Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RALNA

Osobowość czy wygląd?

Polecane posty

Gość gość
facet jak nie ma wygladu moze nadrobic pieniedzmi jak nie ma jednego ani drugiego to niech przestanie fantazjowac o zonie slicznotce bo tylko sie osmiesza

Gość gość
GLUPIE BABY Milczec!!! facet moze tylko wybierac ,a wy musicie milczec i czekac ktory was zechce !

Gość gość
taak ,przecież napisałam wyrażnie, :D że taki z pieniedzmi moze jedynie uszczęśliwić sie chwilowo z dziwką z klub goowgoow :D myslisz że ładną uszcżęsliwi kasa i brzydal ?

Gość gość
w szczesciu pomoze :)

Gość gość
same wybieramy :)

Gość gość
brać sobie mozesz miotłę do ręki :D kobieta decyduje i potwierdza tak lub nie

Gość gość
taki z pieniedzmi moze jedynie uszczęśliwić sie chwilowo z dziwką z klub goowgoow ;) myslisz że ładną uszcżęsliwi kasa i brzydal ? ;)

Gość gość
facet moze sie starac, to kobieta wybiera

Gość gość
kobieta oczekuje uczuć a wszystko inne jest przy okazji i tyle

Gość gość
baby przeciiez wiemy ze dla nas sie stroicie !!! ;) mamy was w garsci znamy wasze czule punkty ;)

Gość gość
glupia desperatka nie wymaga wiele..

Gość gość
stroimy sie dla siebie

Gość gość
spora wikszosc facetów pisząc o tych ich pieniadzach nie rozumie kobiet :)) bo nie wiedza że dla kobiet całą ideą jest uczucie * w t ym cały ich problem .

Gość gość
:D stroja sie dla siebie ,haa ja mam taki styl ubierania sie wiesz :) a nie stojenia sie dla siebie :) jak sie stroje dla tego jedynego to ubieram dekolt po pępek :D:D albo w bikini , to jest stój dla niego :D:D,idiota

Gość gość
jak brzydki i biedny to jego uczucie jest gowno warte.

Gość gość
i tacy znajda swoje ksieżniczki :D i to nawet lepsze od tych wyrachowanych starych qrw :P

Gość gość
biedni i brzydcy? no znajda nic ladnego i madrego

Gość gość
hehe

Gość gość
Dlaczego facet ma prawo zwracać uwagę na atrakcyjność fizyczną i spotyka się to z waszym pełnym zrozumieniem i akceptacją, za to kiedy kobieta chce przystojnego faceta to budzi to w was jakieś dziwne oburzenie? Co każe wam sądzić, że atrakcyjna kobieta powinna się interesować przeciętnym mężczyzną, a negatywnie wypowiadacie się o tych, które chcą kogoś " na swoim poziomie" ?? TO egoizm hipokryzja . Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie ... "

Gość gość
ty i ta twoja władza :D chyba tyrana w rodzinie :D

Gość gość84
W 90% ten temat to stereotypy. Każdy jest inny i co innego mu się podoba, dlatego całe to twierdzenie o jakiś półkach czy poziomach można o kant d**y potłuc. A przecież chyba właśnie o to chodzi, być mieć takiego partnera, jakiego chcieliśmy, a nie takiego, jaki się nawinął ? Już chyba lepiej być samemu niż udawać, że jest fajnie z kimś to kogo tak naprawdę za dużo nie czujemy (a już na pewno nie jest to miłość). A podział na charakter i wygląd (czy jak to ludzie sobie czasem dzielą) jest również wg mnie do d**y. Człowiek jest CAŁOŚCIĄ. I tak powinno się go rozpatrywać. Oczywiście, jak jedno w ogolę nam nie pasuje to drugim tego nie zrekompensujemy.

Gość gość
upss

Gość gość
Nie wiąż sie z takim gościem. Ja tak zrobiłam. Mało tego, wyszłam za niego za mąż i mam z nim dziecko. Każdy powinien sobie szukac takiej osoby która zarówno będzie się podobać fizycznie jak i będzie się szło z nią dogadać, bo inaczej zawsze będzie przez reszte życia tęsknić za tą niespełnioną sferą w życiu czy to za podobającym się wyglądem u faceta czy to za porozumieniem charakterów. Zawsze będzie jakiś smutek w tobie.