Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agna

??? kto pamieta Kafeterie sprzed 2 - 3 lat ???

Polecane posty

jaka byla twoim zdaniem w porownaniu do obecnej? pod jakim nickiem wtedy wystepowales/as (jezeli innym niz teraz)? pytam, bo jestem ciekawa, czy sa tu jeszcze jakies osoby z tamtych czasow :)

ja - wtedy wchodzilam sporadycznie i tylko czytalam, a jak juz cos napisalam, to pod czerwonymi nickami... Wszyscy bedziecie mowili, ze wtedy bylo lepiej, ale jakos na tyle mnie nie zachecilo, zebym zostala dluzej, a terazniejsze jakos mnie \"przytrzymalo\" ;-) z drugiej strony, cos sie stalo wtedy, ze po tym czasie jednak wrocilam :D

nie wiem, czy byla lepsza, czy gorsza, ale moze bardziej dyskusyjna i powazna, a mniej bylo upierdliwych typow, co w kazdym topiku wpisuja te same spiewki (wiadomo o co chodzi) bylam ciekawa, czy sa tu jeszcze osoby z tamtych czasow i co porabiaja :)

Pamietam Kafeterie od samego jej poczatku... I stwierdzam z przykroscia, ze teraz to juz nie jest to samo... Wczesniej udzielalam sie duzo, teraz tylko na kilku wybranych topikach...

Zgadzam się z powyższym... Ew. zawsze mozna zmienić forum lub wlać do kompa niedopitą herbatę

Gość fuuuuu.....
Trawnik, naprawde chcesz nam wszystkim uciac leb i ukrecic szyje??? Beeeee...nie ladnie!!

Ja pamietam kafeterie sprzed 2 lat, pamietam inne nicki, pamietam np ze Margot bardzo duzo pisala, teraz zdziwilam sie jak ja zobaczylam... moim zdaniem bylo fajniej. zabawniej a zarazem powazniej - bo jesli ktos zartowal to na temat i zabawnie, a co chwila tekst\" obciagnij z polykiem\" nie jest wcale zabawny :O

Ja też pamiętam Kaffe...było fajniej, bardzo mi brakuje piszących wtedy osób...

Gość kiedyś pisał Zdzisław.....
śmiechu było co niemiara:p;):)

Errata - jest \"jakie było 10-15 tematów na Kafeterii\" Powinno być \"jakie było 10-15 PIERWSZYCH tematów na Kafeterii\". No ale swoją drogą masz Trawniku rację.

Gość do Trawnik
To Ty dziś już nie pierwszej młodości skoro pamiętasz tamte czasy;) 34 lata - piękny wiek;)

A pamietacie Wladyslawa, ktory tepil wszystkie grzesznice tego swiata :) ? Czy kots wie, co sie z nim dzieje??

Gość Władek i Zdzisiek to jeszcze
z pół roku temu to się pokazywali Wy wyszyscy tu siedzicie ciągle tyle, że pod nowymi nickami ujawniacie się przy takich właśnie tematach i udajecie, że akurat teraz weszliście przypadkowo na forum

Ja pamietam kafe sprzed jakichs 2 lat. Bylo spokojnie, dyskusyjnie, a nawet kolkowo-rozancowo :D Ale pisalam wtedy duzo i nawet uzaleznilam sie od siedzenia na forum. Teraz na szczescie mi przeszlo, a i kafe sie zmienila. Niestety na gorsze :o

Zdzisław wpisał sie na pierwszej stronie topiku o wpadkach w serialach-mam do niego sentyment:) ale potem Zdzisiu zniknął:(

Gość GT
A "ślad szminki na penisie"??? :D Ja pamiętam :D

Bardzo mi miło że ktoś jeszcze pamięta \"Ślady szminki...\" :-D Faktem jest że klockowa ekipa nie zatruwała jeszcze wtedy forum.

Gość tanasza
Pamiętam, chyba* bo bywałam, ale monotematycznie, jak zawsze ;-)

A mnie wtedy jeszcze na kafeteryjnym świecie nie było... Szkoda... ?... ;-) Mogę tylko zauważyć różnice z ostatniego roku. Wystarczy. Tendencja mocno spadkowa... :-(

heh. Ja tez pamietam, oczywiscie. I powiem Wam, ze sie rozczulilam, widzac tu tyle dawnych nickow... Chyba sie starzeje ;) A topik o tamponach pamietacie? ;)