Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelika_

czy psycholog moze pomóc???

Polecane posty

Gość Angelika_

ostatnio miewam jakies lęki i wogóle zle sie czuje.Mam chyba depresje...ale przeiez mówi sie ze połowa społeczenstwa ma depresje...i jakos z tym zyja,nie chodza po psychologach.W kazdym razie nie wiem czy sie wybrac do jakies poradni.Czy one wogóle sa bezpłatne?i jak to wogóle wyglada?jakis test, rozmowa, leki...Nie wiem nawet czy z czyms takim idzie sie do psychologa...ale wydaje mi sie ze strasznie sie zmnieniłam.Jakis rok temu byłam weselsza osoba,pełna zycia a dzisiaj...nie mam na nic ochoty, nawet bedac ze znajomymi rzadko jestem naprewde wesoła(przestałam byc towarzyska)...moze brak mi jakies witaminy czy cos???

Poradnie są bezpłatne, nie wierz, że pomoże ci TYLKO i wyłącznie psycholog prywatny! Ja chodziłam na terapie (dwie trzymiesięczne) bezpłatnie, na bezpieczenie. Też mam lęki :O ale duuuuuuuuuużo mniejsze po leczeniu, a depresja minęła już daaaaaaaawno :) Jesteś z Białegosotku lub okolic? Pomogę...

Gość elifia ma racje...
z tego co wiem w moim miescie tez sa ze dwa gabinety za darmoche z wuizytami wiec pewnie w wiekszosci sa miast. to bardzo pomaga jesli sie skorzysta z tego .

angeliko mam dla ciebie dobrą radę.jeśli widzisz że dużo sie zmieniłaś,wszystko Cię przygnębia i na dodatek sama nie umiesz sobie z tym poradzić to wybierz sie do psychologa zanim będzie zapoźno.wiem coś o tym.3mam kciuki

Gość Amelka 007
Mnely czasy gody chodzenie do psychologa bylo wstydem. Psychoog jak dentysta czy internista.

Gość zumzum
no wlasnie jak wyglada taka wizyta? siedzi sie a psycholog pyta?

Tak, pyta, ale daje też czas na wylanie łez ;) Potem ewentualnie testy- różnorakie, nie znam dokładnie nazw, ale pamiętam np. skalę depresji Becka (chyba tak). A terapia grupowa to zupełnie inna bajka :)

Gość aangela
jestem z okolic wrocławia...chyba jednak musze wybrac sie do tego psychologa...dzieki za wpisy:))

Gość gość
Ale stary post