Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agula

Naprawde dobry balsam brazujacy-jakie uzywacie?

Polecane posty

Gość Amelka 007
Loreala dostepny w Sephorze, spora tubka 40PLN . POLECAM!

Polecam balsam firmy Soraya ... jak dla mnie jest najlepszy! :) Smaruję się nim po kąpieli :)... Jest niedrogi (ok.10zł) i nadaj bardzo fajny kolorek. Równo schodzi i nie twarzy plam ani smug. Polecam :)

Balsam brązujący L\'Oreala? Jak on wygląda? Napisz o nim coś więcej jak możesz :) Na ile starcza? Jaki daje kolor na skórze? Brudzi ubrania?

Gość _*nadia*_
ja uzywam ziaja sopot i nie narzekam. Cena niepowalajaca z nog :)

a ten z loreala ma konsystencje zelu?Bo jak tak to o ile sie orientuje to jest samoopalacz a nie balsam brazujacy

Gość Amelka 007
Oj to fakt, Pomylilam sie. To samoopalacz :) Ale bardzo dobry!

Gość plum plum
Nie ma za wiele balsamow brazujacych. Uzywalam dwoch - wspomnianej juz Ziai Sopot oraz Bielendy. Pierwszy delikatnie i rowno brazuje skore, ale ma potworny zapach. Drugi pachnie duzo ladniej, ale za to nie brazuje prawie wcale. Takze gdy chce opalenizny bez slonca, polegam na samoopalaczu - polecam jasny odcien nowego samoo. Maybelline.

Gość ennn
a ja się wysmarowałam SOPOTEM i byłam ciemnijesza niz kolezanka po samoopalaczu ;) kolastyna balsam brazujacyz extraktem z kakao i orzecha włoskiego uzywa moja mama, i rzeczywiscie jak sie nim rano posmaruje i pojdzie w spodnicy to ma brązowsze nogi

Gość plum plum
Agula---> mozesz zmieszac na dloni troche samoopalacza z balsamem, ktory dobrze sie wchlania i uzyskasz podobny efekt do tego, jaki daja balsamy brazujace. Najlepiej wybierz dwa kosmetyki o zblizonej konsystencji. Wyprobowalam to kiedys i efekt jest niezly - zadnych zaciekow czy smug.

Gość plum plum
Juz tak nie robie, wyprobowalam to kilka lat temu, ale z tego co pamietam, to opalenizna po takiej mieszance jest na tyle delikatna, ze nie widac jak schodzi. A poza tym, ja nigdy nie mialam problemu z nierownomiernie schodzacym samoopalaczem:) To chyba tylko te kosmetyki sprzed wielu lat tak nieladnie schodzily.