Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agna

??? kto pamieta Kafeterie sprzed 2 - 3 lat ???

Polecane posty

Gość były bywalec forum
Nie było Pana K., za to była floodująca Ciupaga. Nawet ją (?) lubiłem, ale flood był wqrwiający. Pan Kupa dużo lepszy (jako niszowe zjawisko o dużej błyskotliwości) i wcale nie podoba mi się nagonka na niego, no ale cóż - to tylko moje zdanie... Natomiast jego epigoni - faktycznie beznadziejni i prymitywni.

Gość aaa o tamponach...
:):):)

Ciupaga to nie tak dawno szalał (a). były bywalec forum--------> podzielam zdanie w sprawie K. (szkoda, że musze pisać skrótem, no ale inaczej się nie da, bo zaraz mnie zabanują )

Tak dlugo tu nie wystepuje, odkrylam pod koniec tamtego roku, ale gdzies czytalam, ze bylo mniej dzialow.

Ja pamiętam!! :) Było mniej działów, to prawda.... Mniej użytkowników, tak sądzę. Średnia wieku chyba była ciut, (albo i większy ciut!) wyższa... Zdecydowanie więcej było tematów, na których wisiało się niejeden dzień, gdzie płonęła wręcz dyskusja, ludzie wychodzili z siebie, tak sie angażowali w rozmowy... A dziś? :( Robienie sobie jaj, gównażerskie odzywki, tematy zakładane pod wpływem chwilowego, mało lotnego pomyslu...nasmiewanie sie z ludzi, zabawa jak w piaskownicy - \"on mnie garścią piasku, to ja go wiaderkiem...\" :-0 ...Gdzie się podziały tamte... czasy...

Gość lavinija
wielka drewniania borsucza wyrocznia... zabawne to było

Nie było podszywaczy ale był wszechpanujący Klo tz z zastępem swych klo tzków; jakis zatapaicz topiców; co sie nie zmieniło ? chamstwo jak i podchwytywanie tematów z mysla jakie to szokujace itp. itd :O jak np. teraz: pojawi sie jeden topic o dziewcicy i zaraz przez nastepne 5 miesiecy mnoza sie jak króliki wciaz te same :O

Gość usa sucks
po prostu gimnazjum się tu schodzi :D

Gość PodnieconaAnonimowąDupką
Ale nadal obciągacie z połykiem? :)

Gość no wtedy bylo normalnie
teraz tematami przewodnimi staly sie parujace kloce i wywody erotyczne gorracej

Ja pamietam sprzed 2 lat i jak dla mnie niczym sie specjalnie nie roznila. Nicki mialam pomaranczowe, zreszta na poczatku wiecej chyba czytalam niz pisalam.

Aha, oczywiscie bylo mniej dzialow, ale i tak teraz ludzie wchodza raczej na te \"tradycyjne\", a nowe dzialy wegetuja.