Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łodzianin

Praca w Mc Donalds

Polecane posty

Gość gość
@gość dziś - "pracownik ma prawo do 11 godzin nieprzerwanego odpoczynku w każdej dobie." Więc pomiędzy dzisiejszym dniem, a jutrzejszym powinieneś mieć 11h przerwy między zmianami licząc od godziny, w której skończyłeś pracę. @gość dziś - chcieć to móc. To fajnie, że jesteś zdeterminowana do pracy. Nie zazdroszczę jednak samych dojazdów, które sporo czasu pochłaniają ;). Oby chociaż ten młyn wynagradzały wam zarobki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gośćMaciej
Moja stawka to 10.45brutto. Wiadomo jak każdy czasem zwolnie się godzinę wcześniej ale to zwykle raz w miesiącu wychodzę wcześniej. Będę się zwalniał po weekendzie szanuje wszystkich pracujących w mcd ale to juz ponad moje siły i chęci tak tyrać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
To faktycznie bida z nędzą zwłaszcza, że podwyżki były. Szukaj czegoś lepszego chłopie, bo za takie grosze nie warto się spalać.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
myslalam ze komuna i pojscie na darmowe juz sie w polsce skonczyla wiec nie wiem nawet dlaczego ten temat nauczcie sie sami pieniandze zarabiac jak kapitalism 333 www.youtube.com/watch?v=3i8oZDgvlkI

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Do osoby z 19:46 - ciężko się czyta twój bełkot. Dużo napisałaś/eś mało treściwie. Chyba nie potrafisz czytać ze zrozumieniem. Nie mam pretensji do pracowników, którzy stoją przy blacie gdzie wydaje się jedzenie. Współczuję im, że muszą tak zapieprzać. Widzę, że w twoim toku rozumowania jak ktoś skrytykuje jedną rzecz i pochwali drugą to oznacza, że trzeba na tą osobę wylać czy tak czy tak wiadro pomyj. Nie będę wdawała się z Tobą w polemikę, bo tak jak wy traktujecie klientów tak klienci traktują was - prosta zasada.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
A ty się nie wypowiadaj jak masz znikome pojęcie o tej pracy i powielasz dalej farmazony typu plucie do jedzenia, bo twoja poprzednia wypowiedź od tego się zaczyna, a ja temu zaprzeczam. Przeczytałaś jakąś pojedynczą anonimową wypowiedź, która z prawdą ma niewiele wspólnego i ślepo w nią wierzysz, a nie bierzesz pod uwagę wypowiedzi innych pracowników. A kij ma dwa końce. To przeważnie klienci są wredni, a nie pracownicy, bo pracownik rzadko może sobie pozwolić, aby wdawać się z kimś w pyskówki.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
U mnie np na zebraniach menadżerskich przy omawianiu pracowników każdy mgr może powiedzieć ta osoba zasługuje na podwyżkę i jest głosowanie i w ten sposób kilka osób dostało podwyżkę :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
No to miałeś naprawdę szczęście jak coś jest u Ciebie takiego :)nie w każdej placówce Maca można się z tym spotkać..Pracowałam już w Macu w woj. dolnośląskim a teraz już u mnie bardzo blisko mnie otwierają Maca i to jest właśnie w Nysie :) myślę, że na samym początku będzie bardzo dużo ludzi a później już trochę taki spokojniejszy czas.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
nowy film ravgora w mcdonaldzie ochrona nic nie robi youtube.com/watch?v=AszunvWv--U

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Opium28
@Marge79 A czy czasem nie jesteś u mnie na budzie obecnie na szkoleniu z PI? :P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
pracujecie 1 maja w swieto pracy ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Ogólnie to u nas jest otwarte, więc jedni pracują, a inni nie

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Pracujemy ale u mnie lokal jest później otwierany albo o 10 albo o11. a nie o 6. nie będziemy mieć sniadań w tym dniu.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
jak awansowaliscie w mc? szczerze? kablowaniem? czy solidna, uczciwa praca po ktorej kierownik zaproponowal wam awans? moze sami sie dopominaliscie??

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
U nas różnie. Zależy od kierownika, a było ich kilku. Kiedyś na awans trzeba było zasłużyć, a na instruktora czekało się nawet 2 lata i pisało test. Ludzie się nie cackali, szli kablować i lądowało się na dywaniku. A teraz... Niektórzy są doceniani za solidną pracę, a inni wymęczą ciągłymi wędrówkami do kierasa i groźbami zwolnienia się, a jak się zazwyczaj okazuje nie są warci zaufania.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
No i zależy jaka jest potrzeba na instr/mgr po masowej migracji to muszą kogoś tam "lepszego" awansować.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Pytaniadotestu
Kiedy sa np pytania na tescie na instruktora ? Licze na odpowiedzi, pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Adam23a
Sporo informacji na temat aplikacji do maca jest na forum gowork.pl/opinie_czytaj,1736 polecam!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
u was w też wprowadzili czarną folię zamiast papierów do wrapów ( ze się garnieruje na czarnej foli i pozniej ją trzeba odać wielokrotnego użytku ) ?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
Nie i nikt o tym nie wspominał, chyba że czeka mnie niespodzianka

