Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Cicho. Piszę do leżaka. Między nami to i tak nic nie było możliwe bo jakby miało być to by było dawno temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Szczerze to straszne jak można latać za innymi mając związku ale nie moja sprawa ciebie umoralniac. Idż tam lepiej do ai, niech ci dalej precle pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Masakra jej brakuje emocji nudzi się chyba każdy A co ma się emocjonowac twojo tygodniowo mastko spod skóry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wielce oburzeni jak świat światem to sie urodę oceniało i tyle. Na tym forum 80 proc tematów jak ktos wyglada. Sorry damiecki Mateusz i jego zona wyglądająca na 10 lat starsza to dobrana wizualnie para? u bosaka ta baba jeszcze może ujdzie w tłoku ale tu chodzi o całość historii ale damiecki to sorry, coś tam mi sie nie klei ludzie dobierają sie zazwyczaj jednak podobnie do podobnych sobie powiedzmy a takie rozstrzały są zassze podejrzane i sugerują jakis uklad z 1 czy 2 strony Jak pięknis damiecki bierze babę która wyglada jak jego ciotka to ja mam rozkmine Edytowano 3 godziny temu przez draże korsarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Mimo że podszyw to tak jest z pewnoscio To ja Lezak z dwuch tabletow pisze 13 i 13,4 cali huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A co ma się emocjonowac twojo tygodniowo mastko spod skóry. Na mnie to już nie ma szans dziewczyna za dużo zła padło a przeprosin zero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, draże korsarze napisał: Nie chodzi o nos Jezu 5x mam pisać chodzi o cały kontekst ale tak jego baba wyglada męsko ja czuje ze Krzysiu wolałby jakiegos Rafałka czy innego Adrianka change my mind JA CZUJĘ ŻE LIBED WOLAŁBY LEŻAKA LUB MOONA OD CIEBIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Idż tam lepiej do ai, niech ci dalej precle pisze. Tak zrobię mam nadzieję że i ty se poradzisz z nudom tutaj i skrzynkom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nօxelia napisał: Ja go mogę wybatorzyć bacikiem Bardzo dobra inicjatywa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A co ma się emocjonowac twojo tygodniowo mastko spod skóry. Tom mastko to ja chleb smaruje tak Os,czednosci rzeczywistosci maslo drogie teras huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Na mnie to już nie ma szans dziewczyna za dużo zła padło a przeprosin zero Dobrze ze od sera spod napleta nie padła anastazja. Bo nawet u niej czeba umyc przed parzeniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: JA CZUJĘ ŻE LIBED WOLAŁBY LEŻAKA LUB MOONA OD CIEBIE A ja nie i to jest najważniejsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Idż tam lepiej do ai, niech ci dalej precle pisze. Żebyś chociaż jednom sesje mi napisała właśnie to nie wiem czemu się trzymalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nօxelia 10 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, konie na ambonie napisał: i bym ich gonil z bejsbolem O matko, kibol faszysta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, spust w minute do ai tak napisał: Tom mastko to ja chleb smaruje tak Os,czednosci rzeczywistosci maslo drogie teras huh Ja pjerdole ser pleśniowy za fri Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dobrze ze od sera spod napleta nie padła anastazja. Bo nawet u niej czeba umyc przed parzeniem Fioota to myje ze dwa razy dziennie codziennie bo dużo się píepsze wale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Niestety tak bo tak napisał: Tak zrobię mam nadzieję że i ty se poradzisz z nudom tutaj i skrzynkom Już mam osobę do odblokowywania skrzynki. ♡ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 7 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, draże korsarze napisał: Ten nos to tylko jeden z aspektów tej dziwnej