Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cinderella*

Mąż ma tik nerwowy we śnie............

Polecane posty

Gość cinderella*

tylko gdy spi wyrzuca nagle przed siebie prawa dłon, ostatnio mnie uderzył w oko przypadkiem...nie wiem, chyba pojdę do lekarza z nim. Najgorsze jest to, że on nic nie pamięta i wszystkiego się wypiera po obudzeniu :(

Gość buahaha ale sie usmialem

Gość buahaha ale sie usmialem
a powaznie to mam takiego starego. robi to samo we snie bo moja mama opowiada. na twoim miejscu pierdolnalbym go we snie i tez bym sie wypieral kutas jeden nie mozna z nim spac

Gość cinderella*
Ktoś ma problem a tu zero zrozumienia... a mój mąż cierpi i ja też

Gość Amelka 007
A nie ma na to jakiejs medycznej rady. Pytaliscie?

cinaderlla.. moj chlopak tez jak spi tzn zaczyna zasypiac to tak troche sie rzuca tzn np prawie kopie noga albo cos.. i jak go budze to mi mowi ze mu sie snilo np ze kogos wlasnie kopal- moze maz tez tak ma. wspolczuje i radze poprostu isc do lekarza

Gość cinderella*
alien...hmm nawet mowil ostatnio przez sen, ale ja nie znam angielskiego to nie wiem co to znaczy :(

Gość mój jak zasypia
to ma jeszcze lepsze jazdy: zaczyna gadać " od rzeczy" Ostatnio gaszę światło a on do mnie : nie gaś bo czytam instrukcję ( oczywiście widzę że juz chrapie i gada to z zamkniętymi oczami), ja: jaką instrukcję? a on : no jak to jaką? bomby atomowej :) i tak co jakiś czas . Ja sobie zawsze jaja z tego robię i dalej pytam i ciągnę temat a on dalej bredzi , ale mam kabaret. Kiedyś kazał mi leżeć nieruchomo na łóżku i nie kołysać się żeby nie utonąć bo uważał że jesteśmy na statku:)

Gość cinderella*
dziekuje za porady, chyba jednak pojdziemy do lekarza, nie wysypiamy sie w ogole ostatnio :(

Gość cinderella*
znow noc nieprzespana :( czuwalam do 4 nad ranem, jest coraz gorzej z dnia na dzień

cinderella rzeczywście musicie się wybrać do lekarza... może wystarczą tylko jakieś delikatne leki uspokajające przed snem :-).. ale z tego co wiem to ten problem jest dość popularny.. juz parę razy słyszałam o takich sytuacjach, też- wśród najbliższej rodziny tak było. Pozdrawiam i życzę spokojnych nocy :-) a z tą bombą atomową to się nieźle uśmiałam :-D

Gość hmm__
moj chlopak tez ma rozne tiki, ale raczej po prostu sie rozpycha.. a najgorsze jest to ze strasznie chrapie!!! ostatnio nie moglam zasnac do 2.00 przez niego i poszlam sobie na kompa, i w koncuo 2.00 przestal chrapac i poszlam spac :)

Gość radiant
spij po lewej, albo obroc meza o 180 st. w plaszczyznie poziomej.

Gość jakaśtam
mi kiedyś mój przez sen prawie nos złamał, bo mu sie śniło, że mnie broni:) ale też ma problem z zasypianiem bo ma wrażenie, że nie może oddychać a już się nie może obudzić i zaczyna piszczeć albo szurać nogą żebym go obudziła i 6tak mi go żal bo budzi się zawsze taki przestraszony:( a co do chrapania, to mojemu też się zdarza jak jest zmęczony, ale odkryłam niezawodny sposób, odchylam mu głowę do tyłu i zwijam jaśka w wałek i mu pod nią wciskam żeby się ta pozycja utrzymała, chodzi o coś takiego jak się robi przy pierwszej pomocy, działa prawie zawsze moja teściowa wszywała piłkę do tenisa w mojego teścia piżamę tak, żeby się nie mógł kłasć na plecach, ale pomysł uważam za makabryczny choć okazywał się skuteczny pozdrawiam wszystkie obrywajace:)

Gość nimfa009
Moj facet jak spi to drgań jakiś dostaje i czasem mnie to wkurza,ale ja kiedys tez tak milam to zdarzylo mi sie,ze zlecialm z lozka:)hehe!

Gość gość
bo ciekawe