Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RALNA

Osobowość czy wygląd?

Polecane posty

Gość gość
No no ty masz jednak piórko nie powiem. Jak to jej przeczytam to spadnie z łóżka.

Gość gość
JP HEMP GRU

Gość DESPERATKI BIORA BRZYDKICH
Dlaczego facet ma prawo zwracać uwagę na atrakcyjność fizyczną i spotyka się to z waszym pełnym zrozumieniem i akceptacją, za to kiedy kobieta chce przystojnego faceta to budzi to w was jakieś dziwne oburzenie? Co każe wam sądzić, że atrakcyjna kobieta powinna się interesować przeciętnym mężczyzną, a negatywnie wypowiadacie się o tych, które chcą kogoś " na swoim poziomie" ?? TO egoizm hipokryzja . Kiedys gdy kobiety byly malo wyksztalcone manipulowano nimi i wmawiano,ze kobieta to musi byc ladna zgrabna,a facet nie musi ...zeby bylo na korzysc faceta,miec wladze nad kobietami glupimi ,cwane nie ...

Gość gość
Skończyłaś? Dziękujemy.

Gość gość
pomarzyć

Gość gość
Mnie też zawsze bawi jak wyjątkowo nieatrakcyjny/przeciętny facet próbuje podbijać do naprawdę pięknej kobiety. Tak jakby to, że ON uważa, że skoro ON w swoim wyobrażeniu do niej pasuje to powinno tak być ;) I w sumie nie byłoby w takich próbach nic złego, gdyby nie to, że większość tych facetów kobiety trochę poniżej tego swojego ideału, do którego podbijają, traktują jako niegodne siebie Tak jakby nie mieli lustra. ;) :O

Gość gość
cóz za tepy szarmancki prymityw wyżej ten to musi miec kompleksy :D szkoa mi takich ,oni to chcieliby te ładniejsze, a one ich maja w d..

Gość gość
Wio do szkoły zanim się spóźnisz.

Gość gość
głupek

Gość gość
Jeśli piszesz one to nie jesteś jedną z nich zatem nie masz bladego pojęcia co myślą.

Gość gość
A mnie zastanawia DLACZEGO piękna kobieta miałaby wybrać przeciętnego ??? Co w nim jest takiego niesamowitego, że tej seksbombie by się nogi ugięły i wpadła w jego ramiona? To się nazywa fantazja. A w realnym życiu, to pomyślałabym, że kobieta ma poważne problemy emocjonalne, albo jest naprawdę inteligentna inaczej, albo bawi się w matkę Teresę miłosierdzia. :O

Gość gość
Prymitywna jesteś jak szlag.

Gość gość
ladna moze byc z mniej atrakcyjnym jest to rzadko spotykane kobieta ma w tym jakis interes

Gość gość
moze miec wszystko ładne oprócz kobiety :) żeby zdobyć naprawde fajną kobietą trzeba miec poukładane w głowie i miec nadzwyczaj dobre serce i przede wszystkim nie byc chamem

Gość gość
czesto Ci pseudoprzystonjni ,maja bajere" dokupi dobre auto,dobre ciuchy i nabierze ladna laske naiwna ,materialiste dla ktorej facet moze byc "niezbyt fajny,nic specjalnego " bo dla niej liczy sie kasa "brzydki ,ale ma kase " ;) bedzie stawial ,sponsorowal,placil ;) ,ale prawdziwa wartosciowa fajna kobieta ,na to sie nie nabierze

Gość gość
Następny cyniczny idiota. Ja p*****le, wychodzę.

Gość gość
na poczatku trzeba znalezc sie w tym lozku :D a nie obgadywac na dystans :D

Gość gość
JA BEDE Manipulowal wmawial tym ladnnym jak nie wezma facetow niezbyt przystojnych to zostana same ;) ,a cii naprawde przystojni bede je zdradzac ;)

Gość gość
wyglad zdecydowanie

Gość gość
ładni sie przyciagaja

Gość gość
kazdy facet zdradza

Gość gość
:D a nich zdradzają ! a brzydcy niech sie onanizują :classic_cool:

Gość gość
Ja boje sie ze jak bede mial 50,60 lat to juz zadna ,ladna na mnie nie spojrzy :( bede jje obrzydzal ;( jak bedzi ze mna to tylko dla kasy :( ale nnie ze wzgldu zze jej sie podobam :(

Gość gość
lubie takich w tym wieku można im pampersy zmieniać :P

Gość gość
jestem bardzo ladna, czemu mam dawac szanse mniej atrakcyjnym lub wrecz brzydkim? i takim, ktorzy nie sa w stanie mi nic zapewnic poza seksem? tego mi nigdy nie zabraknie :D obserwuje, ze jak facetowi cos nie pasuje w kobiecie, cycki za male, kiecka za tania, nie jest zbyt przebojowa, to ja odrzuca nawet jak na poczatku byl zainteresowany. sam nie bedac przystojny... czemu ja mam nie odrzucac tych, ktorzy mi w czyms nie pasuja? :D

Gość gość
bo jak to mmowia "ze im brzydszy FACET tym wieksze wymagannia co do wygladu kobiety " ;) sam by brzydkie nie chcial,ale ladne ,piekne musza go chciec.. :O

Gość gość
Znam pewien przypadek ,facet poznal kobiete ktora bardzo mu sie podobala a u niego podobaly sie jej pieniadze,to ze stawial,spotykala sie z nim , tylko ze wzgledu ,na sposorowanie,prezenty itp... a kolezankom mowila "ze brzydal ,ale dobrze placi".. o takk WZROSLA MU SAOMOOCENA ze spotykal sie z fajna sexy laska ,,ze mogl pochwalic sie przed kumplami... ale nie zdawal sobie sprawy,ze byl to z jej strony teatrzyk... i co? skoczylo sie.. i dalej chodzi i szuka. :O

Gość gość
mezczyzna musi odpowiadac kobiecie rowniez i pod względem fizycznym ,chyba ze kiedys jakoś tam wygladał a po 20 latach jest bleee, albo dobry sponsor :D to tylko przyzwyczjenie Facet musi przyciągać kobiete fizycznie i na odwrót , nic dodac nic ujac

Gość gość
dokladnie facet tez musi nam sie podobac !!

Gość gość
tak jak mowie, kobieta takę jest wzrokowcem i tez jej sie od zycia coś ładniejszego nalezy :) w łozku to wazne ,podobnie jak u mężczyzn Nie wyobrażam sobie brzydala u którego miały by mi sie podobac tylko pieniądze!! nie wierze takim stereotypom i historyjkom wyssanym z palca!!!! jesli to nie miłość , to jedynie układ sponsorowany !!!! a to co innego wiec prosze na inny dział ! Skoro facet mi nie lezy nie jest dla mnie atrakcyjny , to mam obrzydzenie do jego pieniędzy i niczego od niego nie oczekuje , tak !!! wiec jedynie d***** będa widziały w takim potencjalnego sponsora i finansowego łosia !!!