu. Moim celem nie jest tutaj nikogo obrażać czy dolinować, tylko wskazać problem, reszta zależy już tylko od was.