Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RALNA

Osobowość czy wygląd?

Polecane posty

Gość gość
marzyciele to brzydale, przystojni faceci biora atrakcyjne

Gość gość
NAJCZESCIEJ zdradzaja Ci brzydcy faceci nic specjalnego,bo majja kompleksy

Gość gość
Co ty p********z nie chodzi o kompleksy. Paszkwile mają mniej okazji do wyboru, a jak wiadomo tonący brzytwy się chwyta, tak czy nie? Kompleksy niby swoją drogą, ale głównie chodzi o to, że nie mieli w czym przebierać.

Gość gość
tak sobie nadrabiaja

Gość gość
Dlatego ładne muszą czuć się winne z powodu swojej urody bo inaczej pasztetowe koleżanki zmieszają je z błotem jakie to proste życie prowadzą.

Gość gość
nie tlumacz puszczalstwa uroda

Gość gość
O tym właśnie mówię. Ładna od razu puszczalska. Nie jej wina, ani twoja jak wyglądacie więc ssij.

Gość gość
Takie cipki jak ty wzbudzają tylko litość. Obrażona na świat bo jest brzydka i ograniczona z tego powodu. Koleżanki pewnie powinny cię nosić na rękach bidulko? Jak nam smutno.

Gość gość
a TY TAKI Pieknny idealny ...;)

Gość gość
A ty zakompleksiona i najwidoczniej od rana cię swędzi.

Gość gość
Nie widzę żadnego powodu aby tobie współczuć.

Gość gość
nie tlumacz puszczalstwa uroda jestem ladna dziewczyna, ale widze, ze te, ktore najbardziej staraja sie lansowac i sa puszczalskie to wlasnie te, ktore maja sie za ladne. ladne w rzeczywistosci? niekoniecznie :D

Gość gość
BRZYDKI nic specjalnego z ciebie facet,wiec spadaj brzydalu

Gość gość
ja piernicze ktoś tu z tym ogórkiem przegina ! jakis prymityw którego nie stac na atrakcyjna kobiete w dodatku psychol , bo inaczej nie da sie tego ując ! Daj spokój debilu

Gość gość
no pewnie, ze ladne jak spedza 2 godziny na robieniu tapety, wloskow plus rozmazywanie rysow twarzy fotoszopem gorzej spotkac to w realu ooo nie polecam a niunia obgada kogos, ze nosi 42 mimo, ze ma rozmiar 36 (z zycia)

Gość gość
taak ,ładne sie maja ,ale są tylko dla wybranych są nimi ci nadzwyczajni , cudowni i nietuzinkowi faceci .Nie bedziemy dalej sie zagłębiać :) bo zrujnuje Twoja psychę

Gość gość
bez przesady z tym 36 :D, 38 jest w sam raz

Gość gość
Kurwa nie pojmuję takich idiotek jak wy. Każda kobieta jeśli tylko ruszy chociaż odrobinę głową może mieć faceta jakiego zapragnie, ale same widzicie, że z was pasztety, a więc zamiast działać kierujecie swoją frustrację w stronę ładniejszy, co nie? Potem się dziwicie, że jesteście same, a przyjaciółki skończyły być takie miłe, tylko dlaczego? Bo to same k***iszcza, co nie?

Gość gość
swoja zrujnujesz :D jak nosilam 38 to uslyszalam od jednej takiej ''pieknotki'' ze jestem gruba, wiec to zalezy... :D

Gość gość
K**wa nie pojmuję takich idiotek jak wy. Każda kobieta jeśli tylko ruszy chociaż odrobinę głową może mieć faceta jakiego zapragnie, ale same widzicie, że z was pasztety, a więc zamiast działać kierujecie swoją frustrację w stronę ładniejszy, co nie? Potem się dziwicie, że jesteście same, a przyjaciółki skończyły być takie miłe, tylko dlaczego? Bo to same k***iszcza, co nie? nie moze, bo facet patrzy tylko na wyglad i nawet jak u atrakcyjnej kobiety cos mu sie nie spodoba to koniec

Gość gość
taak ,ładne sie maja ,ale są tylko dla wybranych są nimi ci nadzwyczajni , cudowni i nietuzinkowi faceci .Nie bedziemy dalej sie zagłębiać szkoda, ze nie maja adoratorow :D

Gość gość
36 w takim rozmiarze masz figure dziecka :D bez biusty gratuluje :))))))) ja np jestem szczęliwa ideał trafił na ideała

Gość gość
Przez te kompleksy nie widzicie różnicy pomiędzy seksapilem, a urodą, ale to już wasz problem. Kiedyś kręciły mnie brzydulki, ale na szczęście to przeszłość.

Gość gość
dlaczgego wytykasz kobietom to ze sie maluja chca miec ulozone wlosy? zazdroscisz DRETWY chlopcze z oczami kreta ;)

Gość gość
jaka to jest roznica? jak sie nie podoba seksualnie to brzydka

Gość gość
Jebać kurwy

Gość gość
piekna dziewczyna zawsze ma faceta

Gość gość
36 w takim rozmiarze masz figure dziecka smiech.gif bez biusty gratuluje usmiech.gif moj rozmiar biustu to 60F :)

Gość gość
Jebać i się nie bać.

Gość gość
Czy nie jest tak, że czujesz się przeciętniakiem, a piękna kobieta ma być dowodem twojej "zaaajj**bstości"?;) Czy czasem nie jest tak, że nie masz "wysokich wymagań" ale kompleksy, że nie jesteż aż taki fajny i nie aż taki piękny, i chciałbyś je w taki sposób zamaskować? ;) manipulujac kobietami,wmawiajjac im cos ;) Czy uroda kobiety nie ma być w jakiś sposób rekompensatą twoich braków? (Nie jestem zbyt mądry, nie jestem zbyt przystojny, ale t a a a kiej dziewczyny zazdroszczą mi wszyscy kumple) ;) ;)