historii pravilniaka który agituje za ożenkiem i rozrodem przy czym sam będąc pod 40 reprezentując konfe tego ni ma jego ślub to totalna ustawka przed wyborami. tacy najbardziej zacietrzewieni to są krypto Infantil...Y en italiano 'infantile'. https://www.instagram.com/p/Cw-wI-goVxI/?utm_source=ig_embed&ig_mid=4445EED5-CBFE-4D52-92EA-09CB54D056F4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: A kto normalny leci do ołtarza przed 40? To nie wieś w latach 60. Może i pedal nie przeczę ale argument że ma brzydko babe to jednak słabe bo wiele brzydkich ma męża. Konfiarze mnie tego nie trzeba tłumaczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Niestety tak bo tak napisał: Fioota to myje ze dwa razy dziennie codziennie bo dużo się píepsze wale Oddaj lezaka podszyw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdzietnica napisał: Dobrze ze od sera spod napleta nie padła anastazja. Bo nawet u niej czeba umyc przed parzeniem To ona mi go obczysci jenzykiem place za usluge to wymagam huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niestety tak bo tak 9 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Już mam osobę do odblokowywania skrzynki. ♡ Za późno było blodzic od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, konie na ambonie napisał: piszesz to samo z roznych nickow wiec wiadomo ze to ty TY SERIO MASZ COŚ Z MAKÓWKĄ, A CO MAMY PISAĆ INNEGO JAK PIEERDOLISZ WCIĄŻ TE SAME GŁUPOTY? JAK SIĘ ZBIERZE GRONO OSÓB O PODOBNYCH POGLADACH TO I BĘDĄ PODOBNIE CZY TAK SAMO ARGUMENTOWAĆ TA, JESTEM BICEM, PUCHACZEM, TWOIM PODSZYWEM I BABKĄ... TYLKO Z TEGO NIKU PISŻE NA TYM TEMACIE, A TWOJA PARANOJA TEZ JUŻ SIĘ STAJE NIEPOKOJĄCA 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdzietnica 73 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, spust w minute do ai tak napisał: To ona mi go obczysci jenzykiem place za usluge to wymagam huh No też prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Fioota to myje ze dwa razy dziennie codziennie bo dużo się píepsze wale Podszyw nie czytac huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 34 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Nօxelia napisał: O matko, kibol faszysta WIADOMO, ŻE TO CO NAM NAJBARDZIEJ PRZESZKADZA W INNYCH TO NASZE ODBICIE LUSTRZANE JUNG SIĘ NIE MYLIŁ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 291 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Niestety tak bo tak napisał: Za późno było blodzic od razu Nie rozumiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
spust w minute do ai tak 2 Napisano 3 godziny temu Ide sie zdrzemnac zmeczylem sie heblowaniem pusi huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 95 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, TREV0 napisał: TY SERIO MASZ COŚ Z MAKÓWKĄ, A CO MAMY PISAĆ INNEGO JAK PIEERDOLISZ WCIĄŻ TE SAME GŁUPOTY? JAK SIĘ ZBIERZE GRONO OSÓB O PODOBNYCH POGLADACH TO I BĘDĄ PODOBNIE CZY TAK SAMO ARGUMENTOWAĆ TA, JESTEM BICEM, PUCHACZEM, TWOIM PODSZYWEM I BABKĄ... TYLKO Z TEGO NIKU PISŻE NA TYM TEMACIE, A TWOJA PARANOJA TEZ JUŻ SIĘ STAJE NIEPOKOJĄCA Ty jesteś raczej rym cym lub jeden z tych bezimiennych lizodupow nimfy (nie licząc jej własnych podszywow własnych simpow). Za babkę nikt cie nie ma ani puchacza wiec nie nakrecaj sie. probujesz sie podszywać pod narcyza ale nim nie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
konie na ambonie 28 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, xDxDxDxD napisał: Dla ciebie wszyscy są gejami, każdy kogo wstawiłam że mi się podoba twierdziłes ze wygląda jak gej. no skoro podobaja ci sie geje to do mnie masz pretensje ? wklejasz typa ktory naduzywa kwasu hialuronowego w usta to jak go nazsac jak nie gej ? emo za moich czasow nie bylo zadnych emo kazdy dzi.wak to byl gej albo dz.iwak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach