Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torturllllka

Jestem grubsza dużo niz 4 lata temu zanim się poznaliśmy - czy to mozliwe ze

Polecane posty

Gość fajna_jola
Glory!Poznałam, że jesteś ze stolicy Wielkopolski, bo "mówisz" charaktersystyczną dla tego rejonu gwarą ;-) Poznań wita Poznań :D

Gość Glory Victis
Podziwiam spostrzegawczość:) Już myślałem, że napisałem gdzieś "tej" bo podobno po tym najłatwiej poznaniaka poznać:)

Gość a tak szczerze
czy mozna kochac kogos kto w ogole nie pociaga cie fizycznie? nic a nic? nie mowie ze ktos musi byc przystojny ale miec to cos co sie podoba nie wiem ja nie wyobrazam sobie zebym mogla kochac sie z facetem ktory w ogole mi sie fizycznie nie podoba mozliwe jest ze im bardziej kogos lubimy tym bardziej nam sie podoba - tak jest na pewno ale jednak sie nam podoba :)

Gość ja tak uwazam
moj chlopak tez mi powiedzial ze jak przytyje kiedys i bede gruba to juz nie bedzie mnie kochla tak jak teraz...poprostu on wstydzi sie za ciebie na ulicy, i tyle!!! popieram glory ktory napiosal ze atrakcyjnosc liczy sie poprostu dziewczyny sa leniwe i nie dbaja o ciebie i coraz wiecj na ulicy mozna spotkac kobiet przypominajace niemki a nie polki!!!!

Gość ja tak uwazam
wyjatkiem sa osoby ktore zapadlu na jaks chorobe...ale nie chodzi mi to o otylosc

Gość ech................
z nim o tym szczrez pogadaj a nie zalisz sie na forum zreszta od zalenia sie tylko chce sie jesc :P wez sie za siebie zamiast sie zastanawiac albo porozmawiaj - radze to drugie jak nie da skutku, to pierwsze

Gość alelujaaaaaaaaa
badz dzielna wez sie za siebie

Gość torturllllka
witam zaglądam tu po bardzo długiej przerwie, postanowiłam ze musze się wziąść za siebie, dorosłam do tego juz chyba:) najwyższy czas! chce z nim porozmawiac o tym w ten weekend tylko nie wiem jak go zapytać ? dziwnie się czuje.. boje się ze bedzie tak ze bede myslala ze mu tylko zalezy na wyglądzie, ze chudne dla niego( tak jak to robią inne dla facetów co dla mnie jest głupota ), a ja nie chce dla niego tylko dla siebie:( pomocy:(

skoro dla siebie, to chudnij i zrób to możliwie szybko, bo facet może sobie znaleźć inną, a Tobie pozostanie zajadać ponownie swoj smutek :D

Gość do ja tak uważam
wiesz twoj chłopak to poprostu cham , a nie chłopak.Nie wiem jak mógł Ci powiedzieć cos takiego.Uprzedził Cię czy co? Bo nie rozumiem.Ja wychodziłam za mąż jedenaście lat temu ważyłam 56 kilo, po drugim dziecku zaczęły się problemy z hormonami i dziś ważę 94 kilo, maż nadal mnie kocha taką jaką jestem i nawet słowem nie wspomniał , że mogłabym zacząć się odchudzać,Oczywiście marzę o tym ,żeby schudnac ze względów zdrowotnych ale to już jest inna bajka...

a ja popieram Glory, bo sama tak miałam.. faceci to wzrokowcy przecież i kto jak kto, ale to oni właśnie najbardziej znają się na pięknie. Mną chłopak był zauroczony, nawet gdy byłam wredota dla niego, a jak przytyłam z 6-8 kilo, i choć byłam wtedy słodka, to jakoś odbierało mu ochotę na to \"uczucie\" Nie ma sie co oszukiwać.

Gość mloda666
ja tez przytylam w zwiazku 3 kg, i ciagle slysze jakies uwagi na ten temat ale ni zlosliwe raczej doprowadzajace do tego ze postanowilam schudnac te rzy kilo

Gość x-eska
zalezy ile przytyłas, gdyby mi facet przytył ok. 20 kg to pewnie bym sie zaczęła go brzydzić, jesli kochałabym naprawdę to i pewnie kochać bym nie przestała,a le to nie byłoby juz to coś kiedyś, bo wygląd w ogromnym stopniu wpływa na pociąg seksualny, a a ja nie mogłabym odczuwac pociągu do grubasa to zalezy od człowieka, być może są tacy, którym tłuszcz nie przeszkadza ja tłuszczu u faceta najzwyczajniej sie brzydzę

Gość loliteczka
ja tez przytylam z 36 na 40 i co moj facet mowi ze mam duzy zad tez nie sle smsow nie daje buzi przy ludziach ale wcale to nie znaczy ze nie kocha kocha tylko ludzie sie zmieniaja 4 lata to szmat czasu martwi cie ze przytylas schudnij wez sie za siebie zaskocz go ja tez tak zrobie a co tam dasz rade rozbudz w nim zazdrosc do pewnego stopnia zadbaj o siebie