Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanko....

jak obliczyć dni płodne i nie płodne obserwując tylko śluz..?

Polecane posty

Gość pytanko....

mam regularne cykle (30 dni) i nie mogę się skapować jak to jest z tymi dniami płodnymi i niepłodnymi... może mi ktoś jakoś jasno tak wytłumaczy...? proszę o pomoc🌻 z góry wielkie dzięki...🌻

Gość agniecha88
ODCZUCIA JAKIE DAJE ŚLUZ I WYGLĄD ŚLUZU Odczucia: * sucho } brak śluzu * wilgotno lub "już nie sucho" } śluz mniej płodny * mokro } śluz płodny * ślisko } śluz płodny * "naoliwienie" } śluz płodny Wygląd: * mętny } śluz mniej płodny * lepki } śluz mniej płodny * gęsty } śluz mniej płodny * kleisty } śluz mniej płodny * płynny } śluz płodny * przejrzysty } śluz płodny * rozciągliwy } śluz płodny Szczyt objawu śluzowego (dzień szczytu śluzu) jest to ostatni dzień, w którym śluz szyjkowy ma choć jedną cechę śluzu płodnego. Rozpoznać go można tylko retrospektywnie w dniu następnym, gdy stwierdza się, że śluz zupełnie zniknął lub wyraźnie się zmienił na śluz typu mniej płodnego, a także zniknęło odczucie mokrości (śliskości) w przedsionku pochwy

Gość Od 22
dnia cylku jestes nieplodna!!!Sluz jest wtedy gesty, nie wodnisty i nie ciagnacy, nie ma sie wtedy uczucia "mokrosci" w gatkach:) Pozdrawiam:)