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Opium28
Hej! Odnośnie tej folii teflonowej była informacja w którymś Nabicie...U mnie na budzie chyba 2 tygodnie już z nią pracujemy i musze przyznać ze to fajna sprawa :-) Przynajmniej placki przestały się przyklejać do papieru :D A co do awansu na instruktora czy menagera to jest różnie wczoraj się dowiedziałem że u mnie instruktora dostała osoba która nic nie robi i jeszcze ma pretensje jak ktoś zwraca mu uwagę :-/ A osoby które tyrają są dalej pracownikami :-( Ja sam czekam na awans na menagera w kwietniu 3 mgr sie zwolniło w tym kolejny mgr dał wypowiedzenie...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nocny28
no to widać jaka to fajna i obiecująca sprawa by managerem w maku, u nas też duża rotacja jest wśród managerów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
dupa, nie liczy się staż pracy i ogarnięcie tylko umiejętne wchodzenie w rzić często gęsto (żeby się nie oburzali ci co zasłużyli tutaj). Awansują czasem tak cienkie osoby, a do tego tak przemądrzałe, że nie wiem czym się przełożeni kierują.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ObeznanyMakowiec
gość : właśnie było w nabicie restauracje mają do któregoś tam mieć więc jeszcze nie każda ma :) . nocny28 : heheh fakt extra sprawa wymagasz to Cie znienawidzą pracownicy ( większosć to gimbusy i nie rozróżniają spraw zawodowych od prywatnych ) i będą Cie za plecami obgadywać :D i kolejne głupie wymysły tych z biura.... . U mnie też jeden mgr chce odejsć to ma już dość... 3 kolejnych to jakaś pomyłka ostatnio jednego zdegradowali bo nie ogarniał . Ogólnie już widać u mnie że ciężko znaleść nowych pracowników przychodzi np5 osób i żadna nie dotrwała okresu próbnego sami odeszli... a Ci do zostają to nie ogarniają zbytnio... a dać komuś instruktora to...ciężka sprawa nie wspominam o menadżerach ZERO potencjalnych osób na te ''stanowisko'' . Ci z biura za X czasu przekonają się na własnej d***e jak nie bedzie miał kto prowadzić zmian . Kiedyś w zasadzie odszedł menadżer i w zanadrzu było 2-3 osoby z tzw potencjałem a teraz?? ŻADNEGO takich osób . Pozdrawiam biuro szkoda Wam dać menadzerom lepszych warunków to za jakiś czas będziecie sami prowadzić zmiany.... kuźwa online na strefie :D hahahahahahhahahahah

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
U ciebie... Chyba w każdym maku jest deficyt pracowników, a zwłaszcza tych, którzy by chcieli dać od siebie coś więcej. Bo młodzież nie jest już tak naiwna i jest bezstresowo wychowana. Powiedz mi kto przy zdrowym rozsądku w tym młynie, za te śrubki będzie sobie wyrywał rękawy zwłaszcza jak nie musi walczyć o przetrwanie?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Liczenapomoc
Kiedy sa np pytania na tescie na instruktora ? Licze na odpowiedzi, pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość nocny28
Nie martwcie się, nowy bóg maka w Stanach postanowił, że 90% maków na świecie pójdzie w licencje, właśnie przeczytałem na wp.pl. Fakt faktem, że nie na każdej licencji jest źle, ale są też czarne owce. Obeznany masz rację, trochę wymagasz i już jesteś zły, mało tego to jak pomagasz choć nie musisz to już tego nie widzą, ludzie są niewdzięczni, choć nie wszyscy.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość obeznanymakowiec
Nocny28 : kilka miesięcy temu gadalem z osobą z biura ( kimś kto jest w temacie ) jeśli chodzi o licencję w PL to chcą mieć 40% korpo i 60% licencja ( ale wiadomo jak to tam na marynarskiej bywa ) . Szkoda ze czasami dają licencję dla idiotow... Mam kilku znajomych gdzie jest licencja i akurat trafił się ktoś normalny. Dokładnie pomagasz ( myślą jeleń ) nie pomagasz źle - wymagasz to latają na skargi ( najlepsze są konfrontacje wtedy siedzą cicho jakoś im wyparowuja "pomysly" ) . Kiedyś chciałem być ok wobec każdego ... Ale lepiej dac im do zrozumienia gdzie jest miejsce pracownika jak patrzę na tych menadżerów którzy dają sobie wejść na łeb to brak słów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×