Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PrincetonGIRL

Kto się dzisiaj głupio czuje niech wagonik dorysuje...

Polecane posty

Gość fikajko
" $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ " """""O"O""""""""""""""""""""""""""""""""""""O"O""""""""

Gość Power
▄██▄_________ ██████ OOOOOO wagonika nie będzie, bo dzisiaj idę robić wojnę ;) do sklepu, w którym sprzedali mi bubla

......................................................................................... ....................|----|...................|----|..................................... .........|---------------------------------------------------------------------|........ .........|.....................................................................|........ .........|............|oooo|..............|oooo|..............|xxxx|..|........ .........|............|oooo|..............|oooo|..............|xxxx|..|........ .........|..........................................................|xxxx|..|........ .........|..........................................................|xxxx|..|....... ......../-----------------------------------------------------------------------\\ ..........OOOO................OOOO............OOOO>...........OOOO......

Gość fikajko
[] [] [] BARDZO DOBRY SKLEP "...mamy w dupie Pani reklamację :)"

Gość rybek24
-------------------------------------------------------- [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] -------------------------------------------------------- O O O O

Gość Power
fikajko :D Ty mnie nie prowokuj ;) ale jak to miło z Twojej strony, że " Pani " napisałaś/eś z dużej :p

............................................................. ........_____________________________......... ........I I........ ........I I------ ........I I...... ........------------O---O-----------O---O------......... dołączam swój wagonik...nikt mnie dzisiaj nie kocha..mam chandrę i jest mi źle.....

Gość nikt mnie nie kocha
_______________________ I I I [ ] [ ] [ ] [ ] [ ] I I I___ L______________________I == OO================OO========= ============================== a jak komuś smutno, ma doła też może? 😭😭😭😭😭

Gość nikt mnie nie kocha
ooo, też mi się popsuł... 😭 😭 😭 😭

Gość fikajko
:D powodzenia Power!

chciałam jeszcze napisać że tak dobrego topiku nie czytałam dawno..autorowi gratuluje pomysłu..jest świetny coś zupełnie nowego..niż te wszystkie bzdety które tu czytam nieraz....tak trzymać...

__________________________________________________________ .............\\....../....\\...../......................\\....../....\\...../........ ...._______\\__/____\\__/______.......______\\__/____\\__/___ ....I....................................I......I................................I ....I...........I ___I....................................I____I................................I @@I....................................I@@@................................I@@ ....I...........P.O.C.I.Ą.G...........I......I..E.L.E.K.T.R.Y.C.Z.N.Y..I ....I________________________I......I_____________________I ____O_____O_____O______O_________O_____O_____O____O____ :P

Gość paulika98moskwa-piasek
___________________________________ | .........@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ ....................................................|..|```|..|.....................@ .........|````````````````````````|....|..|___|..|.................... .........|...|```|..|```|..|```|.......|....|..|```|..|_______________& .........|...|___|..|___|..|___|.......|....|..|___|...........................| .........|.....................................|^^|.....................................| .........|__O__O___________O__O__|....|__O__O___________O__O__|