Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekwa

Czy faceci brzydza sie z wami kochac podczas okresu??

Polecane posty

Gość zerbaaa
ja bym sie nigdy nie kochała podczas tych dni ......a fefefe

Gość Ninkaaa
Moj facet sie nie brzydzi, w ogole jemu to nie przeszkadza. W kazdym badz razie bardziej przeszkadza to mi, niz jemu.

Gość nie nie nie

Gość plum plum
Nie, ale ja tez wole raczej dac sobie w tym czasie na wstrzymanie - chyba ze pod prysznicem, wtedy jest ok.

Gość magilla gorilla
pod prysznicem? ale woda przecież wysusza... chociaż, jest w tym coś fajnego, oczywiście ;) ale ja tam nie widzę problemu. mój menszczyzna nie brzydzi się mnie w ogóle, żadne tabu okresowe dla niego nie istnieją, kupił mi niedawno tampaxy, bo stwierdził, że ten aplikator to chyba dobry wynalazek (cóż, to prawda, ale nie wiem, jak on na to wpadł :P)

Gość colorblind
W życiu nie brzydziłem się swojej kobietki :) Kochamy się zawsze jak tylko oboje mamy na to ochotę.. nie ma barier :) No, może nie pieściłbym jej wtedy jęzorkiem, ale czemu nie pozwolić sobie na mały seksik w czasie okresu?:)

Nie, nie mamy oporów, żeby kochać się w czasie gdy mam okres. Uważamy, że za szkoda byłoby tracić czas i rezygnować przez te kilka dni w miesiącu z milutkich chwil, tymbardziej kiedy oboje mamy na siebie ochotę ;) A mój mężczyzna cieszy się, że mi też nie przeszkadza to, że wtedy krwawię.